kasi.k, ja bylam

no trudno musze pocierpiec-tak malo mialam ostatnio czasu na TT.Chcialam Ci napisac,ze zieciunio to cienki Bolek w porownaniu z Wikunia.Padl o 23 i nie dalo sie go obudzic na toast

Kobiety od razu widac mocniejszy narod.I sliczne zdjecia ,a w tym szlafroczku to sie zakochalam i sama chce taki-przeslodki
Delicja-dobrze,ze juz wrocilas,napisz jak tam bylo u mamy.I gdzie Ty w koncu jadas ta kolacje wigilijna bo sie pogubilam-wyszlo mi na to,ze w Lublinie

Acha i dziekujemy za komplementy
Iw rybka-dobrze,ze juz zalatwilas co musialas a Jedrulka dzielnie poczekal na mamusie,a z tym tekstem to super,ja tez czasem jestem zazdrosna,ze np Antos tak radosnie wida tate a n moj widok nigdy nie ma takiego banana na buzce-tylko chlopak za mna nie ma kiedy zatesknic
[ Dodano: 2008-01-02, 23:41 ]
kamelek1, mi to tez wyglada na nietolerancje bialka krowiego,moze Danonki za agresywne dla malej-ja malemu kupuje jogurciki z Hippa przeznaczone sa od 7 miesiecy i Antos je uwielbia
Kolka-ciesze sie,ze juz dogadalas sie z mezem,ja czasami tez mam takie nerwy na mojego R,ze

Sylwestra nie zazdroszcze,a widze Twoja tesciowa to podobna bajkopisarka jak moja-ten typ tak ma i juz.A mala Gabi do laptopa dorosnie a ewentualne reklamacje to niech do mamusi sklada.Teraz z innej beczki-napisalas,ze oprocz danonka nie dajesz malej nabialu,mam rozumiec,ze mleczka juz Julcia nie pije?
Caro-ucaluj malego dzielnego Oskarka od prawdziwej ciotki z TT i szeptnij na uszko,zeby byl ostrozny.A mozesz wkleic jeszcze raz propozycje ubranka na chrzest,bo mi umknelo i nie wiem,ktora to byla strona
[ Dodano: 2008-01-02, 23:43 ]
Mordeczko-widze,ze obecnosc meza nam Ciebie calkowicie zabrala-kiedy on sobie wraca do tej Irlandi?
Syla-dzieki za zyczonka,czekamy na relacje z pobytu meza

A moze mamy juz dla Ciebie zalozyc watek wrzesniowki 2008?