Hej Dziewczyny
Widze ze wyjazdy letnie zaczynaja sie ;) My jedziemy, plyniemy znow jedziemy do Pl 4.06
wiec tez juz odliczam dni...
najpierw bede u rodzico tydzien a pozniej niestety musze jechac na tydzien do tesciowej
i to bez mezusia bo bedzie w podrozy sluzbowej w tym czasie. mam nadzieje ze jakos przezyje!!!
ULa nie obcinaj wloskow- masz takie dlugasne pikne... szkoda trochu
Ja zawsze zapuszczam a chwila moment cos mnie wezmie i ciach bach i po zapuszczaniu
Oczywiscie zapuszczam dla mezusia... bo ten to crazy na tym punkcie
1000 lat dla Pawelka z okazji 11 miesiaczka
Basiu brawa dla Tadzika za raczki ... piekniuchne
Viola widzialam zdjomtka na nk i ta jedna siostrzenica to jak Twoja corcia... dwie krople wody
Oj wlasnie sie wzruszylam maz wyslal mi smska ze KC
ale milutko
A... zabieram sie za szukanie pracy... wczoraj do 12 pisalam CV po szwedzku... jeszcze dzis obrobka i ide do urzedu pracy... a po powrocie z PL aktywny searching wlaczam
no wylaczajac jakies krotkie wakacje... chcemy jechac do Grecji we wrzesniu... macie moze jakies ukochane miejsce... dobre dla dzieciaczkow w GR?
A Kubunio szaleje.. .zywe sreberko... na dupce 5 minutek nie usiedzi... wczoraj puscil sie mnie przy chodzeniu zrobil maly kroczek i zaliczyl upadek na miekka pieluche... hmmm.... czy mozna to juz traktowac jako 1 kroczek? Chyba nie... bo raczej byl zaskoczony i nieswiadomy za bardzo swego wyczynu ... no ale BIG DAY sie zbliza... nieuchronnie
Dzis u nas znow pikena pogodka... ale umowilam sie z kkolezanka ...przyjda do nas na kawke ok 4.oo wiec moze pozniej wybierzemy sie na spacerek dluzszy do parczku.
Albo jeszcze za chwilke skoczymy na trawke z kocykiem...??? Zobacze!
A... zapomnialabym napisac... ostatni tydzien 7 calych dzionkow ... spoznil mi si eokres... juz bylam pewna ze jestem w
nawet imiona wybrane... pomimo negatywnych testow ciazowych... no ale z Kubusiem dopiero 4 test wyszedl pozytywny wiec...???? no ale okres juz jest! Trochu dziwnie sie czulam bo juz sie oswoilam z mysla.. a tu nic!
A poza tym nie pisalam Wam ze w woziu nam oponka strzelila... no i musimy czekac na zakupp nowej w Polsce bo tu nie maja takich rozmiarow dziwnych... wiec kupilismy parasolke Chicco... calkiem calkiem.... leciuktka, zwrotna... niezla o taka
http://allegro.pl/item365885067_chicco_ ... ratis.html tylko czerwona
m ilego dzionka kochane i buziakow moc...
Madziorka jaki aparacik fot macie... super jakosci te Wasze zdjatka... oczywiscie oko fotografa takze ;)
[ Dodano: 2008-05-22, 11:03 ]
p.s. dolaczam zdjecie ... moja mama mowi ze do national geographic 3a wyslac... mama niedzwiedzica i maly misiu
[img]http://images24.fotosik.pl/217/066fe344d2795219.jpg[/img][/img]
[ Dodano: 2008-05-22, 11:04 ]
O i stawiam torcisko za wczorajsz eKubusiowe 10 miesiaczkuff
albo 2 torciska bo te nasze maluchy to juz pewnie tez sie przylacza do posmakowania