Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 wrz 2007, 14:50

Lucy aktualnie mieszkamy w Westbury...a przez ostatnue 2 lata w Trowbridge...to w sumie niedaleko Bristolu :ico_brawa_01: :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

27 wrz 2007, 15:10

a Westbury ,to jest to co pisza Westbury on Trym? bo ja sie zawsze zastanawialam ,czy to jest jeszcze Bristolu? teraz wlasnie szukam mieszkania i wlasnie widzialam w gazecie :ico_oczko:
Ilonkadziekuje,Twoje zyczenie zdrowka doszlo do mnie he he bo dzis czuje sie super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kasikbardzo sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_tort:
Jasnie Pani Lucja super :ico_brawa_01:
Gosiapodczytalam Wasz watek :ico_wstydzioch: tez sie glupiuo czulam ,ale zgadzam sie z Toba w 100% i szkoda mi tej dziewczyny bardzo,mysle,ze na to nie zasluzyla :ico_olaboga:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

27 wrz 2007, 15:15

laski tak jak jasnie pani pisze zostawmy juz sprawy watku 2005 ,bo to nie nasza sparwa.

emilka nathan to wykapany tatus :ico_oczko: nie pomoge ci z zaparciem

mamy gosci,wzielki kondzia i poszli na spacer a ja w tym czasie gotuje obiad dla kondzia.bo oni sobie zazyczyli ze chca isc gdzies do pubu cos zjesc. :ico_oczko: ciesze sie bo nie musze pichcic :ico_haha_01:

ilonka vine wyglada bosko i chyba zaczyna do ciebie sie upodabniac :ico_noniewiem: tak mi sie wydaje.

ok spadam bo slysze ze juz wracaja

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 wrz 2007, 15:40

Lucy...chyba to nie to samo...my jestesmy Westbury od bialego konia :ico_oczko: to w kierunku Bath...jakies 25 min.od Bath wlasciwie.....
Pogoda u nas super-nawet prania nie mozna powiesic :ico_zly:
Znow nie mam czasu bo moja panna dalej niespi :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 wrz 2007, 16:58

glizdunia witaj :ico_brawa_01: ja poadaje codziennie wit. d bo mi pediatra w Polsce kazała, a tu nic nie każą dawac wiec nie sugeruj sie lekarzami angolami bo oni nic mądrego nie wiedzą :ico_puknij:
tutaj słońca nie ma wiec skąd ma być ta wit D ??????? a potem takie głupole im rosną :ico_oczko:

Laski my juz po szczepieniu, zobaczymy jak misiek bedzie sie czuł wieczorkiem, Calpol w razie czego mam :ico_oczko:
Fela co z tą kiecą ???? kupiłas czy nie???????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 wrz 2007, 17:13

marta to juz po szczepieniu????
dobrze ze franio zniosl je dobrze.. oby tak zostalo.
a ja karmie i zaraz wychodze. u nas zimno i wieje brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

27 wrz 2007, 17:22

Glizdunia witaj Kochana, widze, ze tez macie MAYECZKE!!! Buziaki dla Was :ico_buziaczki_big:
JULIE Kochana sorki!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Wybacz mi ta pomylke, nie specjalnie!!! Pisze w biegu, cicho zeby Mayci nie oobudzic i sama nie wiem co pisze.
A co do Nathanka, no to spi tyle ile trzeba :ico_brawa_01: , myslalam, ze caly dzien Ci spi :ico_puknij: . A o ta kukurydze sie nie martw, co do blokad to ja mam wszystkie szafki plastami poklejone bo do mathercare daleko :ico_oczko: i mi sie nie chce, a jak juz tam jestem to zapominam :-)
Gosia my sie na bialolece budujemy na samym poczatku, i tak nam sie trafilo, ze w lesie, to bylo naszym marzeniem, a reraz glodowac przez to marzenie bedziemy :ico_olaboga: ale co tam my sie pomeczymy a Maycia skorzysta.
Martucha popieram Twa sympatie do lekarzy w UK, wiesz to chyba weterynarze tu sa lepsi, bo przynajmniej przed szczepieniem psa, mi go zbadali, a dziecka NIGDY!!! :ico_zly:
ILONKA ale slodziusia jest Vienne!!! A jak duza!!! SZOK!!!
Jasnie Pani ale masz ruchliwa core!!! Poczekaj az chodzic zacznie :-D Fajnie tak zobaczyc filmik, bo zdjecia to nie to samo.
Kasik Ksiezniczka mimo choroby duza i pulchniutka, tak trzymac, wogole nie widac, ze jej cs jest, jest taka pogodna.
Madziorka tak lubie ogladac Wasze zdjecia, a Ty nie wklejasz nic!!!
Lucy dajesz dalej wit d3??? Ja zapomnialam w Polsce i mnie lekarz opieprzyl, bo ciemiaczko sie przestalo zarastac :ico_szoking: ale ja glupia jestem!!!
No i tyle z mojego pisania, moj skarb wstal!!!

[ Dodano: 2007-09-27, 17:24 ]
FELA SUKIENKA JEST BOSKA!!! Idealnie dla Ciebie!!! Kupilas ja???

[ Dodano: 2007-09-27, 17:27 ]
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-09-27, 17:28 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 17:30 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 17:31 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 17:32 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 17:34 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 17:36 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 wrz 2007, 18:49

Delfina Mayusia jaka boska :ico_brawa_01: laska Ci rosnie :ico_brawa_01:
a co do lekarzy to sie nie wypowiem bo bym musiała od razu relanium wziąźć :ico_zly: mój Jacol na nich mówi weterynarze :ico_haha_01:
Madziorka no my juz po , jak widziałam jak mu igłe wpie@@@@@ dosłownie, to myslałam ze jej łeb urwe :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i zamiast pajace go zbadać przed, to najpierw mu dała a potem wysłała do lekarza :ico_puknij: i do HV :ico_puknij: a Hv pyta mnie czemu mam takie wory pod oczami ( taka moja uroda, no mam i juz, moja mama ma i siora tez) i czy aby napewno mąż mi pomaga przy dziecku, bo jeśli nie to mam to zgłosić im :ico_puknij: co za debilizm!!!! :ico_puknij: przeciez jakby Jacol mi nie pomagał to dałabym sobie z nim spokój ! no i mówie jej, ze tak juz mam od urodzenia, ale ona swoje :ico_puknij:
no to by było na tyle, lece moim chłopakom obiad szykować a jak Jacol wróci to sie jak zwykle zajmie małym a ja tu bede buszować :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-09-27, 18:52 ]
Delfina a ja poszukuje takiego Elmo jak ma Maya bo moja siostrzenica Maja kocha Go, ale nie moge nigdzie dostać :ico_placzek: a obiecałam jej ze na gwiazdkę Gwiazdor jej przyniesie, kurcze słowa musze dotrzymac nie???? Delfina kupiłas go gdzies czy Maya dostała w prezencie?????

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

27 wrz 2007, 19:34

Delfinka ja daje wit D ,bo mi w Pl pediatra przepisala,bo mowila,ze w uk malo slonca jesienia ,wiec uwazala,ze lepiej podawac ,a ortopeda powiedzial ,ze wyglada na takiego zdrowego co mu witaminy nie potrzebne :ico_haha_01: ale wiadomo,wole dawac ,bo rzeczywiscie teraz malo slonka i krocej na dworze jestesmy :-D Glizdunia wlasnie mi moj t wytlumaczyl,ze to nie to westbury :ico_wstydzioch: a szkoda,bo bliziutko bysmy mialy :-D ja wlasnie karmie i ciezko sie pisze :-D Marta przesadzily w tej przychodni he he no ,ale martwia sie :ico_oczko: dziewczyny mi Oliverka zbadali przed szczepieniem,przeciez robia taki check up w 8 tyg,bioderka,oczka chyba.plucka ,jajeczka :ico_haha_01: ...a teraz jak bylam to go hv obejrzala i poszlismy szczepic....Fela i co z ta kiecka? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 19:41

martuchafrost pisze:bo jeśli nie to mam to zgłosić im

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: a jesli nie pomaga to co? skocza mu na konstrukcje?
DELFINA pisze:Poczekaj az chodzic zacznie

jak chodzic zacznie to tata sie bedzie nia zajmowal :-D :-D :-D
Maya super + :ico_oczko:
madziorka hihi pisze:wlasciwie to kilka powodow by sie znalazlo

grozisz? :ico_oczko: :-D
GLIZDUNIA pisze:krew w kupie to jeszcze nie powod do obaw

no niewiem... dla mnie by to byl straszny powod do obaw... :ico_noniewiem:

mloda sceny robila z ziewaniem i marudzeniem, to pol godziny przed czasem ja wykapalam i polozylam spac, a teraz lezy w lozeczku i spanie ja odeszlo i śpiewa :ico_oczko:
a ja jeszcze risotto musze zrobic :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-09-27, 21:01 ]
a dzisiaj takiej sytuacji bylam swiadkiem :-D :-D
siedzi jakis dziadek na ławeczce. idzie jakas inna babcia z wnuczką w wozeczku. dziecie ma ok 2 lat i widzi kotka:
dziewczynka: O kotek! kotek!
babcia: No widzisz... strasznie tu duzo kotków...
dziadek (do dziewczynki - przyjaznie): tak, tak, duzo kotkow, duzo... oj, kotków to my tu mamy od zajebania...
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Wróć do „Pozostałe”