ja chyba tu zostanę sama, beznadzieja mnie ogarniaA Izabella nadal tutaj . Ah te nasze szkraby , uparciuszki .

niestety.Nawet teraz pod koniec zakaz obowiązuje ? Może akurat by się cosik ruszyło...
mam nadziję Kochana jesli tak będzie to cie normalnie tak wirutalnie wycałuję że szok.spoko, spoko, jutro urodzisz, jutro przecież masz 40 tydzień, a dzidzia widać punktualna chce być
Oooo no to nieźle . Dawaj znać co jakiś czas jak u ciebie .ja od 4 rano na chodzie, bo dostalam skurczy, juz wybieralismy sie na prodowke
Uuu to niedobrze. Nie wiem o co tam chodzi u was ale może jakoś się dogadacie bo chyba nie za fajnie będzie ci jechać na porodówkę kiedy z mężem będziesz pokłócona.A w ogole to sie z nim poklocilam, nie gadam z nim i nie chce, zeby byl przy mnie przy porodzie, niech sie zajmie swoim biznesem skoro tylko dla niego tak sie liczy i takie wazne jest, brak slow
Nie zostaniesz. Ja jestem na szarym końcu więc aż tak nie zapuścisz tu korzeni.ja chyba tu zostanę sama, beznadzieja mnie ogarniaA Izabella nadal tutaj . Ah te nasze szkraby , uparciuszki .
Zapraszam do mnie ja marzę o NUDZIE . Naprawdę chciałabym jeden dzień rano wstać i powiedzieć ,,cholerka co ja będę robić, nudy takie ,,.najgorsza jest ta nuda w domu i czas który rozciaga się jak z gumy
Dokładnie tak samo uważam .Pati a może Twoja teściowa faktycznie jakaś niepokumciana i się nie domyśla,że trzeba Wam pomócJa bym wprost spytała i jak powie nie to niech spada na drzewo i już wiemy jaką mamy teściową
![]()
No ale czemu teraz też zakaz? Rozumiem wcześniej bo dziecko nie jest w pełni rozwinięte i jest ryzyko a teraz czemu?niestety.Nawet teraz pod koniec zakaz obowiązuje ? Może akurat by się cosik ruszyło...
A jak wygląda taki masaż piersi ?Biorę się za obowiązkowy masaż piersi
ja miałam spore powikładnia ciązowe na poczatku i gin woli dmuchac na zimne, ja tam potrzeby nie mam. A M. sie boi po pierwszym poronieniu. Generalnie gin coś mówił o skuconej szyjce i jakiejs tam infekcji.No ale czemu teraz też zakaz? Rozumiem wcześniej bo dziecko nie jest w pełni rozwinięte i jest ryzyko a teraz czemu?
Myśmy tez mieli baardzo długo zakaz . Ale teraz jak już dzidzia jest donoszona to można szaleć.
zwykły ujędrniający masażA jak wygląda taki masaż piersi ?
ty to masz motorek w tej doopceJa już 3 porcje ciasta na ciastka zarobiłam ,chodzą się w lodówce ale pierwsza porcja zaraz będzie gotowa i biorę się za rozwałkowywanie.Niestety brakło mi mąki troszku i muszę szybko do sklepu objechać . Pranie się tez kończy więc zaraz je rozwieszę bo zapowiadają już brzydką pogodę niedługo więc trzeba poprać.
no ja mam nadzieję ze nie wypalisz jak SerenaNie zostaniesz. Ja jestem na szarym końcu więc aż tak nie zapuścisz tu korzeni.
no ja też wykorzystałam,że dziś ładna pogoda i pranie już wisi!Pranie się tez kończy więc zaraz je rozwieszę bo zapowiadają już brzydką pogodę niedługo więc trzeba poprać.
niech się staniemam nadziję Kochana jesli tak będzie to cie normalnie tak wirutalnie wycałuję że szok.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość