fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

27 wrz 2007, 21:53

jasnie pani ha ha ha niezly dziadek,ale sie usmialam.....ha ha ha

laski nie kupilam tej kiecki ,pisalam ze fajowa i bym chciala ja w swojej szafie ale nigdzie sie nie wybieram jak narazie na zadna taka imprezke,szkoda, bo tak mi sie podoba i dalej na nia choruje :ico_puknij: moze jak juz nie da mi spokoju to ja kupie :ico_oczko: :-D

delfina ale maycia juz duza laska :ico_brawa_01:
naprawde psa ci zbadali przed szczepieniem :ico_szoking: kurde a dzieci nie badaja :ico_olaboga:

zapomnilam co pisalyscie....

glizdunia ja podawalam konradowi wit d3 ze wzgledu ze urodzil sie w listopadzie a jak wiadomo slonka wtedy malo i byl karmiony piersia a w pokarmie matki nie ma tej witaminy d3...mysle ze kropla lub dwie nie zaszkodzi twojemu szkrabkowi...a brak tej wit moze miec nieciekawe skutki.

marta a co oni tak sie do ciebie przypiep...li juz kiedys pisalas ze pytali sie czy czasem jacek cie nie bije itp :ico_puknij: jacys stuknieci.wyslij go kiedys z franiem do hv i niech zobacza jaki z niego fajny tatus :-D to moze wtedy dadza ci spokoj :ico_haha_01:

to night night kochane ja spadam do lozka :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 wrz 2007, 22:07

ach dzieki za rady....kupilam te witaminki co mi Lucy polecila...i tam jest ta witamina D i wit C i cala reszta wiec od jutra startujemy z syropkiem!!!
Kupilam tez zel na dziąselka...a macie moze jaks sprawdzony bo ja tak na oko wybralam :ico_noniewiem:

Jasnie Pani...wiesz,mnie tez nie bylo do smiechu ...nawet do szpitala pojechalismy tylko ze ona pogodna i nawet nie plakala...wiec niby zdrowa.......badanie na szczescie zrobili i wyszlo ze oki....choc dziwne ze krew i wynik dobry :ico_noniewiem:

Dobra mykam spac...pogoda dobijająca...na mnie zle dziala..padam dzis..papa

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 22:35

Mąż mamy przyniósł kosz i 3 wiadra grzybów i zostałam zagoniona do pomocy w obieraniu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: po prawie 4h spędzonych nad grzybami padam... zatem dobranoc a jakiegos poscika postaram się naskrobać jutro...

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

27 wrz 2007, 23:29

Martucha elmo kupila Mayci babcia w Warszawie, troche daleko co??? :ico_haha_01: Moze w internecie znajdziesz, moj brat szukal i mowi, ze sa, akurat nie taki sam jak moj ale sa. Nie wiem jaka tam cena ale zdzieraja chamy na kawalku materialu kudlatego, tesciowa 300zl zaplacila :ico_szoking:
A co do psa, to owszem zostal osluchany, zwazony, sprawdzono mu temp. tak wiec lepiej u weterynarza szczepic dzieci na to wychodzi :ico_smiechbig:
Martucha a tymi HV to sie przejmuj, one sa ostro nawiedzone, na poczatku jak nas odwiedzila hv to mieszkalismy w domu nad wulkanizatorem, tak wiec na dole bylo czuc spalona guma, na gorze nie tam gdzie Maya byla, ale i tak zmienilismy moeszkanie, bo glosno bylo, ale nie o tym, ta artystka HV klocila sie ze mna, ze pale, moj maz, dobrze, ze nie dodala, ze Maya :ico_smiechbig: , tlumaczylam jej, ze nikt z nas nie pali, ale ona swoje :ico_puknij: , oj mowie Ci!!!
Uciekam spac bo padam...

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 wrz 2007, 23:46

Delfinko wiem ze Elma są drogie :ico_olaboga: no szkoda bo myślałam ze tu dzies kupiłas
a co do HV to im sie nie dziwie bo sama byłam swiadkiem jak laska z facetem na ulicy po imprezie sie " głaskali" wiec one tak muszą pytac, ale bez przesady wtedy co miałam te siniki na rekach to od szpitala mi zostało juz jej chciałam powiedziec ze nie umieja sie wkłuwać ale dałam sobie spokój :ico_puknij:
Kasik to nieżle Cie załatwili z tymi grzybami :ico_szoking: ( a jesli chodzi o wiek to my tu chyba najstarsze jestesmy :ico_haha_01: )
Fel a mówie Ci szkoda słów :ico_olaboga: a co do kiecki to warto taką w szafie mieć :ico_oczko:
Glizdunia dobrze ze te witaminki kupiłaś :ico_brawa_01:
Jasnie Pani tez sie uśmiałam z tego dziadka :ico_oczko:
a ja dzis rozmawiałam z kumppela z Kaczolandu i ona ma dziecko 9 mies. i poszła do lekarza bo sie źle czuła a lekarz na to :" piąty miesiąc , gratulacje " :ico_szoking: nieżle nie????? hihihiihihi a ja jak okres dostane to lece po tabsy do lekarza, bo nie chce sie zdziwić tak jak ona :ico_szoking: ale by jaja były :ico_haha_01:
a mój misiek po szczepionce wypił 60 ml i śpi jak zabity :ico_szoking: myślę tez ze te szczepionki mają coś w sobie uspokajającego bo nigdy tak nie spał więc lece teraz sie przytulić do niego bo jutro do konsula lecimy paszport załatwiać :ico_brawa_01: o matko!!!! mam takie zwłoki ze nie widze na oczy więc Dobranoc kochane

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 wrz 2007, 23:50

hej :ico_haha_02:
marta ta twoja HV to jakas nawiedzona :ico_puknij: ciagle doszukuje sie przemocy i innych zlych rzeczy :ico_szoking: chyba miala nieciekawe dziecinstwo albo meza i jest przewrazliwiona bo inaczej tego nie da rady wytlumaczyc :ico_szoking: no ja na szczescie mam nawet fajna :ico_haha_01: bo zawsze pogada wypyta sie o maluszka o ALe i czasem doradzi a Elma szukalas w sklepie disneya? bo wydaje mi sie ze tam widzialam
kasi.k, wiesz ile bym dala za taka ilosc grzybow? :ico_haha_01: kurde zadowolilabym sie mala iloscia na sosik ze swierzych ...... uwielbiam grzyby w kazdej postaci :-D
GLIZDUNIA, co do witaminek to ja Nathankowi tu nie podawalam d3 poniewaz w skladzie mleczka modyfikowanego byla wit d3 a teraz podaje wibowit bobas :ico_haha_02: a Alusi wlasnie ten senatogen w zelkach dla dzieci
Jasnie Pani :), dziadek "nonono "

[ Dodano: 2007-09-27, 23:54 ]
martuchafrost, ja zaczelam brac tabletki jak okresu nie mialam i po pierwszym opakowaniu sie pojawil . Biore cilest bo w PL tez je bralam

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

27 wrz 2007, 23:58

hey kobietki!!!
Ciekawe czy jestem tu dzis ostatnia czy jeszcze madziorka po mnie tu wskoczy albo Sandrusia :-D hihih
Dziewczyny,ale macie numery z tymi hv :ico_szoking: :ico_olaboga: ,ja mam super babke,teraz jeszcze jedna jest i sa swietne...duzo po porodzie do nas chodzila ta moja co od poczatku i naprawde sie jej naleza :ico_brawa_01: rowna babka,bardzo konkretna..zawsze do mnie dzwonila jak sie mamy...nawet niedawno jeszcze byla u nas w odwiedzinach..zawsze sobie poklachamy na baby clinic..hihi
Delfinka ale Maycia slicznotka,jak Ty jej te spinki zapinasz,bo Vinee w zyciu by nawet 3 sekundy nie wytrzymala z nimi,a opasce juz nie wspomne,dobrze,ze w miare czapke jakos toleruje,choc ma momenty,ze leci i sciaga ja w biegu!!!zazdroszcze Ci,ze Maycia lubi nosic,bo slicznie wyglada!!! :ico_brawa_01: :-)
Madziorka wyprobuje Twoj przepis na salatke,mniam,mniam..,takiej jeszcze nie jadlam :-D :ico_brawa_01:
Emilka ale urosl Ci synek,i juz nawet sobie stoi :ico_brawa_01: sliczn :ico_buziaczki_big: y chlopczyk,nadal tez twierdze,ze do tatusia podobny...zdrowka dla Was jeszcze raz!!!
Kasi.k a ja uwielbiam chodzic na grzyby,i te juz upichcone to mniamusne...ale mi smaka narobilas kobieto!!!
Ela kiecke sobie kup,bo bedzie Ci sie snic po nocach zobaczysz,lepiej,zeby wisiala juz w Twojej szafie a okazja sie nadazy,niedlugo Sylwester i Mikolajki :-D wystroisz sie dla Pawla!!! :ico_oczko:
Jasnie Pani:) ale historyjka...hihi.... :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Glizdunia witaj u nas z rodzinka!!!Corunia sliczna,tylko wklej nam jeszcze jakies fotki,zebysmy mogly sie pozachwycac!!!
A ja dzis czekalam na DHL,zeby odebrali przesylke i bylam uziemiona w domu z Vinee,ale cale szczescie,ze przyjechali po 14,bo tak nawet sie wykapac nie moglam,bo przeciez gola im nie wyskocze z lazienki..hihih pozniej poszlysmy z Vinee na spacer,tak sie zimno u nas zrobilo,ze brrr...Vinee tak szalala,ze schodzac z gorki czytaj biegnac zderzyla sie ze sciana jednego z domkow kolo naszych znajomych,ja lecialam do niej i malo sie sama nie wywalilam,ale nie zdazylam juz....troszke poplakala,ale ogolnie nie ma sinca...ciekawe jak bedzie jutro,ale sadzac po jej zachowaniu po wypadku(czytaj wariacje na calego)to raczej sie tym nie przejela zbytnio,a ja malo zawalu nie dostalam... :ico_olaboga:

i jeszcze Was na dobranoc fotkami pomecze :-D

Obrazek
grzebanie w ziemi jak zwykle :-) :-D

Obrazek

Obrazek

Teraz juz lece do lozka,ale najpierw pod prysznic,jak nie zasne po drodze :-D
Dobrej nocki kochaniutkie!!!

[ Dodano: 2007-09-28, 00:02 ]
Martus powodzenia jutro z konsulem!!!obyscie jak najszybciej dostali ten paszport!!!

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

28 wrz 2007, 00:13

Ilonka Vinee jak zwykle przesliczna :ico_brawa_01: Emilkazapomnialm napisac ,ze Nathanek przystojniak,jak on szybko urosl :ico_szoking: pamietam jaki byl malutki,ale wciaz wierna kopia tatusia :-D Glizduniafajnie,ze juz masz te witaminki,moj sie troszke krzywil,ale mu dawalam ,bo wolalam jednak,zeby bral ta witaminke,ale teraz mam z polski w kropelkach,wiec mu daje jedna kropelke d3 :-D on jest taki dziwny,ze mu nic nie smakuje ,tylko mleczko mamusi :-D Jasnie Pani dobry ten dziadek :ico_haha_01: :ico_haha_01:

a ja tak sobie siedze,bo mi sie spac nie chce ,a T juz spi,a maly zasypia ...dzis bylismy na miescie i w koncu tak fajnie sie czulam,w koncu dluzej na powietrzu...nie wiem co mi bylo ostatnio,bo ani kataru ,ani bolu gardla :ico_noniewiem: dziwnie jakos,ale dobrze,ze przeszlo.... :-D

[ Dodano: 2007-09-28, 00:14 ]
MArta powodzenia

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2007, 01:30

ej gaduly z was nieziemskie... :ico_olaboga:
myslicie ze ktos to czyta??? tyle godzin przed monitorem???? :ico_oczko:
ZARTOWALAM oczywiscie hihi :ico_brawa_01:
super ze tyle naklikane... az milo :ico_brawa_01:

jasnie pani normalnie wymiekam.. dziadek the best hehe

ilonka vinee piekna!!!

delfinka maycia rownie cudna!! ja fotki wklejalam w niedz badz poniecz,. ale prawda ze ostatnio nie za duzo robilam hihi
poprawie sie :ico_sorki:

lucy super ze juz doszlas do siebie.. a propos smaku witaminek, ja probowalam tych kropelek i sa smaczne.. moj leos mlaska po nich ze smakiem i oblizuje lyzeczke hihi

dziewczyny a jak to jest teraz z opieka lekarska nad naszymi malnestwami??
ide z leosiem do lekarza dopiero jak cos bedzie nie tak???
a jak na razie to tylko szczepienia ? i tyle odwiedzin w przychodni?
ja z hv nie mam kontaktu... bo nie mialam potrzeby na razie. a sama do mnie nie dzwoni...
moge sie z nia spotkac zawsze po wazeniu. ale wlasciwie na razie nie mam powodu...
ech dziwne to wszsytko...

martus.. no co one tak sie ciebie uczepily :ico_szoking: glupie baby :ico_puknij:
powodzenia z paszportem... wyslij mi swoj nr koma na priva.. dzieki !!!

fela i ciebie tez prosze o numerek.. hihi i kupuj ta kiece bo dziewczyny ci zyc nie dadza.. jak sama sobie jej nie kupisz to my ci zafundujemy i bedzie ci glupio hihihihi

a wiecie ze 30wrzesnia dzien chlopaka????
moj wspanialy mezulek mi dzis przypomnial.. myslal ze to dzis i pyta co mu kupilam??? hihi
a ja wybrnelam swietnie.. bo akurat dzis przyszla maszynka do golenia ktora mu zamowilam na ebayu... hihi poza tym zrobilam tego serniczka.. wiec nie powinien narzekac hihi
dobrze sie zlozylo hihi
ufff udalo mi sie hihi
i po raz kolejny mu wypomnialam ze zapomnial o moich imieninach w maju.. hiih a imieniny sa w kalendarzu a dzien chlopaka nie.. hihi
i tak sie nabijam z niego hhihi oczywiscie wszystko ze smiechem hihi ale co.. podokuczac mu moge hihi

marta kolezankaa niezzle musiala sie zdziwic hihi
moja najlepsza kumpela urodzila synka w maju...a w grudniu (czyli maly mial 7 miechow tak?) dowiedziala sie ze jest w 5 miesiacu ciazy :ico_szoking: :ico_szoking: okresu nie miala.. bo karmila hihi brzuch miala jeszzce po porodzie i przytylo jej sie sporo. takze sie nie zorientowala.. dopiero jak ktoregos dnia ze smakiem wpalaszowala sloik ogorkow kiszonych to ja oswiecilo :ico_szoking: no i teraz coreczka ma juz 15 miesiecy hih prawie jak blizniaki hihi
wyobrazcie sobie.. jak przyjechalam do polski pierwszy raz z uk to moje dwie dobre kumpele zastalam brzuchate.. po czym jedna urodzila blizniaki a druga ta wyzej wspomniana tez zaraz dorobila sie drugiego..
doznalam lekkiego szoku... bo tematy sie urwaly.. hihi i ogolnie prowadzilyscmy z gola odmienne zycie hih a teraz ?? tematow jest od groma.. hih smialy, ze teraz one beda sie bawic, a ja zajme sie wychowywaniem maluszka. ale zdziwily sie wielce ze leos na wiele mi pozwala i ze moje podjescie tez jest inne hihi i wlasciwie nadal prowadze swoje zycie towarzyskie, ale bez nocnych wyjsc na imprezy.. hihi narazie :ico_oczko:

a ja dzis jak zwykle poszlam sie powloczyc. ale sklep tylko jeden zaliczylam i to spozywczy hihi potem wstapilam do kumpeli hihi zanioslam jej moj serniczek na zimno.. kurcze taka prosta sprawa i w sumie gotowiec. a wszytkim smakuje.. hih tom nawet powiedzial ze najlepszy jaki jadl hihi tak to jest za granica.. polskie smakuje najlepiej. nawet z proszku :ico_oczko:

adas ma juz nowa fife 2008 takze nie dopcham sie do kompa szybciej niz teraz hihi
ale adas juz kombinuje.. bo boi sie ze ogranicze mu czas...i szuka mi jakiegos laptopa :ico_puknij: moje forum jest taka sama pasja dla mniej jak fifa dla niego.. i takie z nas dwa swiry i maniaki hihi

dobra lece przytulic sie do adasia, bo wlasnie pozmywal i czeka na mnie hihi
jutro ma znow wolne, bo jedzie do londynu odebrac paszport leosia.. takze dzionek spedzimy razem i wlasciwie juz weekend zaczelismy..pieknie jest!!!
a pogoda... brrr wieje na maxa.... ale i tak bedziemy lazic i spacerowac hihi
leos juz nosi czapke od kilku dni.. bo tak wieje... brrr
a wczesniej nie bylo potrzeby., w sumie takie maluchy nie trzeba ubierac w kurtki hihi on lezy w gondoli z dala od wiatru... i wystarczy kocykiem przykryc
a ten kombinezon jutro jade wymienic na wiekszy jesli bedzie... :ico_noniewiem:

buziole. karaluchy pod poduchy.. papa

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 wrz 2007, 05:23

dzien dobry!!!!!!
wstawajcie piekny dzionek dzis :ico_haha_01:
no nic wyglada na to ze tylko ja musze wstawac o tak wczesnej porze trudno :ico_haha_01:
wpadlam sie przywitac i doczytac watek
alez uzaleznienie :-D
a teraz lece do pracki mam nadzieje ze uda mi sie popoludniu wpasc do was bo juz o 12 jestem wolna :ico_haha_01:
buziaczki
ps. i jak to sie robi z tym filmikiem????

Wróć do „Pozostałe”