Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 kwie 2012, 20:19

karo, świetne sandałeczki. mogę się zapytać w jakiej cenie były? my też musimy kupić nowe dla Tobika. na poprzednich Bartkach się nie zawiedliśmy wiec i teraz chcemy tam kupić. :ico_sorki:

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

27 kwie 2012, 20:28

Wiśnia, Martalka, a ja mam głęboko w d...e kto co myśli na temat moich porządków lub bałaganów - wiem że teściowa jest przewrażliwiona, ale w tym domu mam być szczęśliwa ja, mój Mąż i moje Dzieci, a ze sfrustrowaną matką robiącą coś wbrew sobie chyba nie byłoby to możliwe. Więc owszem - syfu nie ma i pilnuję żeby było w miarę czysto, ale bez przesady i jak mam dzień w którym najzwyczajniej nie mam ochoty latania na miotle, to nie latam tylko idę z dzieckiem pograć w nogę w Botaniku :-D Chociaż mam czasem takie dni gdy najdzie mnie ochota na zrobienie domu na picuś glancuś :ico_oczko:

Ja dziś cały dzień jestem głodna i zachciewajki mam okropne :ico_olaboga: Po ryżu z jabłkami przyszła kolej na makrelę wędzoną - normalnie to na samą myśl o takim połączeniu chyba by mnie zemdliło :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2012, 20:38

:ico_haha_01: :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2012, 20:54

Po ryżu z jabłkami przyszła kolej na makrelę wędzoną -
ja w ogole nie mialam takich dziwnych zachcianek ale lody non stop bym mogla jesc.
w poludnie dzwonilam do meza ze jak bedzie wracal ma mi kupic chinskie ale pewnie zapomnial, ale juz mi przeszlo:D

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2012, 21:46

no ja też mam to w du... Julchik :D Po tylu latach z moim tatą trzeba było nabrać dystansu, bo oszalałabym :D

Ja właśnie wysłałam M po wodę mineralną gazowaną.
Takie to ja mam zachcianki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2012, 22:17

ja niestety lubię jak mam porządek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
i zdecydowanie xle sie czuje jak wychodze z domu a mam bałagan

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2012, 22:46

gozdzik, ja też lubię jak mam porządek, ale na pewno nie jest to rzecz która jest dla mnie na 1szym miejscu.

I znowu jem miętuchy!!!

Awatar użytkownika
karo-22

27 kwie 2012, 23:09

Ja też lubię porządek, ale bez przesady :ico_oczko: Np dziś mam zmywaniem zawaloną całą kuchnię, bo cały dzień byliśmy na dworku :ico_haha_01:
Jutro jedziemy do Mikrokosmosu, który jak się okazało, jest całkiem blisko nas :-) Park edukacyjno - rozrywkowy z owadami wykonanymi w wielokrotnym powiększeniu, znacznie większymi od człowieka. Jest tam też trampolina, zjeżdżalnia, piłki, domek na drzewie, basen z piłkami i plac zabaw, więc nudzić się nie będziemy :-)
Po południu idziemy do znajomych na grilla (znajoma kończy jutro 30 lat), a Nikoś będzie miał towarzystwo znajomych, Haneczki i Adasia :-)

Tibby, sandałki kosztowały 169,90. Z nowej kolekcji i dlatego cena :ico_olaboga: Ale te nam najbardziej pasowały, nie uciskały paluszków i nie robi się bułeczka nad paluszkami :ico_oczko: Niektórych nie było szansy nawet włożyć.

A to nasza dzisiejsza kolacyjka, w końcu prawdziwie WIOSENNA :-D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2012, 23:14

mmmm kolacyjka!!! chociaż pomidor i ogórek bardziej pod jesień mi podchodzą :ico_haha_01: Mimo to- mniam!!!!!

ale drogie sandały!!!
My lubilismy sandaly Kornecki. CHyba połowę taniej były, ale super jakośc i wygoda.

[ Dodano: 27-04-2012, 23:14 ]
dobranoc. Czas poleżeć w wannie potem do wyrka!

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 06:52

Witajcie karo-22, strasznie apetyczne te kanapeczki mniam
hihi u mnie zaraz będą takie na śniadanko tylko na bułeczkach razowych :ico_haha_02:
My lubilismy sandaly Kornecki. CHyba połowę taniej były, ale super jakośc i wygoda.
ja też je polecam bardzo dobrze wykonane i super sie sprawdziły
my je dopiero odkryliśmy w tamtym roku i to był strzał w 10

bo tak właśnie kupowałam Bartki lub ecco
ale cenowo wychodzą rewelacyjnie a butki bardzo fajne mięciutkie i wygodne

Wróć do „Przedszkolaczki”