Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 10:26

Witam was marcóweczki.
U mnie nie ma jeszcze śniegu ale jest już mroźno i raczej czapka zagosci już u mnie na stałe :mikolaj: A co do kurtki to jeszcze wchodzę w te swoje , ale już nie długo w nich pewnie pociągnę :ico_ciezarowka: . Dziewczyny byle do świąt a poźniej już z górki. :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Agusia78
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

11 lis 2007, 11:38

| górki później to będziemy się kulać :D Ja też nie wiem co za kurtkę ubrać...jeszcze się mieszczę w moje, ale potem, hm... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 12:08

Ha zawsze to można w męża kurtkę się zmieścić :727: > no a teraz idę robić obiadek, bo mój kochany mąż wraca dziś z delegacji i ma dziś imieniny bo to Marcin. :589:
Czy wy kochane dziewczyny też macie problem z prezentem dla swoich mężów??? :ico_olaboga:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 13:20

Witajcie kochane

mam małe pytanko, bo od wczoraj jak się budzę, to mam twardszy brzuch

nie wiem czy to jest związane z tym, że chce mi się siusiu??

bo jak już się wysiusiam, to brzuchol staje się normanie miękki...

czy Wy też tak macie??

miłej niedzielki Wam życzę :-)

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 14:39

to dlatego ze miałas pecherz pełny ja tez tak czasem mam jaki mi sie chce siusiu a nie chce mi sie wstac

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

11 lis 2007, 17:09

Ja usg mialam robione 2 razy a badanie ginekologiczne raz i wcale nie siadam za każdym razem na fotel.
A co od usg to rozmawiałam o szkodliwości tego badania z lekarzem i powiedzial ż esazkodliwe to ono jest jak się długo i często bada bo ponoś wtedy następuje "przesilenie materiału" - jako to on powiedział. Ponoć to występuje bardzo rzedko i jest możliwe np w przypadku jakiś badań doplerowskich czy coś takiego.
Zirafika gruby tekst robisz tak że zaznaczasz fragment który ma być pogrubiony i klikasz na literkę B która jest po lewej stronie przy okienku w którym wpisujesz post.

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2007, 21:10

Hej unas tez chlodno ale jeszcze sniegu nie ma :-D oby jak najdluzej nie bylo bo nie lubie zimna :-)

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

11 lis 2007, 23:21

witam :ico_ciezarowka:
u nas dzisiaj tez zimno i ja jak wiekszosc z was nie znosze takiej pogody,ale jestem juz gotowa na chlody kupilam juz sobie plaszcz taki juz na cala ciaze no i kozaczki takie stabilne ,zadnych szpilek :ico_nienie:
ja usg mialam juz 7 razy,wiem ze duzo ale tak jakos wyszlo
pozdrawiam

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

12 lis 2007, 11:16

HEJ!
ANETKO30 ALE WYKRAKAŁAŚ TEN ŚNIEG CO?:ico_haha_01: .
DZIEWCZYNY U NAS TEŻ JEST JUŻ ŚNIEG NA RAZIE MAŁO ALE WYDAJE MI SIĘ, ŻE TA ZIMA BĘDZIE SROGA :ico_olaboga: . NA RAZIE MROZIK DAJE OSTRO.
JA RÓWNIEŻ MIESZCZĘ SIĘ W MOJĄ KURTKĘ ALE RACZEJ MI NIE STARCZY NA CAŁĄ ZIMĘ :ico_placzek:... A ZRESZTĄ ZAPOMNIAŁAM, ŻE CIOCIA DAŁA MI JAKĄŚ WIĘKSZĄ KURTKĘ TO MOŻE TA MI WYSTARCZY. CHYBA, ŻE BĘDĘ MIAŁA OGROMNY BRZUCH, BO Z DNIA NA DZIEŃ WYDAJE MI SIĘ, ŻE ROŚNIE W ZASKAKUJĄCYM TEMPIE :-D WY DZIEWCZYNY TEŻ TAK MACIE???
DZISIAJ NIE POSPAŁAM ZA DOBRZE BO MÓJ ROZRABIAKA W BRZUSZKU DAWAŁ DO WIWIATU A ZRESZTĄ ZNOWU MI SIĘ ZACZĘŁO CZĘSTSZE SIUSIANIE, WIĘC KILKA RAZY W NOCY WSTAJE :ico_placzek:. ALE CO TAM I TAK NIE CHODZĘ DO PRACY, WIĘC MOGĘ W DZIEŃ POSPAC :-D

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2007, 11:22

Kamila1982, no niestety i nas dopada zima :-D
ja plaszyk mam wiec nie powinnam marznąc chociaz ja jestem zmarzlaczek nie samowity :ico_szoking:
A jak narazie mam spokoj z siusianiem nocnym chyba ze wieczorem bym duzo pila to wtedy w nocy latam.
Ja nie moge siedzie dlugo przy kompie najdluzej pol godziny bo moj dzidzius wtedy strasznie kopie chyba odczowa jakies promieniowania :-)
Dziewczynki trzymajcie sie cieplutko :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”