Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2007, 13:14

Nellu jeżdzę ale mało, byłam w czwartek, mąż całe dnie jest poza domem :ico_placzek: siedzi w nowym lokalu. Zmęzona jestem tym że jesteśmy wciąż oddzielnie,jeszcze auto znów nam się popsuło :ico_zly: Końcówka roku też nie zapowiadami się pięknie :ico_noniewiem: idę bo doła złapałam jak posiedziałam nad papierami, bo nie wiem z czego mam zapłacić tysiące faktur :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

15 gru 2007, 13:30

Witam z samego ranka :ico_oczko:

Nellu, wreszcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , ciesze się ,że tęskniłaś za nami a za Maksem to Cię podziwiam ,że nie oszalałas z tęsknoty :ico_olaboga: .Dobrze,ze w domku wszystko ok ,chłopaki na medal :ico_brawa_01:
Wiem ,że są takie zabezpieczenia,ale nasze kurki nie chca się zdjąć a te nakładki ,które ja widziałam trzeba było założyć pod kurek od gazu.

Zbieram się bo ok.15 jedziemy do rodziców,a ja mam jeszcze górę prasowania :ico_olaboga:

Jakbym nie zajrzała juz to buziaczki dla wszystkich :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 gru 2007, 21:06

życzymy udanego sobotniego wieczorku :ico_oczko: pustki dziś weekendowe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

15 gru 2007, 22:21

dzięki Nellu :)
opowiadaj jak było na tym szkoelniu :)

Asiu, współczuję, że ciągle sama siedzisz....żeby tak ten Wrocław był bliżej...

Iwciu miłego weekendu u rodziców, a znasz w Grójcu kogoś o nazwisku Kazała? Pewnie nie ale nie zaszkodzi zapytać...

Anetko a co Ty porabiasz? śmialiśmy się z mężem strasznie że Joachim jak się złości to robi inidianina :ico_brawa_01:

A my dziś byliśmy w Ikiei na małych zakupach, z Jasiem to zawsze są małe zakupy, i kupiliśmy Jasiowi w Świecie Dziecka nowe kapcie - rozmiar 21, piankowe zwierzaki na ścianę - Kłapouchego i Puchatka, i taką miarę wzrostu z Puchatkiem, Prosiaczkiem i Tygryskiem.

Przeglądałam ludzi z klasy mojego męza - i przez przypadek zamiast wejśc w galerię zdjęć to wysłałam dziewczynie której całkiem nie znam zaproszenie do grona znajomych, cholerka :ico_haha_01: a mąz to wcale nie ma ochoty do swojej klasy zaglądać, on tam miał tylko jednego kolegę reszta dziewuchy :-D

Awatar użytkownika
asiapanda

15 gru 2007, 22:33

Witam wieczorkiem :-D Eluś też żałuję, że nie mam z kim kawki wypić, męża widziałam rano,wróci po 1 w nocy, pewnie rano kolo 9 znow wyjdzie i tak stale... Przywykłam choc niepowiem,czasem mi teskno :ico_placzek:
Aparat mi sie popsuł :ico_zly: zdjęcia robię kamerą, ale to tak niewygodnie.

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 gru 2007, 23:23

Elu a co ja porabiam? A no porządki,porządki przed świętami :-D :ico_oczko:
A co do Joachima to tylko raz mu się zdarzyło tak gryźć rączki i się strasznie mocno denerwować i nie było mi wcale do śmiechu.Było to podczas pewnej wizyty jego taty.Tak się dziecko zachowywało wobec swojego taty którego nie zna :cry:

I fajnie,że wam się zakupy udały.Małe,ale jakie fajne rzeczy zakupiliście.A Jaś nie lubi z wami robić zakupów,płacze w sklepie?

Asiu możemy przybić sobie łapki.Oj, aż za dobrze wiem co to znaczy siedzieć samej przez cały dzień.Tyle,że u was interes to zrozumiałe.

Rano pisałam posta i mi go wcięło :-/

Nellu to masz super chłopaków w domku skoro tak sobie poradzili przez tydzień Twojej nieobecności :ico_oczko: Teraz naciesz się rodzinką i wracaj do nas opowiadać jak było na szkoleniu.

Iwonko-miłego wypoczynku :597:

oczka mi się zamykają więc uciekam lulku

Awatar użytkownika
asiapanda

16 gru 2007, 00:00

Anetko ja pewnie nawet niewyobrażam sobie jak Tobie musi być ciężko :ico_pocieszyciel: Ja tam wierzę, że już niedługo uśmiechnie się do was szczęście :-)

Wiki zasneła, ja chyba też legnę i poczytam, ale wpier kąpiel :-D

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 gru 2007, 00:46

no wreszcie :-D

wczoraj próbowałam wejść, ale błąd krytyczny się wyświetlił to poddałam się :-/

Pewnie mi się nie uda ale spróbuję :-D

Asiu - nigdy bym się nie obraziła na Was, nie ma takiej mocy :-D śliczna foteczka Wikusi i filmik tez superowy ;-) Wiki może z moją Lilą do You can dance wystartują :-D

Nellu - witaj kochana :-) Mikołajki... hmmm jak blisko mojego rodzinnego domku ;-) fajnie było?? no i dumna jesteś z chłopaków swoich?? cio...

Anetko - dziękuję :-) i ucałuj Joachimka...

Iwciu - nie nerwuj sie kochana, lekarz też człowiek ;-) moja pediatra nie wykryła u Lili przez 1,5 miesiąca skazy, bo to przeciez potówki ;-) i ja nauczona życiem z Różą będę jechała ew. od razu, prywatnie do alergologa, bo tej płacę :-P life is brutal...

Maziu - przygody miałaś :ico_olaboga: ale najważniejsze nie tracić humoru ;-)

Eluś - ja chcę Cię zobaczyć, choćby na zdjęciu, bo się stęskniłam!!! a kiedy zobaczymy się w realu?? :ico_nienie: bo nic nie wspominasz?? - zaproszenie stałe masz!!!

Mery - dawaj zdjęcia domu... pomarzyć mogę i pocieszyć się Waszym domkiem :-D Bartek obiecał, wszystko w swoim czasie ;-) ale on ma ciągle nadzieję, że ja zdecyduję się zamieszkać na tej działce, że od teścia odkupimy - ale ni chu chu - póki żyją ;-) :-P :-D

Czekam na wózek, może w tym tygodniu, no w tym na pewno, bo 14-18 dni roboczych a 4 grudnia wysłali... eeehhh doczekać się nie mogę :ico_noniewiem:

Laleczki moje słodkie piękne i naprawdę uważam (nieskromnie), że całkiem nieźle mi wychodzi matkowanie dwóm maluszkom ;-) jakos się zorganizowałam sztywno trzymam się planu :-) i jest git...

Popalam sobie :( tak jakoś wieczorkiem mam chęć... wiem okropne :ico_noniewiem:

czasem piszę blooga, więc jak macie chęć... ;-)

jeśli którąś ominęłam - przepraszam... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A i jeszcze coś - 13.12 były imieninki Łucji :-D nikt nie pamiętał tylko ja i... moja mama :-) nawet Tatuś zapomniał i wymyślił wytłumaczenie: bo o imieninach się pamięta po skończeniu przez solenizanta 1 roczku :-D wariat...

Moja teściowa kiedyś powiedziała, jak tu podzielić miłość na dwie wnusie i podzieliła... jak Lila kończyła każdy miesiąc to pamiętała i przynosiła jakieś badziewie, nie istotne, w każdym bądź razie jak był 1 miesiączek Różeńki to nawet nie przyszła... powiedzcie, czy nie jest walnięta?? jak z nudów wpadać pomęczyć mnie plotami to wie gdzie mieszkamy, ale jak jest mini okazja to ta (jak mniemam) strzela focha - weź tu bądź mądry - nie nadążam za nią i mam to gdzieś, tak tylko mi troszkę szkoda sie zrobiło mojej maleńkiej Iskierki...

p.s. ale walnęłam pościora...

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 gru 2007, 10:36

hej, to ja dziś pierwsza :ico_oczko: Miłej niedzielki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiapanda

16 gru 2007, 12:13

Dziewczyny a ja czytam wasze blogi :D bardzo je lubie :D