barbapuppa pisze:no to imprezka się szykuje, dziadkowie na pewno będą dumni z Weroniczki
Oj będą ,będą .Oczywiscie czekamy na zdjęcia Moja Kasia po feriach też ma zabawe w szkole i marzy jej sie strój kotki Tylko skąd ja jej go wezme Muszę poszukać po wypożyczalniach
Zdjęcia myślę,że w sobotę będę miała,bo na jutro dałam aparat mojej mamie,no bo idzie na to przedstawienie.
A dzisiaj po przedszkolu Weroniczka bardzo przeżywała ten bal.Miała ten swój wymarzony strój.Sukienkę trzeba było trochę umarszczyć u dołu,bo była za długa.Wzięłam ciut za duży rozmiar.W domu ma sukienkę na 122 i tak samo myślałam ,że ten strój będzie dobry.No ale w sumie naprawdę pięknie wyglądała-będą zdjęcia-napewno.
ana30 piekna krolewna z Weroniczki
ta glupia pogoda i na dzieci zle wplywa
moja Gabi to wogole przechodzi sama siebie marudzi marudzi i jeszcze raz marudzi juz mi rece opadaja na to wszystko a tu Daniel jezdzi z tatusiem na rehabilitacje do CZD
a ja jestem wykonczona
Śliczne zdjecia Ana 30-Weronika piekna księzniczka Jezeli chodzi o WOSP ,to nawet nie byłam w ty roku jak nigdy,totalne lenistwo,nie chciało mi sie w ogóle nigdzie wychodzic
Magda75[size=150]-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA PIERWSZEGO ROCZKU PRZEZ GABRYSIE[/size] Ale ten czas leci...
zdjęcia Weroniczki są śliczne, wyglądała bosko i wcale się nie dziwię łzom, bo jak dzieci mówią wierszyki to słychać nawet w głosie, że prosto z serduszka
a ja najlepiej wszystkim złożę najlepsze życzenia, bo taka gapka ze mnie ostatnio