a ja oglądam bo w sumie nic nie ma speszyl
[ Dodano: 2009-12-06, 21:47 ]
aaa i szukam w necie inspiracji na jakies dekoracje świąteczne!
a wy kiedy chionke ubieracie?
ja chyba czekam jeszcze tydz
kochana pare latek jestes tylko starsza nie pisz,ze sie sypiesz no cos ty jestes mloda kobieta w kwiecie wieku i nie jeden facet jeszcze by za toba sie ogladnoł a zdrówko kazdemu szwankuje ja mam 28 lat a juz biore leki na serce i co mam powiedziecwiesz starosc nie radosc zaczynam sie sypoac
hahahahah na polsacie film kości ma tytułkosci jakie kosci
ja nie ubieram bo ja nie mam świąta wy kiedy chionke ubieracie?
a dlaczegoa nie ubieram bo ja nie mam świąt
no bo taka jest prawda i tylko dobry lekarz i mysle ze bedzie okikochana pare latek jestes tylko starsza nie pisz,ze sie sypiesz no cos ty
a dlaczego
no niestety od paru lat nie miałam normalnych świat z rodzina jedna ciotka mieszka w Kaliszu i tam z corka i synem i reszta robia swieta we wrocławiu mieszka druga ciocia i wujek ale oni robia osobno..zawsze wszyscy razem robilismy a teraz nic ciotka tylko dziadkowi mojemu przywiezie na swieta co sdo jedzenia i pojedzie nawet moj brat idzie do kolegi przez 3 lata do tamtego jeszce roku mialam faceta ktory ze mna mieszkal i co jak byly swieta on uciekal do rodziny a mnie zostawiał sama jak prosiłam weź mnie bo mi smutno mówil ze jego rodzina nie chce a im natomiast mówił ze wyjechałam w góry bydle!!! mój narzeczony teraźniejszy w tamtym roku siedział ze mna i z dziadkiem u mnie chociaż on mnie nie zostawił jego rodzinka wtedy jeszcze nie znała mnie za bardzo bo zadko mnie widywali a w tym roku oczywiscie bedzie ze mna,ale nie wiem jak to bedzie bo moja ciotka zakazała mi gdziekolwiek wyjezdzac bo musze byc z dziadkiem ktory i tak calymi dniami spi! i takie to moje zycieeeeee no co ty.....co ty wypisujesz.
bardzo dziekuje juz nie raz to słyszałam,ale patrze na nas i nie widze podobieństwasliczna fotka w podpisie
pasujecie do siebie
jest jest podobienstwo podobno to dobrzenie widze podobieństwa
dobrze ze piszesz jestesmy od tego zeby wysluchacwybaczcie ze sie rozpisałam
no własnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!misia81 napisał/a:
wybaczcie ze sie rozpisałam
dobrze ze piszesz jestesmy od tego zeby wysluchac
co najlepsze bylismy razem prawie 4 lata wszystko super i wogole ale nie chiał sie zdeklarowac co znami dalej itd...wiec poprosilam ładnie aby sie wyprowadził bo poznałam mojego R i on mi sie wydał jednak dojzalszy a tamten wyobrazcie sobie tylko sie wyprowadził ze swoja bylą sie zszedł zareczył sie i juz jest po slubie no nie moge noooo!!!to widac ze tamten facet nie byl ciebie wart
to prawda ten mne nie opusci i mówi,ze mnie zabierze w tym roku do rodziców zobaczymy a jak nie to w domku i tylea teraz to widac ze ten cie kocha i na pewno swieta milo spedzicie
a ta ciotka zamiast mi pomoc bo to siostra mojej mamy to cos czuje ze chce mi zabrac mieszkanie bo mam zadłuzone na 20 tys..a ona bierze dziadka emeryture splaca nam rachunki i bierzacy czynsz i mozliwe ze odklada na w razie co po smierci dziadka zapłacenie zadłuzenia..a mnie wykopia i nie mam gdzie iśća ta ciotka to co sobie wyobraża ?życia ci nie bedzie układać
musisz być silna
tak nie zyjaa twoi rodzice nie żyją?przepraszam, że pytam...
dobrze ze piszesz jestesmy od tego zeby wysluchac
stokrotnie dziekuje nie wiem co bym bez was zrobiłano własnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość