dzień dobry dziewczynki. danwo mnie u was nie było.
pewnie dlatego, że ochłonięcie po weselu trochę zabrało

jak na wszystko spojrzę na spokojnie, to stwierdzam, że było cudownie! teraz nie możemy się z mężusiem doczekac aż dostaniemy znak od fotografa, że wszystkie zdjęcia już są zgrane na cd, zrobiony jest album itp.

bardzo chcemy podrukowac sobie zdjęcia w większych formatach i porobic z nich większe obrazy na ściane, bo u nas w pokoju tak pusto - tylko tapeta i nic więcej. Planujemy już nowy remoncik pokoju, ale to chyba na wiosnę jakoś, kiedy to będzie mozna otworzyc spokojnie okno, nie marwiąc sie, że zimno i że pada. Malucha byśmy oddali na ten max. tydzień do pra-babci i spokojnie byśmy pracowali tu
ja od października do pracy

tak ten czas wspólny z synkiem uciekł, ze szok!
dziś z Tobiaszkiem zaliczyliśmy pobieranie krewki (bo tobik we wtorek do nefrologa i musi miec specjalne badania i aktualne wyniki). Nawet nie płakał przez chwilę na pobieraniu. Uśmiechal się do pan pielęgniarek

Dzielny bohater!!!

Jeszcze popołudniu jedziemy na usg brzuszka i we wtorek już wizyta!

Mam nadzieję, ze okaże się wszystko dobrze z maluszkiem i nie będzie musiał miec jakiś dodatkowych badan.
Z nowości: Tobik powoli przenosi się z plecków na brzuszek. Jeszcze brakuje kawałeczka, ale już mu idzie coraz lepiej

Do tego zabaweczki przekłada z rączki do rączki
Co do skokow rozwojowych, to Tobik chyba ostatnio miał taki znów - bo wcinał za pięciu. po 160ml mleka nawet pił, gdzie u niego standard i max. to było jeszcze niedawno 120!

Więc możecie sobie wyobrazic ten nasz szok

teraz tak po 140ml wypija i delektuje się wszelkimi owocami, oprócz banana

Guga do siebie na potęgę

Słodycz sama z niego!
karo, brawa dla Nikosia!
My z mężulkiem wybraliśmy już imiona dla kolejnego dzieciątka.

Choc póki co nam się z tym staraniem nie spieszy, ale lepiej myślec za wczasu. \
chłopak: IGOR
dziewczynka: MAJA/LENA/LILIAN(N)A.

tu się nie możemy zdecydowac, ale częściej się mówi Maja, Maja
milego dnia. u nas pada i szaro znów
[ Dodano: 2010-09-10, 12:26 ]
dziewczynki, może pochwalicie się zdjątkami dzieciaczków co? dawno żem ich nie widziała