kupilismy sobie w końcu łóżko, ale jestem szczęśliwa, bo zbierałam ze 3 miechy na to:)

Uploaded with ImageShack.us
pochwalę się bo tak się cieszę:)
moja na szczescie spi, ale zobaczymy co bede pisac jak bedzie miala tyle co Lenka :) jeszcze moja sama na dupke nie siada, a co to bedzie jak bedzie chodzic, ho ho!zaraz musze dzieci spacyfikowac ale jak pomysle ile z tym walki
niemozliwe - Ty tak dobrze gotujesz! ze chyba na kurs sie do CIebie wybiore. skad Ty kobieto bierzesz wsyzstkie przepisy? co chwila nowe ciasta, a to jakies wymysly na obiad. zazdroszcze :)omleciki mi nie wyszly takie ladne juz chyba lepiej zostane przy drozdzowych i kruchych ciastach...
no ona ma teraz etap strasznego buntu na wszystko.wszystko na nie,jak cos nie pasuje to sie drze i naz iemie rzucazobaczymy co bede pisac jak bedzie miala tyle co Lenka
z internetu i ksiazek kucharskichskad Ty kobieto bierzesz wsyzstkie przepisy?
to masz uzdolnienia :)z internetu i ksiazek kucharskich
ja musze okna pomyc ale czekam na sloneczna pogode...Jutro planuje wielkie sprzątanie, bo w czwartek lub w piątek szykuje mi się zjazd rodzinki, więc trzeba domek do porządku doprowadzić
Aaa super jupiiiZDAŁAM![]()
![]()
![]()
to dzięki Waszym kciukom![]()
2o lipca mam jazdemusicie trzymać jaszcze mocniej
Śliczne.Skora tak ??kupilismy sobie w końcu łóżko, ale jestem szczęśliwa, bo zbierałam ze 3 miechy na to:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość