elibell
4000 - letni staruszek

04 lip 2011, 20:15

a ja zrobiłam tiramisu ale jeszcze nie próbowałam dochodzi w lodówce do siebie:)

kupilismy sobie w końcu łóżko, ale jestem szczęśliwa, bo zbierałam ze 3 miechy na to:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

pochwalę się bo tak się cieszę:)

JoannaS
Wodzu
Wodzu

04 lip 2011, 20:45

bardzo ładne łóżko :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2011, 20:56

elibell, sliczne i na pewno drogie bylo - tez bym sie na Twoim miejscu cieszyla, nie ma to jak odlozyc i kupic za swoje

[ Dodano: 04-07-2011, 21:05 ]
Mala chyba ma katar... :( czesto kicha :( Moj kupil krople za 30 zl, takie maluskie... wykąpana lezy w lozku i sie lula, oby zasnela. mam nadzieje ze nie bedzie chora

a ja siedze i jestem padnieta

przedwczoraj pisalam tu na watku, ale chyba mojego posta wcielo bo go nie znalazlam albo umknal mojej uwadze

moja mama od soboty ma urlop. wybieram sie do niej z Mala. od rana do wieczora , kapiel i sen w swoim domu, zeby duzego zamieszania nie wprowadzac. planuje po 9 wyjsc i wrocic 19/20.

pogoda staszna. dopiero pod wieczor wyszlo slonce i zrobilo sie w miare milo. a tak? druga irlandia - w innym znaczeniu tego slowa :)

buzok gratuluje i trzymam kciuki za dalsze sukcesy!

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 21:15

omleciki mi nie wyszly takie ladne :ico_noniewiem: juz chyba lepiej zostane przy drozdzowych i kruchych ciastach... :ico_sorki:
zaraz musze dzieci spacyfikowac ale jak pomysle ile z tym walki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

04 lip 2011, 22:06

zaraz musze dzieci spacyfikowac ale jak pomysle ile z tym walki
moja na szczescie spi, ale zobaczymy co bede pisac jak bedzie miala tyle co Lenka :) jeszcze moja sama na dupke nie siada, a co to bedzie jak bedzie chodzic, ho ho!
omleciki mi nie wyszly takie ladne juz chyba lepiej zostane przy drozdzowych i kruchych ciastach...
niemozliwe - Ty tak dobrze gotujesz! ze chyba na kurs sie do CIebie wybiore. skad Ty kobieto bierzesz wsyzstkie przepisy? co chwila nowe ciasta, a to jakies wymysly na obiad. zazdroszcze :)

a ja padam. czekam na tego gbura, az wroci laskawie do domu , pojde wziac prysznic i ide spac. nie wezme prysznica jak Mala spi, a noz cos sie stanie... wole zeby ten gbur byl w pogotowiu

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2011, 22:16

zobaczymy co bede pisac jak bedzie miala tyle co Lenka
no ona ma teraz etap strasznego buntu na wszystko.wszystko na nie,jak cos nie pasuje to sie drze i naz iemie rzuca :ico_olaboga:
skad Ty kobieto bierzesz wsyzstkie przepisy?
z internetu i ksiazek kucharskich :ico_haha_01: poza tym ja dopiero sie ucze :ico_oczko:
dobranoc dziewczyny
moje dzieci jeszce nie spia ale trudno,pooogladam cos i tyle :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2011, 22:22

Dziewczyny po raz kolejny wielkie dzięki za gratulacje. Normalnie czuję się jakbym już zdała to prawko na dobre a tu tyle gratulacji tylko za testy :ico_haha_01: , ale mimo wszystko dzięki :ico_sorki:
Dorotka nie przjmuj się że omleciki nie udane, pociesze Cię tym, że mi ogólnie wszystko w kuchni nie wychodzi :-D , a Tobie tylko omleciki :-D
Spadłamznieba ja również jak mały zaśnie to czekam na P żeby był przy nim i dopiero ide sę kąpać :ico_sorki: , jakoś tak wewnętrznie jestem spokojniejsza, jak wiem, że ktoś z nim jest.

Jutro planuje wielkie sprzątanie, bo w czwartek lub w piątek szykuje mi się zjazd rodzinki, więc trzeba domek do porządku doprowadzić :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

04 lip 2011, 22:22

z internetu i ksiazek kucharskich
to masz uzdolnienia :)

dobranoc

[ Dodano: 04-07-2011, 22:23 ]
Jutro planuje wielkie sprzątanie, bo w czwartek lub w piątek szykuje mi się zjazd rodzinki, więc trzeba domek do porządku doprowadzić
ja musze okna pomyc ale czekam na sloneczna pogode...

spokojnej nocy kobitki

elibell
4000 - letni staruszek

04 lip 2011, 22:36

kobietki to niańki sobie kupcie:) jak coś by się miało dziać to niania da wam szybko znaka, ja niestety nie doczekałabym się męża bo on to do 23 pracuje i z niani korzystałam i korzystać zamierzam

dorotaczekolada, trzeba próbować nowości, ja też lubię gotować nowe rzeczy, a jak nie wyjdzie to się nie poddaję, próbuję jeszcze raz tylko coś zmieniam:)

szkieletorek

04 lip 2011, 22:39

ZDAŁAM :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to dzięki Waszym kciukom :ico_brawa_01:
2o lipca mam jazde :ico_sorki: musicie trzymać jaszcze mocniej :ico_sorki:
Aaa super jupiii
Gratulacje :)
Oczywiście kciuki będę trzymać.
A zdać za 1 razem da się .Ja jestem tego przykładem.
Nie byłam może najlepsza , zrobiłam parę błędów na egzaminie i już płakałam w aucie bo wiedziałam że nie udało się ale do końca starałam się jechać jak najlepiej .Potem na placu gość mi mówi Pani Agato co to było, itp a ja ze stres straszny .A on ze zdałam kurcze jak ja piszczałam i pytałam się go chyba 6 razy pod rząd ,, ale naprawdę?,, .
Tak że da się tylko trzeba trafić na człowieka.
Aaai wiem że łatwo się mówi ,, nie stresuj sie,, ale staraj sie jak najmniej denerwować i kiedy będzie ci źle szlo to jedz dalej najlepiej jak potrafisz, nie denerwuj sie i czasem nie bądź niemiła dla niego.Moja kuzynka zdawała kilkanaście razy i za każdym razem jak cos źle robiła to się z gościem kłóciła i on już wtedy widzi że baba niewychowana wiec niech spada.
kupilismy sobie w końcu łóżko, ale jestem szczęśliwa, bo zbierałam ze 3 miechy na to:)
Śliczne.Skora tak ??

[ Dodano: 04-07-2011, 22:40 ]
dobra ide spac , jutro do małej trzeba wstac

Wróć do „Pozostałe”