dziewczyny co do bóli to ja nawet nie wspominam ,bo bym was tu zanudziła

a co do paciorkowca to ja się na następnej wizycie zapytam ,mam nadzieję ,że u nas robią te badanie

my mamy taki nakładany na łóżeczko coś w tym stylu jak dla mnie super sprawaMacie przewijaki zamiar kupić, czy kupiłyście już ?
ja mialam taki przy Igim teraz na taki nie bedę miała miejsca w pokoju ;/Myślę o takim koszyczku na kółkach by sobie do niego powkładać wszelkie kosmetyki dla dziecka i pampersy. Zawsze to poręczne do przewijania czy kąpania będzie, bo na kółeczkach
przy Igim mieliśmy takiaha i co bedziecie wkladac do wanienki
ja też tak mamWidze że o bólach piszecie mi sie ost ciężko chodzi tak mnie wszystko boli a najbardziej krocze
możliwe że właśnie o to chodziBo ten paciorkowiec dla kobiety jest niegroźny, kobiety nawet nie wiedzą, że go mają, dopiro dla dziecka jest groźny.okazało się że się zaraził (nie pamiętam dokładnie nazwy) właśnie podczas porodu. Nikt wcześniej jej nie zaproponował wymazu, upławów nie miała, a jednak...
My dla dziewczyn w tym roku same słodycze mamy ,doszłam do wniosku ,że i tak w szkole prezenty będą a ja wolę kasę na coś większego na gwiazdkę uzbierać.muszę się wybrac na zakupy mikołajowe a mi się nie chce
Jadzia ja też jakieś drobiazgi zamierzam na mikołaja kupić a konkretniejsze prezenty na gwiazdkę bo nie mam kasy na tyle żeby i mikołaja i gwiazdkę robić a mikołaja właśnie w szkole maja więc bardziej mi na gwiazdce zależyMy dla dziewczyn w tym roku same słodycze mamy ,doszłam do wniosku ,że i tak w szkole prezenty będą a ja wolę kasę na coś większego na gwiazdkę uzbierać.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość