Kamelek ja tez myślę,że to truskawki, a skoro lekarka myśli że to nie mleko, to czemu kazała kupic mleko Ha, dziwne to wszystko, nieraz myslę,że matczyna intuicja jest w pewnych sytuacjach najtrafniejsza!
Kolka odchudzac postanowiłam sie już dawno, ale jakoś nie mogłam się za to zabrac, teraz się zawzięłam i muszę dać radę, chce się pozbyć brzuchala do chrzścin!
Wyeliminowałam całkiem słodycze
i wszelkie prekaski po 18-tej typu orzeszki chipsy
, ograniczyłam ostro tłuszcz, mięsko tylko gotowane, mało pieczywa i ziemniaków, no ogólnie tak wszystkiego mniej!
Ale o tej kopenchadzkiej czytałam i raczej bym się nie siłowała na nią!
Kolka pisze:Moja mała zaczęła dziś wstawać przy różnych rzeczach
wielkie
dla
Julci, a mama nazywała mnie leniuszkiem
a z tym noszeniem na rękach to u nas to samo, tzn. z dziadkami
Kari jezu ale synek twój to chłopak na schwał, wygląda tak poważnie, dałabym mu najmniej 1,5 roku i jak ja wam zazdroszczę jazdy na sanek, ja tylko czekam na śnieg, ale jakoś nie mogę się doczekać i sanki stoją i się kurzą
, może ty poradzisz coś w tej kwestii
Hektorka zdjęcia super, co to za oponka,żebyś ty moją widziałą
, a
Kamilek aby na pewno Piccolo pił, bo na ty zdjęciu to wygląda to całkiem inaczej
Delicja Oskarek dostaje mleko z kaszką 4 dziennie, ale wiesz co ja bym się nie sugerowała jak inne dzieci jedzą, bo każde ma inne potrzeby
Mordko ja na początku też chciałam garniturek , ale potem znalazłam ten komplet i pomyślałam,że potem jeszcze mu się przyda, no i faktycznie cena jest bardzo przystępna