Alinko ja bym natychmiast do lekarza pojechała. Z samego rana. Albo nawet do szpitala teraz. Przeciez to nie jest normalne. niech jej jakies prześwietlenie zrobia albo usg brzuszka. Nie chcę Cie straszyc, ale nie ma co robić z tego błahostki. To już za długo trwa.
Madziorka n ie wiem kompletnie jak Ci pomóc. Na twoim miejscu tez zadzwoniłabym albo pojechała do lekarza.
Kurde wychodzi na to, że ja panikara. no ale ja wole dmuchac na zimne niż później płakac, że cos zlekceważyłam.

,noc nie za bardzo Wiki to chyba
bo co chwile sie budzila,niewiem o co chodzi,poprzednia noc przespala cala!!Musze sprzatac a tak mi sie nie chce
ALINKO tak mi przykro ze Waneska tak cierpi jedz z nia do lekarza
MADZIORKA z tym okresem dziwna sprawa niestety niewiem jak ci pomoc 
,ANIU kochana czas szybko zleci i Krzys bedzie z Wami
,jesli chodzi o spanie to ja juz jestem zielona o co chodzi tym naszym dzieciaczka,raz mi niunia przespi noc a dzis kicha!!Aniu jesli chodzi o opiekunke to wiesz musisz byc przekonana w 100% ze to ta,bo uczucia mieszane to chyba nie bardzo!!Ja opiekowalam sie dzieciaczkami to mam wprawe hihi,zawsze przekonywalo ludzi to ze od raz bobasy do mnie szly i sie tulily poprostu niewiem dzieciaczki mnie bardzo lubia!!I zobacz jak przyjdzie opiekunka jakie ma podejscie do Helenki!!