Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 cze 2007, 19:25

Hej brzuchatki :-D

ach kochane wiem, że wam ciężko, zwłaszcza w te upaly. Jeszcze troszeczkę i będzie po wszystkim. To znaczy nie zupełnie, bo w zaadzie to dopiero wszystko sie zacznie hehe. Ale bez brzucha zdecydowanie lepiej. I wreszcie mogę leżec na brzuszku o czym marzyłam od tylu miesięcy ehhhh....

Dziś byłą u mnie położna. Pogadałyśmy sobie, obejrzała małego i powypisywała te wszystki papierkowe sprawy.

Wszystko układa się dobrze. A dziś mój mąż dostał wreszcie ofertę pracy i od jutra zaczyna. Matko gdyby się powiodło, to nie musielibyśmy wyjeżdżać. Jestem pełna optymizmu. A do tego mały śpi jak zabity od 2,5 godziny to tym bardziej fajnie jest hehe.
Oooo pochwaliłam go, to już stęki się zaczynają siet!

[ Dodano: 2007-06-13, 19:28 ]
[glow=yellow]Agniecha brawo!!!![/glow]

No to mamy dwóch Tomeczków na TT. I dobrze...Tomki są fajne heheheh :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2007, 19:34

Agniecha czuje sie bardzo zle bo boli ja rana,ma nadzieje ze jutro bedzie lepiej,niewie ile dzidzia wazy ale dostal 10 pkt,musi lezec nieruchomo o glodzie i pragnieniu ale oplacalo sie :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-06-13, 19:36 ]
Alince juz napisalam pozdrawia was serdecznie :-D

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 19:49

GRATULACJE dla kolejnej czerwcowej mamusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Czyli jednak chłopczyk, no cóż nie tylko porządek ale i równowaga musi być :-D

Frydza, dziękuję jeszcze raz za info :ico_haha_02:

Madzia :ico_pocieszyciel: świetnie Cię rozumiem, bo sama też nigdy nie byłam w szpitalu i już na samą myśl o stresuję się. Ale jak już tam będziesz, to pomyśl, że to dla Marcinka i że już niedługo przytulisz swojego synka :ico_dziecko: Trzymam mocno kciuki!

Kamilko, gdzie chcecie wyjeżdżać?

Lucy, cieszę się, że już Ci lepiej :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 19:59

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Agniechy!!!!!!!!!! w koncu cos sie ruszylo :ico_oczko:

magda26, ja tez pierwszy raz w zyciu bede w szpitalu, ale chyba tam nie gryza :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 20:21

agniecha serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajowo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
-indigo-

13 cze 2007, 20:23

Nie dziwie się Agnieszce, że fatalnie się czuje. Ze mną leżały dwie dziewczyny po cesarce to wiem jak cierpiały pierwszy dzień.
Ale powiem Wam, że ból opdobny przy każdym rodzaju porodu, bo w naturalnym skurcze a w cesarce ból przychodzi po narodzinach. Ale wszystko jest do wytrzymania. Nie bójcie się. Trochę poboli i przestanie. i na szczescie mają fajne przeciwbólowe hehe. Jak mi zaaplikowali to pomiędzy skurczami byłam jak naćpana. :-D :-D :-D Normalnie odlot hii.

Aniu ja nie chcę wyjeżdżać, ale jakby nic się Jarkowi nie trafiło to wyjechalibyśmy do Norwegii mieszkać. Taki był plan.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2007, 20:38

Kamilka jak sobie radzisz z syneczkiem?????????????????????? :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 20:48

Kamilko ciezko jest z praca.. wiadomo.. ale zastanowcie sie nad wyjazdem mimo wszystko!

Madziu ja tez niecierpie szpitali - za to ja sie nalezalam i to sporo i zawsze, mimo wieku, ryczałam i siadało mi na psyche.. A teraz sie zupelnie nie boje- ani bolu,ani porodu, ani samotnosci.. W koncu poboli, przestanie,ze szpitala wyjdziemy i beda na nas czekali ukochani ludzie.. A dzieciaczki nedziemy juz miały całe zycie - to taka nagroda :-)

Piszcie jak tam rozwoj wydarzen :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2007, 20:51

agniecha ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
madziu trzymam kciuki za ciebie!!!! :ico_brawa_01: bedzie dobrze!!! mzoe juz jutro przytulisz marcinka!!! :ico_brawa_01:
wiekszosc z nas bedzie po raz pierwszy w szpitalu i dla nas to rowniez stres.. :ico_olaboga: ja sie ciesze poniekad, ze tutaj tak szybko wypuszczaja kobiety do domu, bo wole jednak dochodzic do siebie w domu ... ale moze sie zdarzyc ze pobede tam 3 dni i tez mam ochote :ico_placzek: :ico_placzek:

najwazniejsze jest jednak zdrowie naszych maluszkow!!! wiec dla nich przezyjemy wszystko co??? :ico_oczko:

polazilam sobie po sklepach i fajnie cie czuje, bo troche sie zmeczylam :ico_brawa_01: spotkalam sie tez z kolezanka i jej malutka coreczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kupilam dzis sliczna jeasnowa sukieneczke i jedna rozowa sukieneczka-body hihi ... hihi
bo tak sobie pomyslalam, ze jesli bedzie Tola to nasza corcia obrazi sie, ze dla niej nic typowego dziewczecgo nie mamy, a dla leonka kilka rzerczy kiupilam wczesniej hihi wiec rownowaga zachowana :ico_brawa_01:

adas juz sie lekko pogubil... :ico_noniewiem: i pyta czy bedziemy miec blizniaki???? hihi :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 20:52

juli masz racje,nagroda fajowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D warto sie pomeczyc :-D kamilko trzymam kciuki,zeby wam sie ulozylo tak jak chcecie,czyli bez wyjazdu...ja chcialam wyjechac,bo mnie zawsze w nieznane ciagnelo hi hi ale sa ludzie ,ktorzy lubia w domku siedziec...mam kumpele co jest w anglii i bardzo teskni ...ja nie tesknie ,wiec luz hi hi

[ Dodano: 2007-06-13, 20:55 ]
madziorka ciuszki dla dziewczynek sa tak slodkie,ze moja mama chce rozowe kupowac hi hi i ciagle jej musze przypominac,.ze lepiej zeby chlopczyk takich nie mial :ico_haha_01: albo sukieneczki oglada...sa przeslodkie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”