Dzien dobry
U nas nocka minela nawet ok,od 6 00 spalam z mala bo chciala ze mna spac

i spalysmy az do 8 30 jak zawsze
Pozatym to dzisiaj caly dzien u nas leje a my sobie siedzimy dzisiaj caly dzien w domku,mialam troche prania ale juz gotowe

pozatym to wzielam z mala prysznic i mala spala 2 godziny a teraz od 18 00 sobie znowu drugi raz spijusia wiec jestem ciekawa kiedy zasnie wieczorkiem?? I wogule zobaczymy kiedy sie teraz obudzi

Ale powiem wam ze kurde taka pogoda szaro-bura deszcz pada a ja i tak bylam na spacerku z Nicolinka bo juz mnie bolala glowa od tego siedzenia w domu

jednak przywyklam do tych naszych spacerow i teraz wychodzi
Aginka wszystkiego co piekne,mile i szczesliwe duzo zdrowka,usmiechu i spelnienia marzen z okazjii urodzinek

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
No to Malwinka troche pospala
Maggie ciekawa salatka

kiedys taka tez zrobie.. A cebula czerwona?Mowisz ze taka lepiej smakuje?? No to dam czerwona chociaz nigdy nie jadlam jeszcze czerwonej cebuli

To fajnie ze Antosiowi sie podobaja kapcie my tez zamierzamy kupic Nicolce jakies kapciuchy po domu ale narazie nie widzialam zadnych fajnych
Basia fajnie ze Asia sobie spi no widocznie w dzien spi lepiej niz w nocy i dlatego teraz odsypia nie martw sie spanko Asi sie unormuje
Moja Nicole sobie spi wiec ja mam czas dla siebie

Gotuje zupke(rosol) na jutro i tak mija czas
Mama_Kingi nie martw sie Kinga napewno zacznie wiecej jesc jak jej minie katarek i zapchany nosek to moze powodowac ze jest marudniejsza niz normalnie i niechce jesc