Lucy bardzo mi przykro z powodu kolegi
Ja szykuje powoli sie do szpitala torba czeka a ja juz zdenerwowana z od razu do toalety biegam ( czyt.rozw....) ...ech zobaczymy co bedzie dam znac
-indigo-, mój też krzyczał w kapieli - włączylismy mu suszarkę jak go zaczynam rozbierać i powiem ci cudo!!! cisza- zaczyna mu sie nawet chyba podobac - spróbuj! ty bedziesz miała mniej nerwów - o on nie bedzie krzyczał - i on spokojniejszy wyłączamy suszarke jak go zacynam juz ubierc i spokój
a poza tym jak tam ???? nastroje dziewczyny??
Dzięki Gosia za radę, zobaczymy. Wczoraj po kilku minutach nawet sie uspokoił. Może się wreszcie przekona sam do tej kąpieli. A przy rozbieraniu zastosowałam pierwszy raz smoczek, zassał się i cisza! A Wy używacie smoczków??
Madzia bez nerwów. Tam sa bardzo miłe położne i na pewno się przy nich wyluzujesz. Trzymamy z Tomeczkiem kciuki a ciebie i nowego forumowicza.
[ Dodano: 2007-06-14, 09:50 ]
Lucy niezmiernie mi przykro z powodu kolegi
noc coz, moja Laura potrafi spac po 3,5 godziny w dzien a w nocy budzic sie co godzine - bynajmniej tak bylo dzis. Ja wciaz walcze z bolem piersi i nawalem pokarmu... tego nie da sie opisac... plakac mi sie chce jak ja przystawiam do piersi... czekam az to minie, ale poki co musze odciagac co nieco
madzia trzymam kciuki...mnie ostatnio bardziej podbrzusze boli i brzuch czesto twardy,mam nadzieje,ze juz niedlugo urodze ...jutro ide do poloznej ...zobaczymy co mi powiedza
myślałaml, że tym razem się obejdzie, ale niestety są takie chwile wzmożonego płaczu, że bez smoczka ani rusz... na szczęście są one rzadko a mała sama wypluwa jak się uspokoi...
Jestem w szpitalu jadnak zostałam zrobili mi masaż szyjki a teraz leże i czekam. Pozdrów dziewczyny na TT. Dam znać.
Aviasek u mnie jest podobnie. Dlaczego one w dzień wolą spać a w nocy szaleją?? Ja wczoraj też miałam cycki jak głazy. Jarek musiał mi masować. Muszę kupić laktator. A jakiego Ty używasz? Dobry jakiś?
indigo - radze ci kup najprostszy - ten moj kupil mi maz w aptece doslownie za 10 zl, to gruszka dolaczona do pojemniczka. wczesniej korzystalam z innego, z poprzedniej ciazy i z elektrycznego w szpitalu. jednak wole sama regulowac sile ssaca a ten jest naprawde super.. jestem zadowolona
ech - kiedy skonczy sie ten bol podczas karmienia, czuje go nawet po :-(
wyglada na to ze madzi beda wywolywac porod
[ Dodano: 2007-06-14, 10:50 ]
indigo - a co jesz? bo ja nie wiem juz co sobie dzis zrobic na obiad :-(