wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2012, 18:51

ja umylam okno w duzym pokoju a moj brat zabral zuzke na spacer
dziewczyny macie jakies sposoby aby sprac z lozka wymioty? probowalam juz vanish wode z w mydlem i nic a 3tygodnie temu byl pracz i pral nam ten jasny naroznik.
mimo ze musiałam większość lerzec
no wlasnie i z tego sie ciesze ze sama funkcjonuje i nie wyobrazam sobie jakbym musiala lezec w szpitalu i nie widziec zuzki.

dzis T znow wroci ok 23 z pracy jak wyszedl o 7 rano a kalendarz juz ma zaladowany na 2 tygodnie do przodu. jak widze jak wraca taki zmeczony to troszke szkoda mi go ale niech pracuje bo dosc mam tego bloku, a jak w zime ten warsztat bedzie mu szedl to kupujemy dom aby juz nie musial placic za wynajem.

[ Dodano: 02-05-2012, 18:52 ]
NICOLA_1985, a jak Karolcia?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 maja 2012, 20:21

NICOLA_1985, moja kol.z pracy jest w ciazy, ale niestety poza maciczna jak sie okazalo i musi usunac. w pt idzie na zabieg wiec juz suwaczek nieaktualny :ico_placzek:

NICOLA_1985

02 maja 2012, 20:31

wisnia jak vanish nie dal rady to nie wiem co ci poradzic... :ico_noniewiem: ja nigdy nie mialam problemow jak od razu wyczyscilam to ani sladu nie bylo..

a Karolina dobrze nie wyglada na chora na pilnych pisalam jakie jej bakterie wyszly z posiewu

moje dzieciaki teraz maja usypiac ale zamiast usypiac przekomarzaja sie chyba usypianie ich razem w jednym lozku to sredni pomysl ale nie mam innego wyjscia

tibby oj to bardzo mi przykro.... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: wspolczuje twojej kolezance to musi byc dla niej straszna wiadomosc... :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2012, 20:42

NICOLA_1985, super ze to jedynie bakerie.
usypianie ich razem w jednym lozku to sredni pomysl ale nie mam innego wyjscia
a czemu tak?

boli mnie brzuch ale to tak bardziej pod brzuchem kuje.

a co do kanapy to na niej wszystko widac nawet jak komus sie tylek spoci to zaraz plama. juz nigdy nie kupie jasnego lozka

[ Dodano: 02-05-2012, 20:46 ]
juchniknam juz dawno mialas pokazac te zdjecia ze slubu. i szukalam Cie na naszej klasie ale nie moglam znalezc.

NICOLA_1985

02 maja 2012, 21:53

wisnia mamy do dyspozycji jedna sypialnie z ogromnym wyrem na ktorym zmiescilo by sie spokojnie 6 osob :ico_oczko: i spimy tam w trojke jakos musze ich uspac.. jak krystian nie zasnie w poludnie to szybko zasypia wieczorem i najpierw on usnie i potem posylam karoline ale jak ma drzemke w poludnie to wieczorem idzie spac pozniej czyli razem z karolina i jest troche sajgon.. nie mam mozliwosci zeby go wsadzic do lozeczka tak jak u mnie w domu bo nie mam tutaj lozezka ale przynajmniej sie przekonalam ze w zwyklym lozku bez wiekszych problemow zasypia wiec bedzie mu mozna wymienic za niedlugo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

03 maja 2012, 09:43

Siemka :-)

My po grillowaniu wczorajszym, nieco niewyspani :ico_oczko:
Mój Niko już od 8 na dworku z Tatą i wujkiem :-D Nawet płatki na mleku zjadł w altanie :-D A mama z ciocią szykują śniadanie :-) Miłego dzionka! :-)

NICOLA_1985

03 maja 2012, 09:54

hej
karo ale Wam fajnie :ico_brawa_01: :-D

ja teraz w domku jestem z dziecmi moze jak nie bedzie padac to pojdziemy dzisiaj na jakis spacerek , zobaczymy.. siostra z pracy wraca po 13.00 , moze kupie mlodemu sandalki

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2012, 10:28

karo-22, nic tylko pozazdroscic.

NICOLA_1985, a bo ja zapomnialam ze wy jestesciue w Holandii a masz jakies zdjecia?

kurcze caly czas mnie boli pod brzuchem i caly czas mam nadzieje ze nie dotrzymam tego 7 maja bo takto bede musiala isc 8 do lekarza i pewnie znow mi zrobi ten bolesny masaz

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

03 maja 2012, 11:57

wisnia3006, a jakbyś sobie sama spróbowała zrobić masaż?

[ Dodano: 03-05-2012, 11:58 ]
Nicola, no nie jest zadowolona.. tymbardziej, że to już druga jej taka ciąża pozamaciczna. :ico_placzek: a jeszcze jedną samoczynnie straciła :ico_placzek: jutro idzie na usunięcie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

julchik22

03 maja 2012, 12:50

Wiśnia, wysyłam Ci namiary nk na pw :-) No i trzymam kciuki za szybkie rozkręcenie się akcji porodowej :ico_oczko: Wiem czym jest ten "masaż" :ico_chory: położna robiła mi go w trakcie porodu na skurczu :ico_zly:

Tibby, współczuję Twojej koleżance bardzo :ico_placzek: Mam nadzieję, że następnym razem się uda

Nicola, no właśnie, jak Wam się podoba w Holandii? Oby jeszcze tylko pogoda dopisała :-)

U nas dziś upał. Dawiś śpi, a po obiadku jedziemy razem ze znajomymi i Dawisia kumplem (2 dni młodszym od niego) do mini zoo 30 km od nas :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”