Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 09:43

Czesc ale pospalysmy :-D Majunia ze mna spala od 5 i spalysmy do 8.20 a w nocy budzila sie kilka razy tylko ze nie chciala mleczka pic od kilku dni robie mleko jak sie obudze i wkladam do termosu dzisiaj zrobilam o 1 w nocy a majunia dopiero pila przed 3 no i pozniej o 5

idziemy z psiunia na spacerek i jakies sniadanko zjesc

a dziekuje za kawusie

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 09:51

to teraz mogę napisać.

Justyna no czytałam właśnie na głównej że masz urodziny ale koniec końców mi wyleciało :ico_puknij: tak więc wszystkiego naj... żeby Gabi z każdym dniem dawał Ci radość

Aga no chyba Justyna pisała o tym garnuszku że też chciała, my mamy coś na ten wzór ale się nie interesuje, bardziej rozłożyć niż wkładać te klocki do środka

Mariola no zabawki pierwsza klasa, napewno dziewczyny będą zadowolone

Iwona to krzesełko też fajne

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 lis 2008, 09:55

Ja sie tylko melduje, musze pracowac, zajrze pozniej!!

Justynko spoznione zyczenia urodzinowe..... :ico_tort: kurcze ale TY mlodziutka jestes!!! :-D

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 10:02

a i Aga też mnie ciekawi ile nas zostanie i jak długo.
O kurcze ale głupio napisałam, jakbym się chwaliła co Nadia ma a czego nie ma :ico_wstydzioch: W każdym razie nie o to chodziło. Mam nadzieje że rozumiecie :ico_haha_01:
myślę że nikt tak tego nie odebrał :ico_oczko:

i nie mogłam się powstrzymać żeby nie założyć wątku na roczniaczkach, będzie sobie czekał na nas, bo Maji to już tylko 16 ni zostało

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

19 lis 2008, 10:18

Renia suuuuuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: To teraz po kolei bedziemy dołączały do roczniaków :ico_brawa_01: Majka jako pierwsza :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-19, 09:22 ]
Mam pytanko. Moja kuzynka poszukuje wózka - spacerówki ale takiej bardziej obudowanej, nie takiej parasolki. Czy mozecie polecić swoje wózki? Chodzi o coś do 500-600 zł

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2008, 10:38

Cześć dziewczyny. Dziękuję za życzenia :-)
Justyna pisała o tym garnuszku że też chciała,
no właśnie mi się wiele zabawek podoba i uważam, że dobrze stymulują rozwój i na dodatek są zabawne i ładne, ale to moje dziecko jest takie roztrzepane i niczym sie nie umie zająć dłużej niż 2 minutki, że zawsze sobie myślę, że "ta zabawka mu nie przypadnie do gustu" ostatnio jak mu kupiliśmy tą słuchaweczkę to po prostu podeszliśmy do regału z zabawkami i Gabriel sobie sam wybrał :ico_noniewiem: wzięliśmy to co Go z daleka zainteresowało i do czego wyciągał rączki... A propos tego, że na allegro nie zawsze jest najtaniej to w realu za nią daliśmy 54zł-na allegro tyle kosztuje najtańsza w j.polskim, plus wysyłka...wiadomo i zauważyłam, że ogólnie na zabawkach się w allegro rzadko zaoszczędzi

Kuba pojechał z moim bratem jakąś pracę skończyć... dzisiaj pewnie przyjdą moje buty i Kuby kurtka, ale dopiero z poczty je odbierzemy, bo Kuba nie dostał jeszcze reszty pieniążków za Kraków... Facet u którego dostał zlecenie nie odbiera telefonów od jego szefa, ale szef się zarzeka, że dzisiaj tą sprawę załatwi-mam nadzieję :ico_noniewiem: tak często się zdarzają takie sytuacje... człowiek zarobi pieniądze, a ktoś mu nie chce zapłacić-jakby mu się nie należały... zakład dla którego kleiłam te detale w domu wypłacił mi zaliczkę i wiszą mi jeszcze 2300zł... koleś wprost powiedział, że mi nie zapłaci "jak Pani chce to się możemy sądzić" no wyobrażacie sobie? a musiałabym mu założyć sprawę cywilną, bo to umowa o dzieło... najpierw Kuba się tym zajmie, jak to nie pomoże-choć zwykle pomaga... to będę musiała iść do sądu, ale załątwianie wszystkiego i jeżdżenie do miasta mnie przeraża...

my na wątek roczniaków zawitamy dopiero za 2 miesiące :ico_haha_01: Ja to już mam głowę nabita po uszy myślami o świętach i roczku :ico_olaboga: chciałabym zaprosić głównie znajomych z małymi dzieciaczkami-to w końcu ma być imprezka Gabriela :ico_noniewiem:
A na choinkę też powoli dokupuję komplety bombek plastikowych-właściwie to nie ma wielkiej różnicy, trochę złączenie połówek widać, ale jak są ładnie osdobione to też efektownie wyglądają, a dzięki nim choinka będzie mogła stać na podłodze i Gabriel będzie mógł przy niej majstrować :-D

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 10:50

no ja się muszę pożalić bo mnie się coś robi, przyjechała moja 'ukochana' szwagierka, na samo usłyszenie od Marcina że przyjechała podniosło mi się ciśnienie, tym bardziej że dopiero co jej mała przechodziła zapalenie jamy ustnej którą się zaraża drogą kropelkową, tego nam jeszcze brakowało, oprócz kataru niech jeszcze to złapie :ico_puknij: , siedzę cała rozdygotana :ico_zly: , przepraszam Was że zawracam głowę ale komu jak nie Wam, nawet Marcin mi nie daje pojechać gdziekolwiek bo mu 5zł szkoda na paliwo.

kaska28, no ja niestety niewiem jaka spacerówka bo nie posiadam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2008, 11:01

mu 5zł szkoda na paliwo
ten Twój Marcin jest taka żyła jak mój brat Jarek :ico_oczko: żartuję-mój brat jest na pewno znacznie gorszy, bo to On jest właśnie osobą, która mi zawsze ciśnienie podnosi-dobrze, że prawie u nas nie bywa, jego wyprowadzka wlała spokój w moje serce, jakbym przytoczyła kilka sytuacji z jego pretensjami o jakies pierdoły... na samą myśl się zaczyna we mnie gotować...
myślę, że się Artur niczym nie zarazi, skoro już po chorobie :ico_noniewiem:

Oj my też nie mamy póki co spacerówki, ostatnio liczytowałam traxxa merlin4, ale że tak wyszło z ta kasą to musiałam odpuścić, ale wózeczek jest bossski... :ico_haha_01: nic niestety nie mogę polecić

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 11:08

traxxa merlin4
to ten z niezależna osią? ja ostatnio obserwowałam taki (ale baba chciała cenę minimalną 600zł i tu wkroczył mój mąż)
ten Twój Marcin jest taka żyła jak mój brat Jarek :ico_oczko: żartuję-mój brat jest na pewno znacznie gorszy,
nie wiem kto jest gorszy ale żałuje na wszystko, zawsze nie ma a jak jest to i tak trzeba oszczędzać i całe życie mi się tak szykuje :ico_olaboga: w takich sytuacjach głupoty różne mi do głowy przychodzą, na niego na każdą złotówkę muszę się uprosić, argumentów dać mu z dwadzieścia że to naprawdę jest potrzebne. Chociażby na zwykłe gary do gotowania czekałam rok od ślubu, bo przecież są (miałam jeden swój i patelnię)

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lis 2008, 11:09

Fintifluszka, szczere życzonka z okazji urodzinek!!!!! :ico_tort: :ico_tort:
Ja się witam he he na 600setnej stronie!!!

Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: a do tego :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

z okazji ukonczenia przez Kamilka 11miesięcy!!!!!
Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, 11:24 przez Asikk, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”