idziemy z psiunia na spacerek i jakies sniadanko zjesc
a dziekuje za kawusie
myślę że nikt tak tego nie odebrałO kurcze ale głupio napisałam, jakbym się chwaliła co Nadia ma a czego nie maW każdym razie nie o to chodziło. Mam nadzieje że rozumiecie
no właśnie mi się wiele zabawek podoba i uważam, że dobrze stymulują rozwój i na dodatek są zabawne i ładne, ale to moje dziecko jest takie roztrzepane i niczym sie nie umie zająć dłużej niż 2 minutki, że zawsze sobie myślę, że "ta zabawka mu nie przypadnie do gustu" ostatnio jak mu kupiliśmy tą słuchaweczkę to po prostu podeszliśmy do regału z zabawkami i Gabriel sobie sam wybrałJustyna pisała o tym garnuszku że też chciała,
ten Twój Marcin jest taka żyła jak mój brat Jarekmu 5zł szkoda na paliwo
to ten z niezależna osią? ja ostatnio obserwowałam taki (ale baba chciała cenę minimalną 600zł i tu wkroczył mój mąż)traxxa merlin4
nie wiem kto jest gorszy ale żałuje na wszystko, zawsze nie ma a jak jest to i tak trzeba oszczędzać i całe życie mi się tak szykujeten Twój Marcin jest taka żyła jak mój brat Jarekżartuję-mój brat jest na pewno znacznie gorszy,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość