Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 15:29

Dla mni emoglo by byc caly czas lato ale tez nie takie aż bardzo gorące tylko tak do 30 stopni :-D

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 15:59

Sylwia.O., zdiecia super, ja nie moge sie nadziwic ze Julka tak stoi ładnie szok to dla mnie jest, mozecie pomyslec je jetsem walnieta ale nie moge sie napatrzec,ona jest taka jak Zuzka a juz prawie chodzi a moja tylko siedzi i siedzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 16:03

Sylwia.O., zdiecia super, ja nie moge sie nadziwic ze Julka tak stoi ładnie
dzięki a ja się nie mogę napatrzeć na piękne zabki u Waszych dzieciakow

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 lis 2008, 16:04

ależ naklikałyście :ico_olaboga: ale wszystko przeczytałam, wszystkie dzieci dostały po 5 gwiazdek (http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/b938 ... 77bb403d3c :ico_wstydzioch: )
Zuzia dostała dziś rosół z makaronem i mięskiem chyba jej bardzo smakowało :ico_brawa_01:
Co do porządków lub nieporządków, ja na sprzątanie w tyg. w ogóle czasu nie mam raz tylko odkurzę, chociaż pranie i prasowanie staram się w miarę na bierząco robić. Mały pokój na dzień dzisiejszy wygląda jak po przejściu tornado :ico_wstydzioch:
Basiu, śliczna nowa Zuzia w podpisie.. a jaka jest duża :ico_brawa_01:
Anuszka, dużo zdrówka.
No to szybko idę pomyć gary bo potem jadę do rodziców, jak się Zuzia obudzi.

[ Dodano: 2008-11-26, 15:05 ]
A co z Zirafką i Kubusiem?!?!?!?!?!??????

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 16:08

u]A co z Zirafką i Kubusiem?!?!?!?!?!??????[/u]
nie mam pojęcia. Trochę im sie chyba ten remont przeciąga skoro nie zagląa do nas. Ciekawe jak tam postępy Kubusia :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-26, 15:13 ]
5 gwiazdek dla Zuzi

asika82
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 16:40

Ale Julia do Kubusia podobna :ico_szoking: Szok jak bardzo.
A jak ślicznie mała stoi :ico_brawa_01:

Sylwia to tak zrobiłaś,że po prostu nie brałaś Julii do siebie jak się budziła i smoczek dawałaś tak? Ja Antka biorę bo smoczek nie pomaga, kręci się i kręci puki go nie wezmę i cyca nie dam. U nas tez tak jest,że ok północy Antoś już ze mną śpi albo od razu ok 22 jak pierwszy raz przebudza się po kapieli i uspaniu na noc. Ja juz tak nie chce . Chcę zeby spał sam w łóżeczku. Wkurza mnie to tym bardziej,że od 7 miesięcy śpię z Antkiem a nie jego tatą :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 16:50

Sylwia to tak zrobiłaś,że po prostu nie brałaś Julii do siebie jak się budziła i smoczek dawałaś tak?
tak ale nie było atwo bo mała ryczała i chciała sobie cyca popić. Raz oszukałam ja herbatka ale potem jak tylko zobaczyła w nocy butlę z herbatką to byl wielki płacz. No i pprzemęczyłam się kilka nocek a teraz jak się obudzi to dostaje smoka i spi dalej

Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 lis 2008, 16:52

Wkurza mnie to tym bardziej,że od 7 miesięcy śpię z Antkiem a nie jego tatą :ico_wstydzioch:
oj wez sie za to... to chyba nie działa za dobrze na pere... ja jak na poczatku bralam rysia do luzka to tata spal z nami :-) fajnie czasem sie tak rano razem w trójkę w luzku obodzic :-) choć nie powiem to nie zły środek antykoncepcyjny :ico_haha_01: w każdym bądz razie rodzice powinni spac razem a dziecko osobno tylko czasem dla przyjemnosci mozna sobie pozwolic na takie wspolne spanko- to moje zdanie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 16:52

i śpi w swoim łóżeczku do 4-5 rano a potem w sumie jak ją nakarmie to zasypia i mogla bym ją przecież odłożyć :ico_puknij: ale czasami to ja pierwsza zasnę a ona jeszcze je :))))

[ Dodano: 2008-11-26, 15:56 ]
oj wez sie za to... to chyba nie działa za dobrze na pere... ja jak na poczatku bralam rysia do luzka to tata spal z nami fajnie czasem sie tak rano razem w trójkę w luzku obodzic choć nie powiem to nie zły środek antykoncepcyjny w każdym bądz razie rodzice powinni spac razem a dziecko osobno tylko czasem dla przyjemnosci mozna sobie pozwolic na takie wspolne spanko- to moje zdanie
i chyba dobre to twoje zdanie.
Ale np ja nie spię z malą ale mąż i tak się wyniósl do innego pokoju spać :ico_noniewiem: ale to dlatego, że on w domu sypia po kilka godzin i w nocy przeważnie jździ w trasy. To jak sobie pomyślę że miałby ze mna spać i budzić sie bo dzieciaki kiepsko spią i np o północy czy o 1 watawać i jechac w trasę i wpaść do rowu z niewyspania to wole żeby sobi espokojnie przespal sie te kilka godzin. Z drugiej strony jak wraca w nocy np o 2-3 to też lepiej niech do nas nie wchodzi po pobudzi łobuzów i bedzie wesoło :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-26, 15:59 ]
Jeszcze trochę i jak Julka nie bedzie się budzic w nocy a mysle że to już nie tak długo to wynosze sie z pokoju dzieciakow i bede spala z moim mężem :)

[ Dodano: 2008-11-26, 16:02 ]
A jak myslicie kiedy można kłaść dziecko spac w normalnym łóżku a nie w takim szczebelkowym. W sumie ja mam dla dzieciakow piętrowe lóżko i póki co kuba śpi na dole a na górze burdelnik jest ale tak myśle że trzeba bedzie kube na gore przenieść a Julkę na dół. Kurcze tylko kiedy to zrobic??? Ile Julka musi mieć żeby spac w normalnym łózku?? Jak myslicie????

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 17:45

Ile Julka musi mieć żeby spac w normalnym łózku?? Jak myslicie????
nie wiem, chyba ze dwa latka :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”