tak ale nie było atwo bo mała ryczała i chciała sobie cyca popić. Raz oszukałam ja herbatka ale potem jak tylko zobaczyła w nocy butlę z herbatką to byl wielki płacz. No i pprzemęczyłam się kilka nocek a teraz jak się obudzi to dostaje smoka i spi dalejSylwia to tak zrobiłaś,że po prostu nie brałaś Julii do siebie jak się budziła i smoczek dawałaś tak?
oj wez sie za to... to chyba nie działa za dobrze na pere... ja jak na poczatku bralam rysia do luzka to tata spal z namiWkurza mnie to tym bardziej,że od 7 miesięcy śpię z Antkiem a nie jego tatą
i chyba dobre to twoje zdanie.oj wez sie za to... to chyba nie działa za dobrze na pere... ja jak na poczatku bralam rysia do luzka to tata spal z nami fajnie czasem sie tak rano razem w trójkę w luzku obodzic choć nie powiem to nie zły środek antykoncepcyjny w każdym bądz razie rodzice powinni spac razem a dziecko osobno tylko czasem dla przyjemnosci mozna sobie pozwolic na takie wspolne spanko- to moje zdanie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość