U nas upał dzisiaj niemiłosierny
A u mnie leje Byłam na spacerku raptem 20 minut i kropić zaczęło, potem bardziej, więc w tył zwrot...
marcz89, inia1985, Maciuś dziękuje Ciotkom
ogólnie to juz od dłuższego czasu Oliwia dostawała cyca raz, góra dwa razy dziennie. I ostatnnio jak dawałam jej zupkę na ziemi robła fochy nie chciała jeśc i pchała mi się do cyca. Wtedy postanowiłam ją odstawic. Przestałam dawac cyca w ogóle już tydzień dzisiaj minął i nic. Ani razu się nie upomniała. Bałam się właśnie że przez to comi zrobiła przy tej zupie to już będzie koniec i mega problemów, ale na całe szczęście już po cycu Ale Twój już ponad rok ma to więcej rozumie już, może byc ciężejmarcz jak odstawiłaś?my dziś drugi dzień bez cycka, ale Antek się domaga, ojj ciężko
ja zaczęłam pic szałwię, ale w sumie wypiłam dwie szklanki i było mi tak niedobrze po każdej, że stwierdziłam że nie będę tego pic. I teraz zasuszam naturalnie. Nawałów nie mam żadnych, raz tylko odciągnęłam 60ml z jednej piersi i teraz tylko czekam aż znikniePrzypomniało mi sie, że niedawno pisałyście coś o zasuszaniu pokarmu, wiecie, ze ja z żadnym dzieckiem nie robiłam zupełnie nic z pokarmem? Postanowione było odstawić i tyle, żadnych leków, żadnych ziół, samo przestało sie produkować.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość