Awatar użytkownika
laupina
Trzy tysiące lat minęło...

09 lip 2012, 11:25

Dziewczyny, a nie wiecie co u Mamusi? Ostatnio miała skurcze,a nie odzywa się od kilku dni?

Awatar użytkownika
Madleine

09 lip 2012, 11:26

Dziewczyny, a nie wiecie co u Mamusi? Ostatnio miała skurcze,a nie odzywa się od kilku dni?
No wlasnie tez o niej myslalam,ale nie mam do niej numeru zeby napisac :ico_noniewiem:

[ Dodano: 09-07-2012, 11:43 ]
kurcze dziewczyny ja nie wiem co z ta alergie,ale gdzie sie nie podrapie na ciele to takie bąbelki sie robią i potem znikają,na stopach tez.Czasem mam wrazenie,ze juz wszystko mnie swedzi ;/
Najgorzej jest wieczorem i w nocy :ico_olaboga:
Chyba jutro pojde do lekarza....

Awatar użytkownika
laupina

09 lip 2012, 11:53

Madleine, zrób badanie alat asp[at i bilirubina to może być cholestaza ciążowa

Awatar użytkownika
Madleine

09 lip 2012, 11:57

Madleine, zrób badanie alat asp[at i bilirubina to może być cholestaza ciążowa
Ale spody stop i dłoni mnie nie swędzą...a przy cholestazie ma sie taka " pokrzywke"? bo ja mam na brzuchu... i na rozstępach mi się bąble zrobiły...
jutro pojde do rodzinnego i zobaczymy co mi powie... :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!

09 lip 2012, 13:17

No i świetnie... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: nie wiadomo czy wyjdę bo po USG oazało się ze mam śladową ilosć wód płodowych :ico_noniewiem: i lekarz się mnie pyta czy mi nie odeszły ku*wa chyba jestem pierwsza matką na świecie która by nie poczuła odejścia wód!!! aż się poryczałam pół godziny temu byłam na badaniu i od tamtej pory czekam na podjecie decyzji i nikt jeszcze nie podjął ja pie*dole zwariuję!!! Pytał się czy czuję ruchy dziecka... mówię ze tak i poszed to skonsultować z moim lekarzem... a ja czekam ze łzami w oczach!!! ale na KTG tętno dziecka wychodzi prawidłowo i ruchy ja też wykazuję...

Awatar użytkownika
Madleine

09 lip 2012, 13:19

ale na KTG tętno dziecka wychodzi prawidłowo i ruchy ja też wykazuję...
I to najwazniejsze,ze z malutką jest wszystko ok !!!!!
A może skoro masz mało wód to wywołają porod i jednak wyjdziesz z Kaja ?

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 13:51

hej czytam caly czas ale z telefonu nie lubie pisac.
Jutro wracam juz, momentalnie zlecial ten tydzien.
Kasiala daj znac co i jak trzymam kciuki ale jak ktg dobrze wychodzi to napewno wszystko w porzadku.
Madleine mnie w ciazy z Tomka strasznie brzuch swedzial i lekarz kazal zbadac na cholestaze i kazal smarowac brzuch takim bialym plynem chyba to woda utleniona kurde nie pamietam. No i przestalam uzywac mustele na miesiac i przeszlo.

Awatar użytkownika
Kasiala

09 lip 2012, 14:03

No i zostaje!!!! Kuźwa siedze i ryczę!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: we czwartek zrobią mi prowokację :ico_chory: mój lekarz ma w tedy dyżur a tak kuźwa nie chciała mieć prowokacji zesram się a nie urodze!!! już moge pomarzyć o ochronie mjego krocza!!! Zwariuję tu zaraz!!! teraz mam KTG i tętno Kajki z moich nerwów świruje :ico_chory:
Sory że wam tak truję :ico_noniewiem:

Madleine ja bym poszła do lekarza z tymi krostkami...

Gosia urlop zawsze szybko mija :-D

Awatar użytkownika
Madleine

09 lip 2012, 14:09

No i zostaje!!!! Kuźwa siedze i ryczę!!! we czwartek zrobią mi prowokację mój lekarz ma w tedy dyżur a tak kuźwa nie chciała mieć prowokacji zesram się a nie urodze!!! już moge pomarzyć o ochronie mjego krocza!!! Zwariuję tu zaraz!!! teraz mam KTG i tętno Kajki z moich nerwów świruje
kochana nie zawsze wywolywany porod jest ciezszy uwierz,moja mama ze mną miała wywolywany i byl duzo lzejszy od tego " naturalnie rozpoczetego" . Nie nastawiaj się tak negatywnie. Pomysl o tym,ze malutka juz bedzie z Wami!!!!!
Madleine ja bym poszła do lekarza z tymi krostkami...
Dzis popoludniu chyba do rodzinnego sie wybiore,maz po pracy sie ma dowiedziec czy mnie przyjmie.

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 14:14

Kasiala, nie denerwuj sie. Wywolanie tylko pomoze, a akcja dalej powinna pociagnac sie sama :-) Ochrone krocza masz dalej mozliwa (ja mialam). Jakmacica podejmiesie skurczow po oxy to pojdzie samo fajnie a oxy odlacza :-)
Trzymam za Was kciuki ! Glowa do gory i nie ma sie co denerwowac. Wykorzystaj ten czas na skupienie. Buzka :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”