Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 12:07

janoszka, to fajnie , tez bedziecie mieli goscia :ico_brawa_01:

spinka, witaj, jak ja bym chciala za tym razem zeby tak szybko jakos sie zaczelo, np od razu mocne skurcze, czy odejscie wod, a nie jak za 1 razem jak durna cala sobote mialam skurcze slabe, w nocy mocne , w niedziele bardzo mocne i dopiero w niedziele na wieczor porod, albo wlanie jak niektore dziewczyny falszywe skurcze niby sa , ale to nie to jeszcze,
Oby nam wszystkim raptownie sie zaczelo bo chyba tak najlepiej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 12:30

Cześc!

Wpadłam się zameldowac :ico_ciezarowka: :-D

Od rana siedzę przed kompem dopracowuję projekt na zaliczenie, na szczescie juz skończyłam :ico_sorki: i siebie juz powoli też :ico_noniewiem: Tak się wciagnęłam, ze zapomniałam, ze pootwierałam wszystkie onka dachowe na górze, oczywiście się rozpadało i nalało mi do środka :ico_zly: .

Dziś miałam ciężką noc, mała strasznie się wierciła, jakies głupie mysli mnie dopadały i nie mogłam spac :ico_olaboga: , a dziś juz o 7 sie obudziłam i ni cholery zasnąc nie mogłam. Ale póki co czuję sie dobrze :ico_haha_01:

No i dziś jeszcze m. wyjechał na cały weekend na szkolenie, tym razem nad morze :ico_olaboga: (mam nadzieję,że to jego ostatni wyjazd przed porodem, bo potem to ja go nie puszczę :ico_nienie: )

Teraz może co nie co posprzatam, a potem do nauki :ico_olaboga:

Trzymajcie się, ja pewnie jeszcze wpadnę w ramach przerwy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 13:11

NOWA, no teraz uz powoli mezow trzeba trzymac przy sobie, moga sie oddalic tylko tak zeby na tel wrocili, bo nrmalnie nigdy nie wiadomo kiedy sie porod zacznie.

Ja wlasnie nagadalam sie z rodzicami na skypie, no i zaraz bedzie mezus
wiec zycze wam milej reszty dnia.
bo ja pewnie dopiero na wieczor zajrze.

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 maja 2008, 13:36

rrrrany juz wiem czego nie bede znosic - prasowania pieluch :ico_zly: dzieki bogu za pampersy :ico_haha_01: :ico_haha_01:

moj maz dzis idzie imprezowac na parapetowe, niech idzie, potem bedzie dziecko bawil hehe ja sie nie wybieram, nie czuje sie na silach, zreszta to jego znajomi z pracy wiec mi nie szkoda, poleze sobie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
murdemille

09 maja 2008, 14:20

moja niunia się dziś strasznie wierci :)
zaaplikowałam jej białą czekoladę waniliową i chyba jej się to spodobało :-D

a teraz lecę robić pranko ciuszków! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 15:38

Jestem w przerwie obiadowej :ico_haha_01: (no i oczywiscie żadnej nie ma :ico_noniewiem: )

Pogoda sie poprawia, słonko wyszło, pewnie pójdziemy na krótki spacerek :-)

Małgorzatka widze, że sesja i nauka także u Ciebie, trzymam kciuki za egzaminy :-)

Siunia to fajnie, że siostra do Ciebie przyjeżdza, zawsze to dodatkowa pomoc :ico_brawa_01: no zazdroszczę mężusia w długi weekend :ico_haha_01:

Tuska dobrze, że u córci wszystko ok. i zdrowo rośnie :ico_brawa_01: . Z jedej strony to fajnie znac termin porodu :ico_sorki:

Spinka to się nieźle wystraszyłaś :ico_olaboga: . Dla mnie poród to jeszcze odległa sprawa (a, czy tak odległa to się okaże :ico_haha_01: ). ale jakoś jeszcze sie nie nastawiam. Szkoła mnie teraz pochłania więc nie myślę o tym. A poza tym w "moim" szpitalu od 12-17 maja jest dezynfekcja więc mi nie pasuje :ico_nienie: , a 17 znów chcemy zrobic 30-stke m. Mam nadzieję, że dzidzia poczeka :ico_sorki: , bo potem to niech się dzieje co chce :-D

janoszka udanego pranka życzę :ico_haha_01:

maja moja :ico_brawa_01: za wyniki

Dobra zmykam, pewnie wpadnę dopiero jutro po południu

P.s. trzymajcie kciuki za mój jutrzejszy egzamin :ico_sorki:

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 17:09

NOWA, powodzenia jutro na egzaminie :)
ja własnie wróciłam z Majką od znajomej :) i odpoczywam...
jutro jadę z M. po wyprawkę dla Maluszka :) i jak Mama mi przyśle resztę ciuszków, to wezmę się za pranie :) w poniedziałek może już wózek wypiorę (mam po Majce) a się troszkę zakurzył przez rok jak nie był używany :)

Awatar użytkownika
murdemille

09 maja 2008, 17:41

NOWA, trzymam kciuki za egzamin! :-D
:ico_sorki:
ja wlasnie skonczyłam zmywanie, pranie ciuszków i płukanie :ico_olaboga: to chyba najgorsze jeśli chodzi o pranie ręczne, trzeba płukać płukać i płukać.
ale już po wszystkim. teraz może krótka drzemka, bo plecy wysiadają i ja również.

a my dziś z m. mamy dobry dzień bardzo i usmiechnięte ryjki, takie nasze małe święto znaczy nie rocznica, ale dziś jest dzień kiedy mam co świętować. :-D :ico_brawa_01:

ah i dziś pójdę może już po strój do szpitala i rampersik dla malutkiej (taki bonus który wyłudziłam od męża :P)

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

09 maja 2008, 19:52

Cześć!!
U nas nadal piękna pogoda i super samopoczucie :-)
Już drugi dzień mały ostro szaleje w brzuszku :ico_brawa_01: Mam nadzieję, że "przy okazji" wróci do właściwej pozycji :ico_oczko: Przez to jego brykanie nie mogę się wyspać - obudził mnie o 4.40 i już zasnąć nie mogłam. Trzeba się przyzwyczaić :-D

U mojego siostrzeńca wreszcie lepiej - gorączka spada, już tylko do 38 gorączkuje :ico_sorki: Jutro może wróci do domku. Za to siostra się rozchorowała, bo czuwała przy Mikołaju na podłodze :ico_olaboga: W polskich szpitalach zazwyczaj nie ma zapewnionych warunków dla osoby opiekującej się dzieckiem :ico_zly:

NOWA, powodzenia!!!!!! Oczywiście kciuki będę trzymała od rana!! Napisz jutro jak poszło!!
dziś jest dzień kiedy mam co świętować. :-D :ico_brawa_01:
janoszka, to udanego świętowania :-D

mojamaja.corcia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za wyniki!!!! Pochwal się wózeczkiem przy okazji!!!

Awatar użytkownika
murdemille

09 maja 2008, 21:32

lulu_, dziękuję dziękuję i lecę zrobić popcorn bo mam straszną ochotę!! :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”