Hej Dziewczyny:)
sorki że tak mało piszę, ale przygotowania idą pełną parą i nie bardzo mam czas na pisanie
Agus super Oliś jest
elibell gratulacje z powodu pracy i powodzenia!
My sesję zdjęciową już mieliśmy. 7 godzin nam zajęła. Wywoził nas fotograf wszędzie
Ale pomysły miał fajne mam nadzieję że zdjęcia też wyjdą super
Pochwalę się zaraz jak dostanę
Oliwkę nauczyłam zasypiania samodzielnego i w dzień i na noc, przesypia już całe nocki tak do 6-7 więc jest super
Z chodzeniem to chyba jeszcze zejdzie, bo sama to próbuje stanąc ale tylkojak ja czy Pjesteśmy w pobliżu tak to raczej nie widziałam żeby próbowała
Za to jak się ją weźmie za rączki i prowadza to zaiwania tak że człowiek nadążyc nie może
I strzasznie dużo gada to moje dziecko
Po swojemu bo po swojemu ale gęba się nie zamyka
Opowiada gestykuluje, aż czasem ze śmiechu to nie mogę
Ostatnio w ogóle to mnie rozwaliła. Często mnie obserwuje jak sprzątam i myję meble w kuchni, i ostatnio zgarnęła ścierkę w kuchni i zaczęła meble szorowac. Jenyy jak to wyglądało to poprostu myślałam że padnę
Mam nagrane to ale tylko na kamerze jak kiedyś to zgram na płytę ( a pierw się muszę dowiedziec jak bo to kamera na taśmy jeszcze) to Wam pokarzę, bo widok nieziemski, hehe. Przynajmniej dla mnie
Maiłam coś jeszcze pisac ale głowę mam zaprzątniętą masą innych rzeczy i wszystko mi ucieka
Panieński mam dzisiaj i chyba też przez to rozkojarzona jestem bo się doczekac już nie mogę;p
Trzymajcie się dziewczyny ciepło! Pozdrawiamy :ico_buziaczki_big: