ja mowie o surowym czosnku

efekt murowany... ja nie pamietam, kiedy ostatni raz bylam chora.. jak tylko czuje, ze mnie cos lapie, to robie sobie taka kuracje i wszystko mi przechodzi

[ Dodano: 2009-03-18, 14:56 ]
ooo 600-tna stronka!!

ale smigamy

A tak tak, coś mi się pomyliło.Iwona H, Gie chyba probowala mikstury kamilki... jakiegos syropu cebulowego, ale z tego, co pamietam, to za duzo tego pila.. czy cos tam bylo z tym nie tak.
Mi chyba to przez gardło by nie przeszło, blee....ja mowie o surowym czosnkucodziennie na noc - 2 zabki czosnku na surowo (moze byc z chlebem i z maslem)... przez ok. 2-3 dni
ooo 600-tna stronka!!![]()
![]()
![]()
![]()
ale smigamy
nie,kroje na mniejsze kawałki...ćwiartki....nie gotuje..wrzucam na blaszke i pieke...na oleju...miedzy ziemniaki wtykam kilka zabkow czosnku....Jagna ziemniaczki pieczone brzmią świetnie, powiedz mi tylko czy najpierw je podgotowujesz troszkę i później do naczynia i w piekarnik czy surowe??? Nigdy nie robiłam
mmmm....mam smaka na gyrosa....Na sobotę zaprosiłam ciocię P. na kolacyjkę i flaszeczkę, zrobię chyba sałatkę z gyrosa i kurczaka po meksykańsku z ryżem
dziewczyny dziękuję za komenty na NK
a w ogóle to wczoraj sie dowiedziałam, że 2 letnia córka mojej koleżanki zachorowała na białaczkę
niekoniecznie....nowotwór w miare szybko wykryty....da się zwalczyc...w sumie rak to przewaznie jest wyrok
tak..trzeba takie znamiona badac...chociaz napewno wszystko jest ok..;)aha, nie wiem, czy pisalam... 31 marca idziemy do dermatologa, zeby sie upewnic, ze to znamie Jasperka to nic powaznego
shoo sto lat dla Jasperka![]()
![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość