a dzieki.Emma, sliczny dresik ma twoj maly tygrysek
Mamy same takie fajne

No właśnie ja muszę się wszystkiego dowiedzieć też. O wszystkich możliwych metodach. A czemu dopiero jak mały miał 3 mies-wcześniej nie można? Ja pamiętam, że po pierwszym porodzie lekarz mi proponował pigułki Cerazette, bo je można brać jak się karmi. O jakimś zastrzyku jeszcze mówił, ale odradzał. A o wkładce nie wspominał wcale-nie wiem czemu. A możesz mi napisać jaka to wkładka i jak się po założeniu czułaś, jakieś skutki uboczne itp. Bo w ogóle słyszałam, że po tych tabletkach to często dziewczyny mają bardzo niskie libido,a to mnie nie zachęcajak maly mial 3 mies zalozylam sobie wkladke wewnatrzmacicznana poczatku bylam przeciwna ale jak lekarz mi wyjasnil zasade dzialania od razu sie zdecydowalam
i mam spokoj na 4 lata
I jak po testach??? Łóżko wytrzymało?My tez mamy juz to za sobaA dzisiaj będziemy nowe łóżko testować
Wystarczy że spóźnisz się z jedną tabletką i koniec z ich działaniem na ten cykl. Musisz brać je o stałej porze. Nie ma mowy o odchyleniu czasowym.Ja pamiętam, że po pierwszym porodzie lekarz mi proponował pigułki Cerazette, bo je można brać jak się karmi.
Łóżko wytrzymałoI jak po testach??? Łóżko wytrzymało?
to jest malusienkie jakies 3 cm trzonek i "lapmi' po bokach sama bylam w szoku bo wyobrazalam sobie ze jest duzo wiekszaA możesz mi napisać jaka to wkładka i jak się po założeniu czułaś, jakieś skutki uboczne itp.
a wiesz ze u mnie bylo tak samoJa się bałam zbliżenia ale było lepiej niż przed porodem
A Asika jest już sama? Marek już pojechał? Jeśli tak, to faktycznie ciężko jej pewnie jestMagda Sz., pozdrów Asike od nas. Biedny antoś. Asice też musi być cięzko, brzuch po cc jeszcze boli a tu musi być w szpitalu i być zdana sama na siebie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość