nooo, to mnie osita, zaskoczyłaś bo właśnie z powodu chronicznego zaniku słońca nad wyspą powinni podawać a nie u Washolera, tu slonca nie brakuje a i tak daja
oo, to Twój mąż jest Hiszpanem? czy uznają dzieci urodzone u nich, jako swoje?moje dzieciaki beda hiszpanami
noo, to teraz rozumiem, skąd Carmen ma taką śliczną urodę.. bo połączenie Polki i Hiszpana to zawsze cudananke, taaaaaaaa, moj staruszek to hiszpan
dzieki tak serio - to wypisz wymaluj tatus, tylko ze jak mowilam, z polskim akcentem - jasna karnacja i niebieskimi oczami i blond wloskami zreszta.. same zobaczciebo połączenie Polki i Hiszpana to zawsze cud
Ty to masz dobrzepaszport wyrabia sie w pol godziny ;)
z tego co wiem -bo moja kolezanka rodzila w zeszlym roku i nie mieli slubu to Ty podajesz nazwisko jakie mam miec dziecko-a ojciac dziecka musi podpisac akt urodzenia jak podpisze to znaczy ze sie przyznaje do dzieckaja jeszcze nie wiem, jak to z nazwiskami jest tutaj, bo my jesteśmy przed ślubem
noo, juz mówiłam Chłopu, że mi kalosze w kwiatkami ma kupić i 3 zapasowe folie do wózka, bo jak inaczej będę spacerowała z dzieckiem ??ale od czego folia???
noo, to w szoku jestem... jak moja bratowa urodziła w zeszłym roku to sama z receptą leciałam do apteki.... hmm, ale może cos się pozmieniałoanankeja witemine D w PL bez recepty dostalam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość