U mnie bylo prawie tak samo, 6 tyg i 1 dzien i 5mm.Weługi USG dzidzius miał tutaj 6 tyg i 2 dni a wielkosc to 5 mm
U mnie jest 7 godzin do tylu, ja mieszkam w USA, a dokladnie okolice Chicago, no wiec jak Wy spicie to ja tutaj swoim wieczorkiem szperam. Dzisiaj mam wolne od pracy, a moj syn jest w przedszkolu na 2 godzinki, wiec mam teraz troszke luzu.A Ty nie masz spania w nocy ?
Wyadaje mi sie ze moj suwaczek powinnien dopiero dzisiaj sie zmienic na 9 tygodni, bo 16 czerwiec to jest wtorek, ale kurcze juz jestem typowo zamieszana tym moim suwaczkiem, tym nowym terminem z USG, w koncu juz sama nie wiem jak to obliczac.widze ze w naszych suwaczkach jest dokładnie tydzien roznicy
ciekawa jestem bardzo jakie to uczucie ...A ja znowoz nie moge sie doczekac ruchow dziecka, mam nadzieje ze juz na Swieta cos poczuje. Pamietam, ze jak urodzilam mojego syna to bardzo tesknilam za tym zeby on byl w brzuszku,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość