hej kochane
u nas sie dzieje, ze hej. nie wiem od czego zacząć. może od wizyty
asiuli 
Malutka jest przecudna. i jaka grzeczna - tymek przy niej to diabołek wcielony

co do jej zdróweczka - to okazuje się, ze sytuacja sie pogarsza i to zwężenie postępuje zbyt szybko, nawet dziś chcieli Małą w szpitalu zatrzymać, ale w srodę asia ma miec info od lekarzy kiedy sie stawić na operację, prawdopodobnie za ok. 2 tyg., bo nie można czekać tego pół roku jak wcześniej zakładano. jakby co - będe dawać wam znać
a teraz część towarzysko zapoznawcza naszych Maluszków i ich dokumentacja:
tutaj Nadia o przecudnie ciemnej karnacji i pięknych czarnych włoskach
tutaj parami
a poza tym - dzis u naszej prywatnej pediatry byłyśmy, bo Młdoemu nieładne krostki kilka dni temu na buźce sie pojawiły. Nauczona przykłądme Jagi od razu zareagowałamw obawie przed paskudna alergią, ale okazuje się, ze to łojotok. I nie musze radykalizowac diety

dostaliśmy maść z wit. A i tyle

no i kochane - z tymka rosnie chłop na potęgę

4700 g w wieku 4 tyg

i przy wadze urodzeniowej 3200g
po wizycie u lekarza pojechaliśmy do teściów, w końcu zgarnęłam swój samochód i znowu zmotoryzowana jestem

potem wizyta asiuli i jestem padnieta

na szczęście dzieci grzecznie o 20.00 padły, potem ogarnęłam chatkę, zabrałam sie za stertę prania na m jak miłosć a teraz prysznic i spanko

do jutra kochane
[ Dodano: 2010-03-15, 21:46 ]
aaa...doczytałam
kamelek z epo pępkowym ani sladu - chwali sie małża
a co do krwawienia - z Jagą tylko tydzień krwawiłam, teraz po 3 tyg ustało. chociaz do dziś co któyś dzień na żółto potrafię poplamić

za 2 tyg. na kontrolę do gina, więc mam nadzieję ze wszytsko tamw srodku w porzadku.
a na jaką metodę antykoncepcji tearz sie decydujecie? bo ja sie waham co do spirali...i nie wiem co robić