u nas dziś piękny dzień , a ja leże na kanapie przed tv cały dzień mąż się zajmuje dzieckiem, jutro idzie do pracy więc dziś mogę sobie poleniuchować jeszcze
gaga22, wiesz co ja ciągle nie mogę się nadziwić, że my obie znowu tak samo, znowu w takim samie odstępie czasu będziemy mieć kolejne dzidziusie , fajne to
dzięki za podpowiedź z waflami ryżowymi je też uwielbiam więc sobie podjem troszkę
Tynusz1, mi z pierwszym maleństwem udało się zajść po 3,5 roku, więc wiem jak bardzo się cieszysz, a zwłaszcza , ze to pierwsze dziecko
Tynusz1, anijka, hihi no podobne terminy macie
i widzę, ze wszystkie lutówki mają mdłości oby do 12 tc
tak samochodem jedziemy, no muszę jakoś dać radę, tylko najpierw odwiedzę aptekęto samochodem jedziecie Chyba nie dałabym rady
a później jak wrócimy to drugi raz wybieramy się w połowie sierpnia na wesele , ale to już samolotem i pociągiem
fajnie, ze jedziecie do Polski, ja lubię jeździć bo zawsze to ktoś chodź na godzinę może sie pobawić z dzieckiem, tu nie mamy takie opcji, sama z resztą wiesz, więc jak tylko jestem w Pl to daję się nacieszyć ciotkom i babkom Mikiem ile się da
dobrejechaliśmy zamochodem około 2 godzin i jak tylko wysiedlismy i Madzia zaczeła wymiotować bo ma chorobę lokomocyjną to ja na ten widok zrobiłam to samo K nie wiedział której ma pomóc jakoś
wcale mu się nie dziwię