Blanka ale to miał być już 7 tydzień, mieliśmy zobaczyć czy pęcherzyk nie jest pusty, teraz na badaniu chyba okazało się, że ciąża jest młodsza. Tak wnisokuje, bo wpisał mi termin porodu na 3.04 a nie 26.05
Gizmowa, jeśli usg wykazało, że ciąża jest młodsza to tym bardziej ma prawo nie być jeszcze serduszka. Tydzień różnicy to dużo dla rozwijającego się dzidziusia. Przecież owulacja mogła wystąpić u Ciebie później, stąd i później zapłodnienie.
Odpoczywaj i już się nie zamartwiaj.
Gizmowa, odpoczywaj duzo i nie zamartwiaj sie.ja w pierwszej ciazy tez mialam krwiaka bralam tabletki i po okolo miesiacu sam sie wchlonal.Naprawde nie przejmuj sie.Wszystko bedzie dobrze.
agusia22, bo podobno mozna, a to ma byc rtg zeba... ale mowil, ze leczenie i tak moglby zaczac dopiero po ciazy, wiec mysle, ze rtg na tym etapie i tak jest zbedne
witam
Dołączam sie do kwietniowych mamusiek ;)
w poniedzialek bylam u ginekologa z podejrzeniem o ciaze ale nic nie było widac zaraz po przyjsciu zrobiłam sobie test i jest :) ale dopiero w to uwieze jak pujde znowu do ginekologa i sama na wlasne oczy zobacze na usg ;) wychodziłoby ze to 4 tydzien a termin porodu to 8 kwiecień