dzielny, duży chłopczykwogole nic nie zaplakal jak go pani szczepila, w dodatku jak po szczepieniu pani wyrzucala strzykawke to maly rozlozyl raczki i powiedział ma ( ze nie ma )
a wazy cale rozne 12 kg.
?
dzielny, duży chłopczykwogole nic nie zaplakal jak go pani szczepila, w dodatku jak po szczepieniu pani wyrzucala strzykawke to maly rozlozyl raczki i powiedział ma ( ze nie ma )
a wazy cale rozne 12 kg.
?
w zeszłym tygodniu go ważyłam, to miał 13,5kgdonatka a ile twoj wazyl ostatnio?? bo cos kojarze ze nie wiele wiecej
to super, że wszystko OKJa po wizycie mega szczęśliwa
dzidzia zdrowa, wszystko jest ok
serce bije jak dzwon
a ruchliwa aż miło patrzeć
od główki do dupki ma 6,5cm , ale nie wiem ile mają nogi
termin porodu 24 luty
a oto fotki mojego dzidziusia
z twojego synka to dopiero kawal chlopaw zeszłym tygodniu go ważyłam, to miał 13,5kg
noooo to suuuper!!!!Ja po wizycie mega szczęśliwa
dzidzia zdrowa, wszystko jest ok
serce bije jak dzwon
mój spał od 13-15 i od 20 śpi, wypił mleko i zasnął, a normalnie się jeszcze 20min kręci zanim zaśnie, może ta pogoda go tak znużyłana drzemce spał 2,5h i pszedl normalnie o 20 spac, nawet nie kwęknął .
ojj tak, choć wcale po nim nie widać, ale on ciągle coś je , poza tym wszyscy mówią, że wygląda jakby miał 2latkaz twojego synka to dopiero kawal chlopa
też chciałam o to pytać ...???no i kiedy w koncu przyjedzie Asia?
a wiec donasze ze Asia juz wracaD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość