Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

16 gru 2007, 20:41

Po Asi nikogo już dziś nie było :ico_szoking:
Asiu, jak humor? Lepiej? Co się dzieje?

Maritko, strasznie mi miło było przeczytać, że chcesz się spotkac i o tym stałym zaproszeniu :) Kochana jesteś.... Ja bardzo chętnie! W nowym roku już raczej...Ostatnie weekendy to były wypady na zakupy i po trochu gromadzenie prezenciorów na gwiazdkę, bo z JAsiem trezba wszytsko rozłożyć... A wcześniej Daniel ciagle miał egzaminy i prace dodatkowe, a że ja bojąca nonono to sama samochodem nie przyjade.... Zaczęłam teraz sama jeździć do dentysty, żeby się wprawiać... W nowym roczku Was odwiedzimy bardzo chętnie :) I Różeńkę poznamy :ico_brawa_01: A nowy pokoik dla dziewczyn urządzony?
Co do alergologa to polecam tego mojego z Instytutu Matki i Dziecka, dr Poszwiński.

Anetko, Jas długo na zakupach byc nie lubi bo marudzi no i nie mamy wiele czasu bo musimy się wyrabiac między jego dwoma drzemkami w dzień. A w Wawie to żeby gdziekolwiek dotrzeć trzeba pół godz, potem powrót, no i na zakupy mało czasu zostaje.

Kończę, padnieta jestem, ciagle niewyspana chodzę, Jas w nocy ciągle popłakuje, teraz to nie zęby, bo na zęby inaczej płacze, nie wiem co się z nim dzieje...

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2007, 21:29

Elu widać Cię :-D

Ja fiksuje już sama, mąż przyjechał, ale strasznie się pokłóciliśmy :ico_placzek: wkurza mnie to,tyle czasu nie było go za dnia, a on przed TV siadł, myślałam że pobawi się z Wiki - głupia byłam :ico_zly: zresztą nieważne
Eluś super fotka, nareszcie :D

Pustki bo weekend, każdy z rodzinką siedzi :-D i prawidłowo

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 gru 2007, 22:10

Hej laseczki :-)

Wróciłam ,strasznie sie cieszę ,że odmieniłam sobie stałe lokum ,bo naprawdę zwariować można,a zaraz święta i znów jedziemy ,bo obfity mikołaj ma przechodzić tamtędy :ico_oczko: .Jak tu nie skorzytsać :-D .Uciekam jednaok spac ,bo podróże z Bartusiem nie należą do przyjemności,nie chce wcale siedzieć w foteliku :ico_olaboga: ,ciągle na kolanach i ciągle cos mu nie pasi :ico_szoking: .Mam nadzieję ,że niebawem wyrośnie,bo sama z nim nigdzie sie nie mogę ruszyć :ico_placzek:
Buziaczki kochane ,jutro zajrzę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 gru 2007, 22:23

Elu avatarek śliczniusi.Nareszcie was widać.A o Jasia się nie martw.Napewno z tego marudzenia wyrośnie.Choc znam takich płci męskiej co nawet grubo po 40-stce marudzą.Jaś napewno jest wyjątkiem :ico_oczko: przejdzie mu... :-D

Asiu ja bardzo chętnie z Joachimkiem posiedziałabym z tobą i Wiki, aby wam samym smutno nie było.Nam też szybciej czas by zleciał.Tylko ta odległośc... :cry:

Iwcia to już wam Mikołaj przekazał,że do dziadków zawita? Ale fajnie,że szykuje wielki wór prezentów :-D

A ja zaczynam twożyć skrabbookowe cudeńka :ico_oczko: Troszkę czasu trzeba na to poświęcić,ale efekty rewelacyjne.

Awatar użytkownika
Ela28

17 gru 2007, 09:44

hej :)
to ja pierwsza :)
na chwilę bo Jaś po domu szaleje, muszę pilnować!
spał do 7, cud! w nocy co prawda kilka razy popłakiwał, ale się wyspałam :ico_szoking:

A dziś Urodziny Jolci!
Kochana, spełnienia marzeń, pociechy z chłopaków i niedługo córci!
Buziaków moc od Eli i Jasia!
:ico_buziaczki_big:

Mam od dawna nowy nr tel i ciągle zapominam podać, ale podam już naprawdę :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 gru 2007, 10:27

Witam to ja druga ale się naczytałam weekend tak szybko mija że hej :ico_haha_01: J też dziś się melduje na chwile bo mam dziś zamiar okna umyć brrrrrrrrrrrrr a tam tak szaro. Matyldzia właśnie poszła spać bo dziś nocka okropna :ico_zly: 4 razy wstawałam dwa razy do martyny bo chciała pić no i dwa do matyldy koszmar. Na koniec obudziły się o 6.30 i już wyspane więc teraz już marudziła i poszła nyny.A ja się zabieram do pracy.Ale będe tu co jakiś czas zaglądać więc odzywajcie się.AAAAA Elu świetnie wyglądasz no i ten twój skarb taki fajny duży. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiapanda

17 gru 2007, 12:13

JOLUŚ STO LAT Z OKAZJI URODZINEK, ŚCISKAM ICAŁUJĘ NA TĘ OKAZJĘ
Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 gru 2007, 12:26 przez asiapanda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

17 gru 2007, 12:18

to i ja tak szybko dla Jolci naszej najlepsze życzonka :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

u nas noc w miarę :-D teraz coś Różyczce nie pasi... :-/

idę...

Awatar użytkownika
asiapanda

17 gru 2007, 12:36

Nie mam żadnego prezentu dla Wiki :ico_placzek: ta paczka z lalą zagineła (kobitka oddała mi kasę) auto nam się popsuło i nawetnie wiem czy zdąrzą zrobić przed pt :ico_zly: stale w serwisie stoi, boję się czy na święta nie będziemy siedziec tu sami.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 gru 2007, 13:11

Okna umyte kaloryfery też no i se lampe chyba popsułam bo ją myłam no i żarówka bez gwinta mi wyszła :ico_zly: ASIU wiem coś o tym jak męża wiecznie nie ma teraz przed świętami żeby szybciej przyjeżdżał to nie bo klienci ważniejsi wszystkim na raz się spomniało żeby drzwi wymieniać :ico_zly: jak wyjedzie o 8 rano to przyjeżdża o 20 koszmar no ale chyba od piątku będzie miał wolne, obiecał :ico_haha_02: JOLU a dla ciebie moc buziaków :ico_buziaczki_big: też się urodziłaś twoja mama z pewnością okna przed świętami myła no i dostała bóli :-) Ale jaka radość :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-17, 12:13 ]
A co do prezentów to też nie mam ani jednego jeszcze koszmar ale wiem co mam każdemu kupić to już coś :-D tylko mam problem z mężem jak zwykle :-D tem to nie wiem co :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”