tak ja za kazdym razem mam USG ale zdjecia to mam fatalne, nic nie widac i mnie ten lekarz wkurza, zazdroszcze dziewczynom, maja takie cudne zdjecia maluchow
Nie przejmuj sie ,naprawde nie jest latwo zdobyc ladne djecie z USG,sama mam chyba z 8 a tylko jedno jest ladnemiedzy innymi dlatego chce na to 3D jechac,bo oni tam centralnie wylacznie po to ,to robia
Miszka-ja Ci zazdroszcze ze juz w sobote masz to usg i czakam na fotki
A Ty kochana znalazlas cos?Mi sie cudem dzis udalo na ta sobote umowic,dostane po kieszeni ,ale jezeli mozna zachowac takie wspomnienia to warto zaplacic kazde pieniadze.Juz sobie wyobrazam jak bede pokazywala te zdjecia doroslemu juz dziecku
no to zaraz poszukam, bo w sumie masz racje ten lekarz to taki glupi ze zaraz mnie na cos naciagnie, jejku jak Ci zazdroszcze tego USG koniecznie sie musisz pochwalic fotkami
Lekarze po prostu maja na USG czysto medyczne patrzenie,a my tego od 3D nie oczekujemy ,chcemy po prostu popatrzec na buzie swojego nienarodzonego dziecka i przezyc niepowtarzalne emocje,dlatego myle ze lekarz nie doradzi Ci tego czego oczekujesz.
[ Dodano: 2008-06-10, 19:02 ]
a to moje zdjęcie z usg,co prawda było robione 28.05 ale jest!!!mój synuś!!!
A ja nie widze Twojego zdjecia

Tez chce zobaczyc
[ Dodano: 2008-06-10, 19:04 ]
a to moje zdjęcie z usg,co prawda było robione 28.05 ale jest!!!mój synuś!!!
Jaki pzrecudny!!!!Juz widac ze facet