Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 09:00

hej hej :-)

ja z rana z :ico_kawa: , Maluszek spokojny, więc pospaliśmy, ile sę dało, a że starszy już dziś idzie do szkoły to jesteśmy na nogach :-) pogoda u mnie okropna, nawet pies nie doszedł do końca ogrodzenia naszego domu i zawrócił :ico_olaboga: noo, ale tak już teraz będzie, także lecę szukać jakiejś słonecznej tapety na pulpit kompa, co by nie zapomnieć, jak słonko wygląda :-D
nie moge tego rozgryżć, dlaczego tu panuje moda na te kamulce przed domem albo betonowanie tych skrawków ogródeczków?
Kochana, u nas też komolki :-D wykładają teren czarną, grubą folią, a potem dopiero sypią kamyczki, żeby nic nie rosło, żeby niczego wyrywać ani kosić nie trza było... to jedyny powód...
macie jakis fajny sklep internetowy gdzie mogla bym zrobic wieksze zakupy? nie chce placic za wysylanie wszystkiego oddzielnie a wyglada na to ze sporo bede musiala zamawiac bo tu tak szczerze mowiac to wybór niewielki.
my wanienkę (bo też nie znaleźliśmy) będziemy zamawiali z bootsa http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... reId=10052 i tutaj też znajdziesz dużo rzeczy dla siebie i Malca do szpitala.. ja w sobotę to właściwie wszystko kupiłam w bootsie...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 paź 2008, 11:55

:) masz racje, trzeba bedzie z bootsa zamowic bo tu na miejscu tez nie maja.... troche dziwne.... wpolsce na kazdym rogu jest sklep z akcesoriami dla bobaskow... i takie fajne widzialam flanelkowe czy frote lezaczki do kompieli za grosze... szybkoschnace i wygodne bo mozna przez taki material umyc dzidzi plecki nie trzeba podnosic a tutaj w zasadzie tylko wanienki jakies takie nieciekawe.... no i fotelik jeden jest ale plastikowy....

pobuszuje jeszcze po iternecie,

milego dnia, lece na wyklad:)

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

20 paź 2008, 12:21

ananke, zapomniałąm o Twojej koszulce...
a jak bedzie to brać???

estreya,
ja też nie mam calej kosmetyki poszpitalnej kupionej... podlakdy, wkladki laktacyjne... itd...
ale to kwestia czasu i kasy...

trza mi walnąc krowia kawke bo zasypiam...
slucham sobie radia "Przeboje we dwoje"
no i smutno jakos... mysle o moim K i tak sie zastanawiam... co mu kupic na rocznice slubu...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:39 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 12:33

a jak bedzie to brać???
kurczaczki, a powiedz mi, ile ona kosztuje? bo na razie to my mamy kryzys finansowy lekki :-)

noo, mi do szpitala to szlafroka, koszul, klapek i pasty do zębów brakuje :-)
no i smutno jakos... mysle o moim K i tak sie zastanawiam... co mu kupic na rocznice slubu...
oj.. Kochana, jak to smutno??

estreya, niestety, tutaj wybór mają "dziwny", są tematy, gdzie w Polsce "bieda" a tutaj znów w tym bieda...

poccoyo

20 paź 2008, 13:42

ananke, jak dobrze pamiętam to 8F...

a jaki materacyk kupujecie do łóżeczek maluszków???
kokosowy, piankowy czy sprężynowy...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 13:52

ananke, jak dobrze pamiętam to 8F...
oo, tyle to suprr :-) myślałam, że z 20 albo więcej to by musiała zaczekać :-)
a jaki materacyk kupujecie do łóżeczek maluszków???
kokosowy, piankowy czy sprężynowy...
ja dostałam razem z kołyską i jest piankowy tylko, ale jak będę kupowała do łóżeczka to widziałam takie piankowo-kokosowe, bo te ze sprężynami to cholernie drogie :ico_olaboga:

poccoyo

20 paź 2008, 14:10

jak będę kupowała do łóżeczka to widziałam takie piankowo-kokosowe, bo te ze sprężynami to cholernie drogie :ico_olaboga:
wydaje mi sięze na ebay warto kupic bo maja wyprzedaze itd
i te nkokosowy jest juz za 29.99
a sprezynowe ok 99,00
wiec roznica ogromna...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 14:13

i te nkokosowy jest juz za 29.99
a sprezynowe ok 99,00
wiec roznica ogromna...
no dokładnie, różnica powala, a ja spoałam na zwykłym piankowym i żyję więc kokos dla dzidzi będzie w sam raz :-)

a co myślisz o kupieniu wózka przez ebay?? bo znalazłam właśnie sklep internetowy, który ma aukcje wózków nowych i w bardzo atrakcyjnych cenach, i nawet niezbyt dużo za przesyłkę, ale się zastanawiam... bo co innego kupic zabawkę, kocyk, czy coś drobnego, a co innego za 250f :-)

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 paź 2008, 15:27

ja juz sie zdecydowalam na ebayowy wózek.... zamowimy z niemiec ale zeby bylo zabawniej to wozek jest polski:) niestety producent zaoferowal mi przesylke za 1000 zl- serio no a niemiec wysle za 17 F wiec bierzemy..... tylko nie wiem jaki kolor bo mnostwo do wyboru:)

wózek nazywa sie city driver... latwo znalezć wiec mozecie zerknac w wolnej chwili czy sie podoba:)

materacyk i lozeczko to kolejne wyzwanie..... az sie boje......

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 15:37

estreya, ja łóżeczko chciałam takie najzwyklejsze z "argosa" i dokupić do niego materac... no, ale mamy kołyskę, bo łóżeczko by mi weszło tylko podwieszane :-D
tylko nie wiem jaki kolor bo mnostwo do wyboru:)
noo, to wybierz swój ulubiony :-) ja to bym błękitny brała :-D ale graco nie produkuje w takich kolorach, więc będę miała karmelkowy :-)

Wróć do „Pozostałe”