moja mama ciagle wymiotowala w ciazy i same corki urodzila.
Ja to sie smieje czasami, ze jaka bedzie nasza reakcja jak sie okaze, ze to dziewczynka. Jestem jednak przezorna i kupuje wszystko zeby pasowalo i na dziewczynke i na chlopczyka.
ja tez sie tak zastanawiam bo roznie to bywaJa to sie smieje czasami, ze jaka bedzie nasza reakcja jak sie okaze, ze to dziewczynka. Jestem jednak przezorna i kupuje wszystko zeby pasowalo i na dziewczynke i na chlopczyka.
ja tez od poczatku mowilam ze bedzie Zuzia ale nie wiem czy to nie dlatego ze chciałam bardzoja mysle,ze to sie czuje czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka. Ja od razu myslalam,ze bede miala synka.
tym sie nie przejmujDenerwuje mnie,ze wszyscy gapia sie na moj brzuch. Jak tylko wyjde z domu, to ludzie oczu oderwac nie moga a myslalam, ze tutaj nie da sie zwrocic na siebie uwagi.
mysle ze nie da sie ich usunac, jedynie sprawic ze beda mniej widoczneZreszta powiedzial, ze zna bardzo dobra masc na usuniecie rozstepow, wiec po ciazy zaczne uzywac, a teraz to tylko oliwka.
My tez juz po spacerze i pierwszych lodach włoskichMamy przepiekna dzisiaj pogode!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość