Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 mar 2009, 14:49

ramonka, przesliczna posciel :-) zielony to moj ulubiony kolor. Moj dawny pokoj byl w tym kolorze :-)
moja mama ciagle wymiotowala w ciazy i same corki urodzila.
Ja to sie smieje czasami, ze jaka bedzie nasza reakcja jak sie okaze, ze to dziewczynka. Jestem jednak przezorna i kupuje wszystko zeby pasowalo i na dziewczynke i na chlopczyka.

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2009, 18:57

Ja to sie smieje czasami, ze jaka bedzie nasza reakcja jak sie okaze, ze to dziewczynka. Jestem jednak przezorna i kupuje wszystko zeby pasowalo i na dziewczynke i na chlopczyka.
ja tez sie tak zastanawiam bo roznie to bywa :ico_oczko:
dlatego posciel, wozek i wiekszosc rzeczy bedzie uniwersalna, choc nie powiem mam troche rozowych ubranek :ico_oczko:
Ciekawa jestem czy w pon znowu sie potwierdzi ze dziewczynka :-)

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 mar 2009, 20:47

ramonka, ja mysle,ze to sie czuje czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka. Ja od razu myslalam,ze bede miala synka.

Wlasnie zadzwonilam do domu i sie rozgadalam troche, przez to wszystko zglodnialam. Ide cos zrobic smacznego :-D

Denerwuje mnie,ze wszyscy gapia sie na moj brzuch. Jak tylko wyjde z domu, to ludzie oczu oderwac nie moga :ico_zly: a myslalam, ze tutaj nie da sie zwrocic na siebie uwagi.
Moze mysla,ze jestem nastolatka, bo ja to tak wygladam dla niektorych jakbym miala nascie lat :ico_zly:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2009, 21:27

ja mysle,ze to sie czuje czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka. Ja od razu myslalam,ze bede miala synka.
ja tez od poczatku mowilam ze bedzie Zuzia ale nie wiem czy to nie dlatego ze chciałam bardzo :ico_oczko:
Denerwuje mnie,ze wszyscy gapia sie na moj brzuch. Jak tylko wyjde z domu, to ludzie oczu oderwac nie moga a myslalam, ze tutaj nie da sie zwrocic na siebie uwagi.
tym sie nie przejmuj :-) a niech sie gapia w koncu to piekny widok :ico_sorki:

Ilka79
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

14 mar 2009, 22:31

ramonka, super posciel, bardzo mi sie podoba, ja mam jeszcze po synku w ksiezyce i gwiazdki, no to mi sie teraz przyda.

Wy juz takie zdecydowane nad imionami a my nic, juz 3 miesiace zostalo a my nawet nie doszlismy do porozumienia, musze sie chyba zmobilizowac i w koncu pomyslec nad tym calym imieniem. Musimy wybrac dwa dla chlopca i dziewczynki, bo u nas tak na 100% chyba nie jest pewne co tam w brzuszku siedzi. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 mar 2009, 00:10

Ilka79, ja zeby dojsc do porozumienia z mezem napisalam na kartce kilka imiona ktore mi sie najbardziej podobaja i pozniej wspolnie z mezem zadecydowalismy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

15 mar 2009, 12:19

My nie mamy dla chłopca imienia :ico_oczko:
gdyby cos sie zmieniło to bedziemy myslec :-)
ziolo007, ale Tobie ten suwaczek zasuwa :ico_sorki: :ico_sorki: za niedługo zaczniesz 30 tydzien :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 mar 2009, 14:37

ramonka, oj zasuwa mi ten suwaczek :ico_ciezarowka: czas leci mi coraz to szybciej. Moj synek bardzo sie rozpycha w brzuszku.Czasami to az sie dziwie skad on ma tyle sily. Pojawily mi sie nowe rozstepy na piersiach i juz ich nie zachamuje chyba. Maz powiedzial, ze nie mam sie czym przejmowac bo sa seksowne hehe. Zreszta powiedzial, ze zna bardzo dobra masc na usuniecie rozstepow, wiec po ciazy zaczne uzywac, a teraz to tylko oliwka.
Mamy przepiekna dzisiaj pogode! Na niebie tylko sloneczko, zadnych chmurek, az grzechem byloby nie wyjsc na ogrod. Czy gdzies dalej to sie jeszcze okaze.
Dla dziewczynki imienia nie mam jeszcze.

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

15 mar 2009, 15:14

Zreszta powiedzial, ze zna bardzo dobra masc na usuniecie rozstepow, wiec po ciazy zaczne uzywac, a teraz to tylko oliwka.
mysle ze nie da sie ich usunac, jedynie sprawic ze beda mniej widoczne :ico_olaboga:
Mamy przepiekna dzisiaj pogode!
My tez juz po spacerze i pierwszych lodach włoskich :-D
Pogoda piekna - wiosna pełną para, mam nadzieje ze juz sniegu nie zobacze :ico_sorki: :ico_sorki:

Ilka79
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2009, 01:20

Hej ciezaroweczki:)))

Ja to dzisiaj sie strasznie ociezala czuje, nie mam na nic sily i w dodatku spac mi sie chce, ciezko mi wogole sie podniesc. Mamy bardzo cieply weekend, nie wiem czy to nie jest spowodowane pogoda. Czy wy tez sie czasami czujecie takie ciezkie??

[ Dodano: 2009-03-16, 00:21 ]
Wlasnie dzisiaj dzidzia mi sie zmienila na suwaczku, 7 miesiac zaczelam.... :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”