korzystaj póki twój jest taki dobry i oby to jak najdłużej trwało

a to te mydło m coś w sobie,że cię uczula???nie mogę ze względu na uczulenie pracować czynnie, jestem wykładowcą chirurgii twardej, z możliwością wykonywania małych zabiegów, nie wymagających użycia mydła chirurgicznego..
oj nie ładnieznęcam się nad poprawą prac studentów...
no to niedługo będziesz mogła wrócić do pracy,tylko właśnie najgorzej z tym "ale",jednak niedługo powinno być bezpiecznieDzieci nie są wychowywane na "maminsynków", radzą sobie, są głęboko samodzielne, ale to "ale" jeszcze jakiś czas zostanie...
Tak, jeden cholerny składnik, bez którego nie będzie się ono chirurgicznym nazywało i w związku z tym bez tego się nie obejdzie...a to te mydło m coś w sobie,że cię uczula???
Są spokojni, póki siedzę w domu, bo jestem łagodna, ale na uczelni nie ma zmiłuj i nie pałają do mnie miłościąoj nie ładnie
Jeszcze trochę... Musze na dobre dojść do siebie, żeby na tych biedakach nie wyładowywać swoich dołków... No i Ewka rośnie i rośnie, jest coraz bardziej odpowiedzialnano to niedługo będziesz mogła wrócić do pracy
Ja już nawet nie próbowałam wzrokiem ogarniać dzisiajresztą to co widoczne to posprzątane choć czekają mnie grubsze porzadki ale to nie dzisiaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość