wisnia3006, o matko ale wiesci
strasznie ci wspolczuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze wszystko szybko sie pouklada ze maz z bratem sie pogodza!!
maz niepowazny ze jezdzi po pijaku ale zebow szkoda i co za typy porąbani co zaczepiaja kobiete ktorej nieznaja!!!!!!!!!!!!!!!
a co do mamy=moze to nie rak!!przeciez na taka diagnoze chwile sie czeka a nie tak hop i juz
lekarze w starszych kobiet <tj takich juz w okresie menopauzy> sie nie "cackaja" tylko wycinaja cale kobiece na wszelki wypadek
a wyniki histopat. przyjda chyba po miesiacu i trzymam moooooooooooooooooocne kciuki alby to niebyly sprawy rakowe
wiem jakie to straszne nerwy sa bo moja mama miala amputowana piers 11 lat temu
ile nerwow i łez...szkoda gadac ale wszystko dobrze sie skonczylo
za co dziekuje bogu bo nie wyobrazam sobie co bedzie jak ja kiedykolwiek strace...
brrrrrrrrrrr
Tibby fotelik extra ale wiesz co do niekapka to u nas na poczatku byl klopot bo w tych niekapkach trzeba sie nameczyc
kupilam aventu z plastikiem i kiszka...
potem pani w sklepie mi doradzila bym kupila nakladke dziubkową do butelki taki sumowy niekapek :) i dopiero tak sie nauczyla to ciagnac.
ale nic straconego--niekapek poczeka
ja bede miala siedzonko od szwagierki udalo mi sie :)
Chrzciny planujemy na 3 niedziele sierpnia.
core chrzcilam jak miala 2 mies teraz tez chcielismy w lipcu ale u nas jest tylko w 3 niedziele miesiaca a w ten weekend idziemy na wesele wiec czekamy jeszcze mies
juz chrzestny i chrzestna wiedza ze maja mi dac zaswiadczenia z kosciola
powiedzcie czy wypada na weselu zaprosic na chrzciny gosci???
nie chce mi sie do nich jezdzic extra
lepiej zamiast tych koperkowych herbatek, dawac rumiankowe
hihi chyba czytam w twoich myslach bo bylam dzis w rossmanie i kupilam rumiankową
jesli macie rossmana w okolicy to sa na promocji chusteczki do pupy huggis-one sa b fajne 3pak za 13,49
acha i kupilam pampersy z biedronki dada bo szwagierka mi tak polecala i rzeczywiscie fajne
na oko jak te pampersowe
teraz dlugo sie jej juz utrzymuje te 12 kilo czasem zlapie 13 czasem spadnie do 11,5 tak sie wacha zalezy czy zachoruje akurat, lub czy atak ma.
Mamcia mysle ze najwajzejsze ze ona je--samo dziecko si e nie zaglodzi a dostaje przeciez pokarm i w przypadku takich niejadkow niestety czlowiek musi ustapic podawac tylko to co lubi >> moja tak miala ze na obiad tylko rosol lub pomidorowka zadnego 2 dania chyba ze kotlet.
i tak robilam--gotowalam w kolko to co lubila zeby jadla
lekarce jak mowila co ona je w ciagu dnia to byla zdziwiona ze je jak ptaszek a nie wyglada zle >> a ona jest takiej krubej kosci jak ja
od zawsze bylam pulchna a nawet jak wazylam malo to nie wygladalam na laseczke
mozliwe ze taka jej uroda ze jest drobniutka.bo ty tez jestes szczuplutka.
moze 12 kg to malo ale jesli lek uwazalaby to za niepokojace to napewno by dala jakies krople na apetyt czy cos polecila.
spadam bo juz tak pozno