anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

Re: koteczek w domu

16 paź 2012, 15:41

moj to akurat len i nie psoci, ale tak pomyslalam aby w przyszlosci dobrac kotke

a Ty dzwonilas czy na stronach hodowli byla inf o oddaniu kota??

NICOLA_1985

16 paź 2012, 18:01

akurat u tej hodowczyni było info ze zdjęciami ale lepiej pisac maile albo dzwonić bo ta hodowczyni np. ma nadal to ogłoszenie na tej stronie o tym, że Zara jest do adopcji.. więc trzeba brac pod uwagę, że strona ,może nie być na bieżąco odświeżana w nowe wiadomości... może być po prostu część info nieaktualnych a części info może nie być... najlepiej osobiście pytać i nie liczyć , ze wszystko będzie napisane na stronce... choćby patrząc na przykład tek "mojej" hodowczyni..
niektórzy mają też swoje profile na fb..

anetka607

22 paź 2012, 10:05

my sie zastanawiamy nad 2 kotem od tej samej hodowczyni :ico_oczko: kotka ma 3 lata wiec i cena nizsza, jestesmy z dziecmi na etapie przekonywania męża :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 paź 2012, 11:03

my sie zastanawiamy nad 2 kotem od tej samej hodowczyni :ico_oczko: kotka ma 3 lata wiec i cena nizsza, jestesmy z dziecmi na etapie przekonywania męża :ico_oczko:
no to dzieci na pewno tatusia przekonają :-D

a nam kiciuś gdzieś nawiał wczoraj :ico_noniewiem: wołałam ale nie przyszedł,ciekawe czy dzisiaj wróci :ico_sorki:

anetka607

22 paź 2012, 11:48

a dalej taki dzikusek byl?? moze jeszcze sie znajdzie

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 paź 2012, 12:28

już się zaczął oswajać
przychodził jak wołałam "kici kici",dawał się pogłaskać nawet i nie uciekał
mam nadzieję,że wróci

NICOLA_1985

22 paź 2012, 21:43

wróci, wróci.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zgłodnieje to wróci... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

31 paź 2012, 12:51

niestety kotek nie wrócił :ico_placzek:

w takim razie poszukiwałam nowego maluszka,póki co mam zaklepanego czarnego półpersika i to niedaleko bo w Pile,do odbioru już na koniec listopada ale odbierzemy chyba w Mikołajki to dzieci prezent będą miały :-D

mąz się uparł też na dorosłego kota,znalazłam wczoraj świeże ogłoszenie o oddaniu dorosłej kotki brytyjskiej w Poznaniu i miał dzisiaj rano z pracy dzwonić,jestem ciekawa czy ktoś juz go nie sprzątnął sprzed nosa :ico_sorki:

no i mam na oku 3 letniego persa rudego we Wronkach dzięki Nicoli :ico_sorki: dzisiaj mam dać znać czy go weźmiemy czy nie,bardzo bym chciała bo jest cudny!!!

jak tam wasze koteczki?

NICOLA_1985

31 paź 2012, 13:06

moja Zarusia ma się dobrze, moje dzieci, też na mikołaja będą miały w prezencie drugiego kota :ico_oczko: bo wtedy jakoś mamy do odbiory Ritę :-D

kurka szkoda, że kotuś nie wrócił... wiesz prawdopodobnie ktoś mógł go wziąść do domu bo taki malutki to pewnie ktoś go przygarnął jak zobaczył, że się sam szwęda... jeśli będą go puszczać na dwór to na pewno wróci.. koty wracają nawet po paru miesiącach...

jak bedziecie mieć kotki to fotki prosimy :-) a kiedy tego dorosłego bierzecie??

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

31 paź 2012, 13:09

Nicola właśnie mój dzwonił,że gadał z gościem od kici brytyjskiej ona ma 2 lata ale facet stwierdził,że A go nie da bo pewnie wypouści a ona w domu chowana itp :ico_zly: :ico_zly: to po co daje ogłoszenie jak oddać nie chce :ico_puknij: ale ma zadzwonić do brata bratowej bo jutro z Poznania jadą tutaj i niech może jego żona zadzwoni i pogada,może ze kobieta to inaczej spojrzy i wtedy odda :ico_noniewiem: kurde gdybym miała działający telefon to sama bym zadzwoniła :ico_placzek: teraz jak na szpilkach będę siedziała :ico_olaboga: bo A późno z pracy wróci,a do wieczora muszę dać znać co z tym persem...zaraz do A napiszę smsa,że jak brytyjskiej nie uda się wziąć to niech się zapyta czy persa nam z Wronek odbierze,jak nie 1 to 2 kot będzie dorosły :ico_sorki:

Wróć do „Nasze hobby”