Hej, witam
Na początek życzenia dla Maluszków obchodzących swoje małe jubileusze!!!
qunick, przepraszam czy i ja mogę się uśmiechnąć do ciebie o te piosneczki? podam ci adres tak na wszelki wypadek:
kasa76@op.pl
Ja dziś byłam z Alą u kontroli, dalej mi kaszle bidula. Na szczęście nic na oskrzelach nie słychać. Dostała tylko eurespal i mam powyrzucać kwiatki z pokoju, hm... A waży tak jak 3 tygodnie temu 9400g
hekkate, fajna kucheneczka, ciasna ale najważniejsze, że własna, nikt nie zrzędzi za uchem, nie zagląda czemu to robisz w ten sposób, a nie inaczej (wrrr), Ja będę miała swoją już od soboty!!!! chyba, że znów coś wymyślą. Oczywiście czeka mnie remoncik, wymiana mebli, itp, ale najważniejsze że powiększy mi się przestrzeń życiowa!
Dorotko, cóż mogę ci napisać, bardzo współczuję...
[ Dodano: 2007-11-26, 15:52 ]Co, do jedzeniA, to Ala też w mig jest przy osobie która coś je.... I mlaska buzią domagając się "udziału". Kanapeczki wcina, z masełkiem, pasztecikiem, pastą rybną (serek biały z rybką), szyneczką, białym serkiem... nie ma ząbków, ale dziąsłami tak sobie rozmiażdży, że nie zdarzyło się aby się zadławiła. Do niedawna kroiłam jej na malutkie kawałeczki, ale ostatnio spodobało jej się własne gryzienie, więc tylko podaję jej kanapeczkę i sama sobie udziela. Oczywiście, że trzeba ją pilnować, bo czasem haratnie sobie zdrowy kawałek, ale któż zostawia takie dziecko bez opieki przy jedzeniu...
[ Dodano: 2007-11-26, 15:57 ]Aga super mebelki. Ja mężowi zapowiedziałam kupno Arusiowi takiego tapczanika. Dostał od teściowej pościel wełnianą, prześcieradło, poduszka i kołdra. Super, na jakimś pokazie byli i kupili wnukom... Ale na wersalkę prześcieradło jest za wąskie i brzydko to wygląda, to raz a dwa na nowy pokoik chyba może mieć nowe łóżeczko (na mebelki przyjdzie czas, nie wyrobimy). Ja chcę takie łóżko z szufladą na dole, zeby chować tam pościel, czy cóś...