Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2007, 15:16

AGA0406 a twoj Radek to chodzi do szkoly? bo piszesz ze plecak????
U nas teraz śniezyca ze ho ho ho ho

Awatar użytkownika
Dorota.M.
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

26 lis 2007, 15:28

dziewczyny :ico_placzek: dziadek mi zmarł :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-26, 14:31 ]
przepraszam ale to dzis na tyle, po prostu wszystkiego mi się odechciało

karolas, przepraszam - wiesz za co :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-26, 14:31 ]
przepraszam ale to dzis na tyle, po prostu wszystkiego mi się odechciało

karolas, przepraszam - wiesz za co :ico_placzek:

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

26 lis 2007, 15:35

witajcie...

Dorotko tak mi przykro... [*][*][*]

Aga sliczne mebelki

ja znowu jak po ogień do was zaglądam
brak czasu... niestety

Nacia wrociła ze szkoły zjadła obiadek z Dominisiem... bo on jak tylko widzi, że ktoś coś je to zaraz woła "am-am" więc czekałam, aż wróci i razem zjedli
DOminis też juz jada typowo dorosłe rzeczy
uwielbia paróweczki, mięsko gotowane, ziemniaczki tylko podziubane widelcem, kanapeczki z ędlinką lub z serkiem... oj jest tego troszkę :ico_haha_01:

ania0807
Maniak forumowy
Maniak forumowy

26 lis 2007, 16:36

HEJ HEJ

Wszystkiego naj naj najlepszego dla Joasi Tymusia i Łukaszka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Dorotko mi również bardzo przykro

Oliwia śpi i w przerwie prania wpadłam poczytać. Ciekawa jestem czy ktoś oprócz mnie pierze w pralce wirnikowej.Kupiłam ją specjalnie na takie małe przepiereczki ciuszków Oliwki ale teraz sie wkurzam bo zawsze znajde coś jeszcze i robi mi sie większe pranie.
Co do obiadków to podstawą jest zupka ale ponieważ moje starsze dziewczyny wracają póżno ze szkoły to robie drugie danie później i Oliwka je razem z nami.
Kupiłam też paróweczki i morze dzisiaj spróbuje jej dać ale tak ogólnie to ona musi spróbować wszystkiego co pojawi sie na horyzoncie np. wczoraj zajadała sie sałatką warzywną
Do lekarza jedziemy dopiero wieczorkiem

Awatar użytkownika
mama Kasia
Maniak forumowy
Maniak forumowy

26 lis 2007, 16:46

Hej, witam

Na początek życzenia dla Maluszków obchodzących swoje małe jubileusze!!!

qunick, przepraszam czy i ja mogę się uśmiechnąć do ciebie o te piosneczki? podam ci adres tak na wszelki wypadek: kasa76@op.pl

Ja dziś byłam z Alą u kontroli, dalej mi kaszle bidula. Na szczęście nic na oskrzelach nie słychać. Dostała tylko eurespal i mam powyrzucać kwiatki z pokoju, hm... A waży tak jak 3 tygodnie temu 9400g

hekkate, fajna kucheneczka, ciasna ale najważniejsze, że własna, nikt nie zrzędzi za uchem, nie zagląda czemu to robisz w ten sposób, a nie inaczej (wrrr), Ja będę miała swoją już od soboty!!!! chyba, że znów coś wymyślą. Oczywiście czeka mnie remoncik, wymiana mebli, itp, ale najważniejsze że powiększy mi się przestrzeń życiowa! :ico_brawa_01:

Dorotko, cóż mogę ci napisać, bardzo współczuję...

[ Dodano: 2007-11-26, 15:52 ]
Co, do jedzeniA, to Ala też w mig jest przy osobie która coś je.... I mlaska buzią domagając się "udziału". Kanapeczki wcina, z masełkiem, pasztecikiem, pastą rybną (serek biały z rybką), szyneczką, białym serkiem... nie ma ząbków, ale dziąsłami tak sobie rozmiażdży, że nie zdarzyło się aby się zadławiła. Do niedawna kroiłam jej na malutkie kawałeczki, ale ostatnio spodobało jej się własne gryzienie, więc tylko podaję jej kanapeczkę i sama sobie udziela. Oczywiście, że trzeba ją pilnować, bo czasem haratnie sobie zdrowy kawałek, ale któż zostawia takie dziecko bez opieki przy jedzeniu...

[ Dodano: 2007-11-26, 15:57 ]
Aga super mebelki. Ja mężowi zapowiedziałam kupno Arusiowi takiego tapczanika. Dostał od teściowej pościel wełnianą, prześcieradło, poduszka i kołdra. Super, na jakimś pokazie byli i kupili wnukom... Ale na wersalkę prześcieradło jest za wąskie i brzydko to wygląda, to raz a dwa na nowy pokoik chyba może mieć nowe łóżeczko (na mebelki przyjdzie czas, nie wyrobimy). Ja chcę takie łóżko z szufladą na dole, zeby chować tam pościel, czy cóś...

Awatar użytkownika
Iza@
Mistrz pióra
Mistrz pióra

26 lis 2007, 17:00

Dorota moje kondolencje mój dziadek zmarł półtora roku temu ciężko to przeszłam wyobrażam sobie jak sie czujesz , trzymaj sie ciepło.

Ania powiedz mi nie masz problemu z myciem glowki Oliwki bo mi jest ciężko spłukać Mirelce prawie za karzym razem woda spłynie jej na oczka chodzisz staram sie bardzo uważać ale ona zawsze sie tak wierci bogu dziekujie ze jonsony nie szczypią w oczka.

Kupiłam śpiwór do wozka 130zl :ico_szoking: w sklepie dziecięcym 100cm mam nadzieje ze bedzie dobry tez na drugi rok :-)

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 lis 2007, 17:11

Dorotko :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2007, 17:28

DOROTA.M. no widzisz ja o niczym nie miałam pojecia przepraszam :((( ale moglaś mi napisac w smsie chociaz bo ja cały dzien nie siedze na TT :(,wspłczucia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

26 lis 2007, 17:33

qunick ten mój adres to anilewe77@wp.pl sprobuj jeszcze raz:)

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

26 lis 2007, 17:36

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MILUSIŃSKICH:
9 MIESIECZNIACZKÓW: Dominiki córeczki myszki_f
Łukasza synka asiam_26
Tymoteusza synka kelly
oraz 10 MIESIECZNEJ 26.01.2007 Joasi córeczki Magdzinki

i zobaczcie jak mi teraz Dominis usnął:

Obrazek
Obrazek