Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 lis 2008, 15:02

cześć dziewczyny ja dziś puźno ale jakaś jestem dzis padnieta ,Nocka niestety z przebojami tak unas lałao i wiałao chuczało w kominach wentylacyjnych ze ja miałam staracha no i Kamilek obudził się o 3 i nie mógł zasnąć wzieliśmy go do nas do łóżka ale to nie pomogło tak grat walił w parapet :ico_olaboga: , Więc wziełam Kamilka do drugiego pokoju bo tam było ciszej ale i tak Kamilek zanoł dopiero o 6 rano :ico_olaboga: :ico_olaboga: no wstało 8 więc za duzo nie pospaliśmy oboje :ico_placzek: I teraz normalnie :ico_spanko: szok!!
ten sporster też uważam za dobry, ale te dwa czyli traxx i x-lander uważam za świetne do naszych warunków spacerowych-my po wałach i wybojach przeważnie chadzamy i potrzebujemy świetnej amortyzacji...
Chciałam tylko dodać ze ten mój wózek tez ma dobre amortyzatory z regulacją że moze być twardszy lub miękko sie prowadzić.

Co do chodzikowych kułek kułeczka z przodu mają taki hamulec który można w miare potrzeby reguloawć ze albo chodzik jedzie szybciej albo wolniej.
U nas pogoda też paskudna :ico_olaboga:
Noto narazie foteczki:
Obrazek
Kamilke w butkach sobie chodzi!!
Obrazek
A tu miał taką słodką minke.....
Obrazek
Radość z chodzika widac na twarzy co?!!!! :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 15:04 przez Asikk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2008, 15:03

bosh... moja głowa waży z 200kilo, oczy mam na zapałki, normalnie padam na twarz-to chyba ta pogoda tak na mnie działa...
pada i zimno i wiatr wieje... i wilki wyją
:ico_haha_01:

Gariel harcuje ciągle w dobrym humorze, Kuba jak poszedł tak przepadł gdzieś gad jeden i czekam tu jak na zbawienie...

[ Dodano: 2008-11-20, 14:06 ]
widzę, że tam się piesek czai na piłeczkę Kamilka :ico_haha_01:

a chodzik się zuchowi faktycznie musi podobać, bo się śmieje słodko

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 lis 2008, 15:08

Gariel harcuje ciągle w dobrym humorze, Kuba jak poszedł tak przepadł gdzieś gad jeden i czekam tu jak na zbawienie...
Skad ja to znam jak ja się tak byle jak czuje to tez na mojego czekam jak na zbawienie!!!
a no i fajowskie zdięcia w tym sombrero!!!

[ Dodano: 2008-11-20, 14:31 ]
Kasia i dziewczyny wkleje troche fotek tego mojego wózeczka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No troszke chyba przesadziłam!!

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2008, 15:34

Czesc Dziewczyny,

Ostatnio tyle parcy, ze nawet nie mam kiedy się z Wami przywitac.... pewnie juz tak bedzie do Swiat.... ale to juz niedlugo na szczescie :ico_sorki:

U nas noc spoko, o 5.00 mleko potem do 8.00 sobie spaly chopaki... a ja niestety musialam isc do roboty... :ico_zly:

Madziu, super ze zajrzalas i duzo zdrowka dla Partyka i Martynki!!! I tak jak pisze Kasia oczywiscie czekamy na Was z przenosinami, nic sie nie martw!!

Mariola, piekne Amelce w tym sombrero :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Assik, no widać, widać, że Kamilek zadowolony z chodzika! To najważniejsze że jemu się podoba...
Ja wczoraj byłam w makro, musiałam coś zakupić, przy okazji wpadł mi w oko taki kocyk polarowy z motywem świątecznym, jakiś mikołaj, domek, itp.... przyszłam rozłożyłam koc na dywanie a moj Misiek "biegał" po nim jak oszalały i tak sie cieszył, że Wam mówię.... nie przypuszczałam, że zwykły kocyk może dać dziecku tyle radości... :ico_oczko:

uciekam troche popracowac...

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 15:37

Assik superanckie te zdjecia widac ze sie Kamilkowi podoba moze ja tez sie skusze na cos takiego juz sama nie wiem co jej kupic na roczek

wczoraj jak bylam u znajomych to Majeczka byla bardzo zainteresowana chodzikiem na poczatku go pchala strasznie sie przy tym trzesla a pozniej wlozylam ja do srodka i sobie spacerowala najlepsze bylo jak majka pchala ten chodzik to kolezanka stanela z drugiej strony na chodziku i majka pchala chodzik z kolezanka silna ta moja dziewczyna

dziewczynki sa starsze od Majki tylko ze takie kruszynki a smialismy sie bo rodzice od blizniaczek mowia do majki malenstwo

[ Dodano: 2008-11-20, 14:43 ]
moje dziecko mnie w przyszlosci poda do sadu ze za duzo zdjec jej robilam ale ja tak uwielbiam zdjecia robic

a tutaj kilka z wczoraj
malenstwo
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2008, 16:28

Iwona, sliczne zdjecia!!! Majka wyglada przy nich jak starsza siostra..... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 16:29

Asikk, fajowy ten jeździk i widać radość na buzi Kamilka, więc Jemu też się podoba, a to jest najważniejsze.
Iwona, zdjęcia znów super, rzeczywiście maleństwo jest większe od starszych bliźniaczek, ale tu przecież chodzi o wiek :-)
Gosiu, tak to jest z naszymi maluchami, czasem jakaś zwykła rzecz a ile radości potrafi dać :-)

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 20:20

przyszło mi dzisiaj próbka mleka z nestle z miodem, już wypił Pysiuń a wogóle przyszła taka książeczka fajnie przepisy w niej są i już nawet jeden zrobiłam, a placusek z przepisu zrobię na roczek :-)

Assik i Iwona no genialne fotki :ico_brawa_01:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

20 lis 2008, 22:12

czesc wam moje pociechy juz spia ciekawe jak noc.Jutro wpadaja do mnie kumpele na kawe a ja nic nie posprzatalam

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

20 lis 2008, 22:21

My już po kąpieli, Ulek śpi, ja zmykam popatrzeć jak mężuś gra w diablo...
Renia, ja jeszcze niczego nie dostałam, jak nie dostanę, to poproszę Cię o ten przepis :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”