No ostatnimi czasy to tylko Basia tu wpada z rozdwojonych mamus Ale moze inne nie maja czasu.Abegano byla wczoraj czy przedwczoraj ale Ula to juz wiecznosc.A Sandra16 tez
Asiu a ja mam wrażenie (z racji tego że mam ostatnia termin), że zostanę tu na lipcóweczkach sama. Wy będziecie tulić już swoje maleństwa i nie będziecie miały czasu tu zaglądać .... Kinga dzięki....a gdzie twoja foteczka brzusia?
13 kiloskow w dwa tygodnie! surer laska niedlugo z ciebie bedzie!!!!! Tylko jedz dobrze, bo slaba bedziesz ato tez niezbyt!!! Nie wiem jak wy kobitki, ale ja jak karmie to mam olbrzymi apetyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i przynajmniej nudnosci juz wtedy nie ma!!!!! Tylko wcinac i dzidzia sie cieszyc! Humorek mi sie poprawi jak juz niunia mi z brzusia wyskoczy! Chyba nawet brzydka pogoda przestanie mi przeszkadzac!
Violu to Cie pociesze ze jest Was 4 na 30.07 wiec sama nie bedziesz.Acha apropo 30.07 gdzie jest Justyna czyzby?
I ja wpadne napewno pytac o rade bo kogo mam pytac jak nie Was no i to muzeum co zrobi moj maz tez Wam pokaze.
[ Dodano: 2007-07-12, 15:10 ] Jakie nudnosci ja nienawidze A ty mi mowisz ze po ciazy tez nie
O to moj brzucholek,foteczka swieza robiona dzis :) a jakosc slaba poniewaz robione telefonem komorkowym,ale co najwazniejesze to widac :)Viola pomogla mi i dlatego udalo mi sie je wkleic :) Dzieki violciu :*:* jutro wkjele kolejne bo teraz musze isc mezowi amciu zrobic/..pierozki :))