wisnia, cud brzucho!!
No mnie za bardzo te piersiaki urosły. Ale jak ktoś ma większe na starcie to może aż tak skóra nie musi się rozleźć???
Niektóre mamy wręcz się chwalą, że po ciąży biust większy im pozostał. U mnie mogłoby tak być. Potem nie wiem jaki stanik kupować, bo naprawdę taki "słaby" mi zostaje, że schylić się nie mogę, bo wypływa samoistnie
No, ale cieszę się teraz, tzn. krótko, bo dopiero co kupiłam nowy biustonosz, a tu nowy by się zdał.
A kupić 70 D już nie tak łatwo, a tu jeszcze 4 mce do końca :)
Co do staników do karmienia, to właśnie dla urody biustu warto te szmaciaki nieusztywniane sobie kupić na początek, na szpital, do spania, a jak laktacja się ustabilizuje, to zainwestować w lepszy. Firma melissa ponoć ma świetne i każdy może dostosować na "karmnik".
Tu w UK widziałam staniki HotMilk, ale drogie. Cóż, zainwestuję.
poprzednio sama sobie dostosowałam ulubiony model stanika na karmnik. Kwestia koszycia dodatkowej "gumki-ramiaczka" i zapięcia "karmnikowego" (wypruwałam z moich starych szmaciaków)
Nigdy biustu nie smarowałam niczym szczególnym poza balsamem, i teraz pewnie późno na to :P ale może jest coś DOBREGO??? znacie??