Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2007, 17:47

Hej!

Dorotko :ico_placzek: Wyrazy współczucia [*]

Dziewczyny Nawet nie mam czasu dobrze przeczytać co u Was więc piszę tak ogólnikowo. U mnie na okrągło szkoła, praca czyt. praktyki i dom no i moje dzieci+ mąż ...same wiecie przecież jak to jest ...
Ja choruje nadal, gorączki chwała Bogu nie mam już ale kaszle jak gruźlik jakiś i tak jak Karolas budze czasami Wojtasia jak w nocy kaszlę i smarkam ... W sumie to przez to paskudne choróbsko nie mogę spać bo mam nos zatkany ale co zrobić ...

Jedzonko Ja staram się też podawać "dorosłe jedzoenie" ale moja mama sie temu sprzeciwia bo mówi, że za wcześnie...ale ja tam robie swoje :-D a mamusi mówię, że nie podaje kanapeczek itp. ale parówki się obawiam. Dziś Wojtaś wszamał rogala maślanego ...smakowało mu!

Nic lece, buzi!

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 lis 2007, 18:46

anilewe77, juz wiem dlaczego nie dochodzą do Was maile - wasze serwery mają limity - spróbuję podzielić te oliki i dopiero je spakować i wysłać - ale to już nie dzis bo bardzo to długo trwa i mi Nina na głowie siedzi
Małgorzatka, na noc na katar polecam sulfarinol - mnie ostatnio pomógł a w ciazy tez go brałam

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

26 lis 2007, 19:18

dziewczyny bardzo wam dziękuję za życzenia dla Joasi :ico_buziaczki_big:
ja również przesyłam buziaczki dla 9-miesięczniaków Dominiki, Tymka, Łukasza :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

qunick - świetny filmik :ico_brawa_01: pt "ubieram się" ale się uśmiałam hihihi

i wiesz co - narazie jestem w pracy i nie mogę sprawdzić ale do wczoraj niestety nie doszły do mnie te piosenki :ico_noniewiem:

mamaKasia gratuluję wyprowadzki szwagierki :ico_brawa_01: ale się ucieszyłam tą wiadomością i poczułam taką ulgę jakby to ode mnie ona się wyprowadzała :ico_puknij: ale to chyba dlatego, że jeszcze jak w ciąży byłaś to marzyłaś o tym, zeby ta jędza się wyprowadziła. Jeju ile to czasu trwało :ico_olaboga: i tak dzielnie to znosiłaś -
i jeszcze 1 krótki tydzień i będzie całe piętro wasze :ico_brawa_01: JUPI :ico_brawa_01:

Iwona ja narazie daję Joasi tylko 1 danie, bo więcej nie zje. A jeśli chodzi o kanapeczki to rano jak zje kaszkę to daję jej pół kanapki do łapki i ona sobie ładnie sobie odgryza kawałeczki i zjada 4 ząbkami hihi, nie krztusi się i my mozemy spokojnie zjeść nasze śniadanie :ico_brawa_01: A jak będzie starsza to pewnie będę robić tak jak Karolas pisała, że kanapki będą na drugie śniadanie :-)

Awatar użytkownika
qunick

26 lis 2007, 19:25

:ico_tort: dla dominika, Łukaszka i Tymusia!
Magdzinka, ja już wiem dlaczego nie doszło jak już pisałam i jutro pokombinuje żeby wysłać

kanapeczki Nina je kanapki z masłem i wędlinką a nie ma jeszcze ząbków! I daję jej tylko jedno danie - więcej i tak by nie wtrząchła a my też rzadko jemy dwa dania - staram się raczej robić jedno syte - dla Niny też.
Teraz właśnie rozprawia się z chlebkiem bawiąc się obok Zuzi na podłodze - okruszki są wszędzie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madzia22
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 lis 2007, 19:57

:ico_tort: dla Dominiki,Łukasza i Tymka
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Dorota przykro mi

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

26 lis 2007, 21:56

Dorotka bardzo mi przykro, wspolczuje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

no i przyjechal w koncu moj byly malzonek, ale sie nie odzywalam do niego na temat go wczesniejszego przyjazdu, zeby nie pomyslel ze jestem zazdrosna, czy cos takiego
Wiecie jak Filka go przywital? slowem "tata", :ico_szoking: tak sie cieszyl biedactwo malutkie, musial chyba tesknic za tatą, przykro mi bylo i zal go.
Tatusiek poplakal sie ze szczescia i jaki dumny, hoho

Sniegu u nas napadalo,
bylismy na zakupach, D. mi prezent zrobil , kupil kozuszek krotki, ale kasy wydal, haha 1600zl.
jutro jedziemy malemu niech nakupi garderoby i zabawek, hihi, trzeba korzystac, jak sie da
niestety zatrzymal sie u mnie, no i nie powiedzial na jak dlugo, teraz lezy w sasiednim pokoju, tv oglada,
dziwnie ze u jakies panienki nie nocuje, no cóz chyba chce pokazac jaki tatus z niego :ico_olaboga:

ale was zanudzam, przepraszam

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

26 lis 2007, 22:38

Hej Lutóweczki!!
Cieszę się że podobały się zdjęcia :ico_haha_02:
Dziękuję za gratulacje z okazji pojawienia się ząbka! Wiecie co taka jestem szczęśliwa że szok bo tyle czekałam na tego ząbka - sprawdzałam, zaglądałam itp. no i w końcu się przebił!!! Jak tylko go wyczułam to skakałam jak szalona ze szczęścia, wycałowałam Milenkę hehe.

qunick
Pytałaś o czapusię.
Przepraszam że dopiero teraz odpisuję.. Chodzi Ci pewnie o tą na zdjęciu w podpisie?? To czapeczka firmy H&M zamówiona przez allegro, kosztuje 29,90.

Dorota
Przyjmij moje najszczersze kondolencje...

eve
Twój Dominiś przesłodko śpi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A jakie ma już długie śliczne gęste włoski :ico_haha_02:

Magdzinka
Kiedyś pisałaś że kupiłaś Joasi taką matę puzzle, wiesz co ja wczoraj ją zakupiłam i złożyłam w całość, dałam na podłodze z myślą że mała będzie się na niej bawić a ona całą rozebrała na czynniki pierwsz hihi, nawet te "środki" z literek i cyferek powyciągała no a ja musiałam je usunąć bo to za małe elementy.

Kalendarze z podobizną dzieci - może i ja bym się zdecydowała bo czas ucieka a to niepowtarzalny prezent, czy znacie jakąś dobrą ofertę??
Dwa dania- ja na razie tego nie praktykuję, sądzę że tak od roczku zacznę :ico_haha_02:
Kanapeczki - raczej też nie, chyba że mała zobaczy że jemy to kawałek ugryzie :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-11-26, 21:40 ]
qunick
Piszesz że Milenka Ci Ninkę przypomina :ico_haha_02: Ja już Ci wcześniej pisałam że też zauważam podobieństwo :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_01: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2007, 22:42

LULU81 jak tak cie czytam teraz to moze on cie kocha nadal co? i moze jeszcze kiedys sie zejdziecie czy raczej nie ma sznas? Kurcze ale wypaliłam teraz sorki jak co to nie cchiałam ci sprawic przykrosci tylko tak fajnie opisałaś ten jego przyjazd i ze ci korzuszek kupił no no no jak na byłego meza to niezły gest az bardzo niezły bym powiedziała. Mam kolezanke po rozwodzie to jej maz na nia nawet nie patrzy jak przychodzi do synka to tylko synek sie liczy a ona nie. Meza kuzynka tez jest po rozwodzie i podobna jest sytuacja z tym ona akurat nieubolewa bo juz wyszła ponownie za maz i spodziewaja sie dzidziusia z tym drugim mezem ;)

Awatar użytkownika
Iza@
Mistrz pióra
Mistrz pióra

26 lis 2007, 23:45

Lulu przykro mi ze masz taka sytuacje z mężem musi byc ci ciężko jak czytałam twojego posta to chciało mi sie płakać szkoda mi twojego maleństwa :ico_placzek: :ico_placzek:
Ja juz tyle razy chcialm odejść a jednak nie potrafie ze wzgledu na Mirelek nie wyobrażam sobie by O. miało nie być przy niej :ico_placzek: :ico_placzek:

dziś wogole mam dzień na płakanie wszystko doprowadza mnie do lez na sama mysl o tym ze już zawsze będę mieszkała z ta podlą teściowa chce mi sie wyć juz mieliśmy mieszkanie 3 pokoje super kuchnia ładną na zielono zrobiona łazienka i wszystko sie popiepszylo musieliśmy wrócić a ja tak bardzo chciałabym mieć własne mieszkanie choćby kawalerkę ale własna :ico_placzek: :ico_placzek:

Sory kobitki ale nawet nie mam komu sie wyżalić :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

27 lis 2007, 00:04

Iz@
Bardzo mi przykro że wasze plany legły w gruzach.. Nie znam sytuacji i nie wiem do końca co Ci poradzić ale ja zawsze kieruję się słowami że nigdy nie jest aż tak źle żeby nie mogło być lepiej :ico_haha_02: Głowa do góry :ico_haha_02:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”