Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

14 kwie 2011, 10:03

A skaleczenie czy rana nie szczypią jak się octeniseptem spryska?
Nie szczypie, będziesz mogła odkażać tez krocze. U mnie w przychodni stosują to nawet przy pobieraniu krwi.
też lubisz? Mi mąż kupił ostatnio jakąś organiczną u znajomego co handluje kawą i herbatą- jest przepyszna. ALe wychodzi 1zł za saszetkę ok
Uwielbiam!!!!! Lubie jeszcze białą, za to nie znoszę czerwonej. A ten znajomy ma może sprzedaż przez internet? Bo ten sprzedawca u którego kupujemy kawę herbat niestety nie ma.
[ Dodano: 2011-04-14, 09:55 ]
w DDTVN będą zaraz coś mówić o scenariuszu porodu
Też na to czekam :-)
To jest nas 3 :ico_oczko: :ico_oczko: tylko żeby można było tak rodzic wg. własnego scenariusza

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 kwie 2011, 10:04

o ten spirytus zapytam lekarza......
kolezanka która rodziła w grudniu jeszcze uzywała w szpitalu ??!! :ico_noniewiem:

kuchnia i pokoj stołowy sprzatniety :-D
zaraz ide wstawic pierwsza partie ubranek Tymona ! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 kwie 2011, 10:10

Aniu dobrze, że Hania lepiej się czuje :ico_brawa_01: a Ty kochana szykujesz się już chyba na porodówkę :ico_brawa_01: oby szybko poszło :-D

Murchinson jak nie szczypie, to dopisuję do listy :ico_haha_01:

Zoola ja wczoraj zaczęłam pranie a dzisiaj wielkie prasowanie :-D

Też lubię zieloną herbatkę, białą i nawet czerwoną, mimo że trochę mokrą ziemią zalatuje :ico_oczko:

[ Dodano: 2011-04-14, 10:11 ]
a z tym spirytusem jest pewnie jak z opłatami za poród rodzinny i ze znieczuleniem-każdy szpital robi jak mu się podoba :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 kwie 2011, 10:15

markotka chciałąm jeszcze w poniedziałek dywan wyprać,więc jeszcze niech posiedzi w brzuszku :ico_oczko: poza tym dopiero troszkę poleciało to nie ma co się tak szykować :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 kwie 2011, 10:16

markotka chciałąm jeszcze w poniedziałek dywan wyprać,więc jeszcze niech posiedzi w brzuszku :ico_oczko: poza tym dopiero troszkę poleciało to nie ma co się tak szykować :ico_haha_01:
no dobra :-D ale do Świąt masz się wyrobić :-D

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

14 kwie 2011, 10:26

no dobra :-D ale do Świąt masz się wyrobić :-D
No to Aniu pierz i na porodówkę.
Jak mnie ta Reni rozśmieszyła już widzę jak położne stosują się punkt po punkcie do scenariusza napisanego przez rodzącą. Zapomniała tym razem dodać, że rodziła w prywatnej klinice i płaciła za poród 12 tys.
A zapomniałam Wam napisać, że nie będę rodzić w tej prywatnej klinice co ma kontrakty z NFZ na porody. Okazało się, że i owszem mają umowę ale na 2 porody w miesiącu! Później przyjmują ale jeśli NFZ nie uzna im dodatkowego porodu to wysyłają rachunek do domu. Moja gin jak to usłyszała to myślałam, że wyjdzie z siebie ze złości. Dziękuję bardzo wolę rodzić w normalnym szpitalu i nie martwic się rachunkiem.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 kwie 2011, 10:27

Uwielbiam!!!!! Lubie jeszcze białą, za to nie znoszę czerwonej. A ten znajomy ma może sprzedaż przez internet? Bo ten sprzedawca u którego kupujemy kawę herbat niestety nie ma.
Wiesz co zapytam mojego K bo nawet nie wiem. On też do tej pory tylko kawą handlował, K do niego teraz pojechał i polecił mu herbaty. Zapytam i dam znać :-)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 kwie 2011, 10:29

ale do Świąt masz się wyrobić :-D
taki mam zamiar :-D :-D
A zapomniałam Wam napisać, że nie będę rodzić w tej prywatnej klinice co ma kontrakty z NFZ na porody. Okazało się, że i owszem mają umowę ale na 2 porody w miesiącu! Później przyjmują ale jeśli NFZ nie uzna im dodatkowego porodu to wysyłają rachunek do domu. Moja gin jak to usłyszała to myślałam, że wyjdzie z siebie ze złości. Dziękuję bardzo wolę rodzić w normalnym szpitalu i nie martwic się rachunkiem.
to faktycznie numer :ico_szoking: lepiej jak będziesz rodziła w normalnym szpitalu i nie zdziwisz się,że któegoś dnia rachunek za poród ci przyjdzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 kwie 2011, 10:29

Murchinson mi ta cała Reni na nerwy ogólnie działa :ico_noniewiem: zanim takie scenariusze się u nas przyjmą, to miną lata świetlne :ico_sorki: wiem, że na wyspach takie coś funkcjonuje, bo koleżanki tam rodziły. A z tą kliniką niezłe jaja :ico_szoking: miałabyś niefajną niespodziankę jakbyś taki rachunek otrzymała :ico_szoking:

[ Dodano: 2011-04-14, 10:31 ]
zabieram się za czytanie książki-język niemowląt cd. :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 kwie 2011, 10:31

mi ta cała Reni na nerwy ogólnie działa :ico_noniewiem:
nie tylko tobie,mi i A tak samo :-D
jak kiedys mówiła o tych pieluchach ekologicznych to myślałam,że ze śmiechu padnę :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”