Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

27 lis 2007, 00:39

Iza, bardzo przykro, ze te wasze plany, mozna powiedziec nie powiodly sie.
Ale nie smucaj sie kochana, wszystko co sie nie robi to na lepsze, wierze ze ulozy sie, moze tesciowa sie poprawi, no tak trudno w to uwierzyc, pamietam jeszcze jak w ciazy bylas jakie ona teksty puszczala, achh

Karolas no dobrze ze D. chociaz sie opiekuje nami, a to jak by my przezyly, tu na tiktaku duzo dziewcyn samotnych, ze wogole nie otrzymuja pomocy tej finansowej od bylych chlopakow/narzeczonych/mezow.
Ja teraz mieszkam w jego domie, przepisal na mnie sklep po rozwodzie, zawsze daje kaske,
zal mi jest naszego malzenstwa, ktore bylo szczesliwe przez pierwsze 5 lat, uwazalam sie za najszczesliwszą zonke, wszystko wstalo na glowe dokladnie po naszej 5 rocznice. Kocham go moze nadal, on twierdzi ze rowniez, ale nie zapomne jak mnie bardzo zranil, teraz po rozwodzie wiem o wiele wiecej, jakie on prowadzil zycie, to bardzo boli, :ico_placzek: , :ico_placzek: jak moze sie czuc zdradzona kobieta, jak mu zaufac, nie potrafie,
rozmawialismy teraz , pierwszy raz wysluchal mnie do konca, wyrzuczylam caly bol. rany, jakie bede miec jutro oczy wspuchniete. Byl nawet buziak, ale nie nie wolno mi sie zblizac do niego, jezeli sie zejdziemy to dla mnie bedzie meczenie, o nie,

kiedys on mi powiedzial ze zadny palant nie bedzie sie krecil obok mnie i jego dziecka, tzn ze nie pozwoli , bedzie przeszkadzac jezeli ja kiedys kogos poznam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 lis 2007, 09:15

Kajunia25, no pamiętam ;)
Iza@, już na pewno wszystko stracone? Może w polsce wam się jeszcze uda?
lulu81, nieciekawa sytuacja...chociaż ludzie się zmieniają a pd waszego rozwodu upłynęło jeszcze bardzo mało czasu.

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2007, 09:51

Hejka
Dorotko współczuję... wiem co to ból, też nie dawno straciłam kogoś bardzo bliskiego do dziś bardzo boli... :ico_placzek:

Dziękuję za komplemenciki!
karolas mój Radzio chodzi do szkoły poszedł w tym roku jako 6 latek

Dziewczyny głowy do góry. Zawsze po złym czasie nadchodzi ten dobry. Ja w to wierzę i czasem to mnie ratuje przed zwątpieniem. Mężowie, Faceci nigdy nie będziemy pewne czy czegoś nie kręcą. Taki naród te chłopy. Lecz co nas nie zabije to nas wzmocni - damy radę! :one:

Wojtuś stawia coraz więcej samodzielnych kroczków, tylko jeszcze nie udało mi się ich nagrać :ico_sorki: Takie 5 czy 6 kroczków pzrechodzi sam spokojnie i widzę, że mu się to podoba.
Wczoraj wieczorem odmówil wypicia mleka na noc i tak spał całą tę noc bez mleczka. Fakt, że wieczorem nawcinał się kanapek i chrupek :ico_olaboga:
A może znów jakiś ząbek się kluje, bo przy pierwszym ząbku też odmawiał picia mleczka :ico_noniewiem:

kajunia25 gratulacje ząbeczka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
qunick

27 lis 2007, 10:02

aga0406 pisze:Wojtuś stawia coraz więcej samodzielnych kroczków, tylko jeszcze nie udało mi się ich nagrać :ico_sorki: Takie 5 czy 6 kroczków pzrechodzi sam spokojnie i widzę, że mu się to podoba.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iza@
Mistrz pióra
Mistrz pióra

27 lis 2007, 10:10

qunick, udało by sie gdyby teściowa nie miała tak dużego domu bo poco kupować mieszkanie skoro tu na gorze mamy 120 m 3 pokoje kuchnia łazienka i komórka ona parter o takim metrażu i pierwsze piętro my mamy drugie Oskar w życiu nie zgodzi sie na kredyt na chatę skoro mamy gdzie mieszkać.

Niemczech O. byl całkiem inny kochany dla mnie i dla Mirelki a tutaj siedzi non stop na dole u mamusi :ico_zly:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2007, 10:44

WITAM LASECZKI
IZA@ kurcze a niech to no...... no napewno sie twoj maz nie zgodzi na kredyt jak faktycznie taka duza chatka hmmmmm ale napewno bedzie lepiej tylko musisz zacząc mowic głosno o swoich uczuciach a nie siedziec cicho jak mysz pod miotłą wiesz, jak ci cos w tesciowej nie pasi to jej to powiedz i tyle,jestes dorosła, masz swoja rodzine i co ci bedzie jakas baba zycie układała po jej -dasz tak sobie? ja bym nie dała od razu prosto z mostu bym mowiła co i jak a maz skoro był kochany jak byliscie tam to dlaczego iałby byc inny tutaj jesli cie kocha to mu powiedz otwarcie co i jak tez co mamusia wazniejsza? To ty i Mirelka powinnyscie byc całym jego zyciem
LULU kurcze podziwiam cie naprawdę no zdrada to masakra ale wiesz my z mezem ogladamy taki program sobie nieraz "zdrada" włsanie sie nazywa i zdazają sie przypadki ze mimo zdrady kyos tak mocno kocha ze nie wyobraza sobie zycia bez tej drugiej osoby i wybacza zdrade ;). Ale jak juz jedna dziewczyna napisała mało jeszcze czasu upłynęło czas leczy rany, a co do podejscia twojego meza ze on nie pozwoli ci z nikim zycia ukladac to nie ma on prawa !!!!!!! co on ma za moc zeby ci zabraniac sobie z kims innym zycie układac a on mogl skoczyc w bok!!!!! oj nie ja tam jestem taka zawodniczka ze bym chyba kazdego goscia do pionu ustawiała ze chodziliby jak szwajcarskie zegarki,moj mąż sobie wyobraz ze z początku to mial taki pyszczek nie wyparzony ze szok ale z czasem go uteperowałm, wprowadziłam jasne zasady czego ja oczekuje od zycia od drugiej polowki i jest mozna powiedziec idealnie zeby tylko nie zapeszyc hi hi hi-zycze i tobie w przyszłosci szczęscia nie tylko z synkiem u boku ale tez z jakims .........królewiczem ;)

Awatar użytkownika
qunick

27 lis 2007, 10:48

Iza@, rozumiem twojego doła... :ico_pocieszyciel: I strasznie chciałabym Cię jakoś pocieszyć - ma racje Aga0406 - Post nubila Febus ( zawsze po złym okresie nadchodzi ten dobry) a od dna można się już tylko odbić - nie wpadaj w czarną rozpacz - pomyśl masz cudowną Mirelkę i to się liczy najbardziej!

[ Dodano: 2007-11-27, 09:52 ]
A, lulu - pisałam kiedyś na jakimś wątku że mam kolezankę, której nie ułozyło się z facetem mimo że mieli córeczkę. Mała ma teraz 6 lat a koleżanka jest w szczęśliwym związku z mężczyzną, który zaakceptowała całą jej przeszłość i podobno nieźle się nachodził żeby ją zdobyć - mieszkają we Włoszech (on to Włoch) .

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 lis 2007, 13:02

witajcie Lutóweczki...
poczytalam sobie wasze posciki i tak jakos smutno mi sie zrobilo
mam nadzieje, ze wszsytko Wam sie ulozy i bedzie ok...

u nas dzisiaj pelno sniegu wszedzie, napadlo go bardzo duzo a my i tak nie mozemy wyjsc z Dominisiem bo jakiegos katarku dostal i lepiej przesiedzimy go w domciu
a szkoda...

a tak u nas teraz wyglada:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

tatus parkuje ;)

Obrazek

ide cosik porobic w kuchni... a taki mi sie nei chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
qunick

27 lis 2007, 15:28

Sto lat :ico_tort: dla Kubusia synka akwamaryn która do nas nie zagląda...
Eva_1977, u nas też ciągle pada i pada ale mimo kataru Niny wychodzimy na dwór bo bysmy w domku się wściekły...Nina spała półtorej godziny w ganku po spacerku właśnie...A teraz idę z Zuzią do fryzjera

Rany ale mi się nic nie chce robić!!!! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 lis 2007, 16:03

Kajunia a Joasia w ogóle się tą matą nie interesuje :ico_noniewiem: Kilka chwil ją to zajmowało, te małe elementy też usunęłam, no a teraz ta mata sobie leży i Mała ją traktuje tak samo jak dywan :ico_noniewiem:

Iza :ico_pocieszyciel: a może jeszcze kiedyś uda się wam wyjechać

aga to moze i u nas Joasia nie chce mleka przez zęby hmmm ale narazie nie widzę , żeby jej jakioeś nowe szły a nie chce cycka tak od 4 dni, za to w nocy masakra - non stop by ciągnęła :ico_olaboga:
Gratuluję Wojtusiowi samodzielnych kroczków :ico_brawa_01:
Jeju asia to chyba nawet po roczku chodzić jeszcze nie będzie - ona nawet nie stoi, podciąga się tylko na kolana, a nie na stopy

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”