ja jestem ciekawa czy moja diablica sie odwróci bo jak narazie ma ułożenie poprzeczne miednicowe i jeśli sie nie obróci to cesarka i przy takim ułozeniu łatwo przenosić bo główka nie naciska na kanał rodny wiec jak mała nie zechce wsadzić głowy miedzy moje nogi to bede wrześniówką
izuś_85, spokojnie Kochana ja jak bylam u lekarza ostatnio to Mlody nawet nie myslal o odwróceniu, Ty masz córeczke ona pewno drobna jest wiec i sie obróci poki co ma jeszcze miejsce, wiec nosek do góry!
izuś_85, spokojnie Kochana ja jak bylam u lekarza ostatnio to Mlody nawet nie myslal o odwróceniu, Ty masz córeczke ona pewno drobna jest wiec i sie obróci poki co ma jeszcze miejsce, wiec nosek do góry!
izuś_85, to izuś z holterem do kompa? ja pamiętam że nie mogłam do urządzeń takich bo zakłócają fale, bo to 24h/dobe masz nie? chyba że coś innego teraz
hello sierpniówka, foteczki super
a co do tego linku to ja mam płytkę dostała na SR i jest super
ja też czuje dzidzi strasznie nisko z tym ze u mnie to już rozwarcie na 1 palec jest
ja byłam na zakupach a zaraz lecimy z R. po jego prawko w końcu się doczekaliśmy