a mój synuś już coraz częściej zaciekawiony światem i oglada co się dzieje, zwłaszcza Elizkę jak z nim siedzi i stoi miny i krzyczy i spiewa:) Urocze:)
izabellla mi się też wydaje że to już dziś będzie:) czekam na wieści z niecierpliwością;)
to witaj w klubie, ja tez nie spalam, chyba jakos po 4 usnelam, brzuch mnie pobolewal, jakies tam skurcze byly, na odbyt tak cisnelo, ze szok, myslalam, ze zaraz mi tam cos eksploduje i do tego zgaga piekielnajak 3/4 nocy nie przespalam.
no pewnie, a co Ty matka myslalam, ze bedzie tylko spala mój synuś już coraz częściej zaciekawiony światem i oglada co się dzieje,
a już upatrzyłas sobie wzór??? ja niebawem będę słała moje pomysły do tatuazysty by wycenił i określił ile czasu jemu zajmie robota - a znalazłam dobrego kolesia u siebie w mieście akurat, ale Polak - do Anglika nie pójdę bo nie podobają mi się ich prace i się cenią jak nie wiem. tyle, że musze kaskę nazbierać na to ale mam nadzieję, ze w ciagu pół roku się uda:)mój obiecał mi dać kaskę na nowy tatuaż
na stopę i łydkę już sie doczekać nie moge kiedy zrobie
no idziemy leb w lebPati85, to widzxe ze mamy takie same przygody i objawy w nocy
oj watpie czy ja urodze razem z izabella, bo to wszystko jest dziwne dla mniePati85, uuu to jeszcze razem z izabellla jednego dnia urodzicie, ale by było, forumowe bliźnięta hihihihi
mi juz tez wszystko bokiem wychodzi.ale ja mam juz dosc
ja mam obiawy przepowiadające od 3 tygodni wiec nie wierze w to ze dzis sie udaoj watpie czy ja urodze razem z izabella, bo to wszystko jest dziwne dla mnie ja juz glupia jestem
tak jak u mnie skurcze sa a doopka a nie poródDzwiw ja to, ze mam takie objawy a nic tam na dole sie nie dzieje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość