ewelinkakce
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 gru 2011, 11:28

a ja dzis prawie cała noc spałam budze sie tylko do wc :)
Niedawno wstałam i zabieram sie za obiadek :D

Milego dnia:)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 gru 2011, 12:13

Ciekawe jak jest ułożony.
nie wiem czy dalej jest w stanie tak szybko się przerkęcać ale wczoraj na 100% leżał w poprzek bo jego stópki bodły mnie po prawym biodrze :ico_szoking:
Przerąbane macie z tą bezsennością
dziwi mnie to że śpię po 4-5h i mi to wystarcza :ico_oczko:

Dobra pora wstawać bo muszę ogarnąć mieszkanie a chce jeszcze zanim po Emilię do przedszkola pojadę po biustonosz podjechać

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2011, 12:39

Ale nam Margolcia zaginęła po badaniu :ico_sorki: :ico_sorki:
Aga26, no prezent pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja stawiam za kolejny tydzień :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2011, 13:04

hej dziewczyny mi Mikołaj przyniósł mega przeziębienie :ico_chory: :ico_chory: w nocy nie dało się spać tak mnie kaszel męczył i katar a przy kazdym kaszlnieciu brzuch myślałam że mi rozerwie :ico_olaboga: teraz już się nieco uspokoiło ale od rana jeszcze z łóżka nie wstałam teraz dopiero poszłam nastawić na zupę bo dziewczyny wnet ze szkoły przyjda a do jedzenia nie mam nic :ico_noniewiem:

Aga26, czekamy na wieści po spotkaniu z Boryskiem :ico_haha_02: ja dopiero w czwartek mam wizytę i się zastanawiam czy zrobi mi usg z pomiarami czy tylko takie szybkie bo strasznie ciekawa jestem ile ten mój rozbójnik może ważyć teraz

[ Dodano: 06-12-2011, 12:05 ]
Ika202, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 gru 2011, 13:18

Ika202, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień
Aga26, czekamy na wieści po spotkaniu z Boryskiem
dam znać zaraz po wizycie :-) a zdjęcia wrzucę jak wrócimy do domu bo po usg jeszcze do teściów jedziemy :ico_oczko:
Gabi, zapomniałam Ci napisać że dzisiaj rano po 6 dostałam smsa i pierwsza moja myśl była taka że jedziesz do szpitala :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2011, 15:20

Gabi, chyba Cię kryzys końcowo ciążowy dopadł. Ale jeszcze chwilunia i będziesz Lilę tulić w swych ramionach :) Gadanina ludzi się nie przejmuj - szkoda nerwów.

Kaja, zdrowiej szybciutko ! :ico_sorki:
Ika202, brawa za kolejne tygodnie :ico_brawa_01:
dzisiaj rano po 6 dostałam smsa i pierwsza moja myśl była taka że jedziesz do szpitala
Więc coś mi się wydaje, że lada chwila wieści takie zastaniemy.

eSKa co u Ciebie !?
Może się nam już rozpakowała, stąd zagoniona i nie napisze tu ani słóweczka ? :ico_noniewiem:

Ogarnęłam pokoik, poukładałam w nim. Jutro czeka mnie układanie w szafach i prasowanie. No i okno trzeba umyć, ale póki co zapału nie mam.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 gru 2011, 15:33

Ika za kolejny tydzien :ico_brawa_01:

Aga26 czekam z niecierpliwoscia na wiesci z usg

Kaja zdroweczka dla ciebie

Gabi u mnie niby jeszcze miesiac zostal ale ze wzgledu na moj duzy brzuch tez kazdy sie pyta kiedy a najbardziej mnie drazni jak te same osoby sie pytaja :ico_zly:

margolcia gdzie jestes

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2011, 15:35

u mnie niby jeszcze miesiac zostal ale ze wzgledu na moj duzy brzuch tez kazdy sie pyta kiedy a najbardziej mnie drazni jak te same osoby sie pytaja
Mnie też pytają kiedy, jak mówię że termin na styczeń to eeeee to długo jeszcze. Maszyną do rodzenia to ja nie jestem. By na zawołanie... :ico_noniewiem:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

06 gru 2011, 15:39

hej :ico_ciezarowka:

Dziewczynki, tak mnie choróbsko rozłozylo, ze do tej pory sie nie moge pozbierac...caly weekend przelezalam w łózku z gorączka, bolem glowy i miesni....Myslalam, ze sie wykoncze....
ale juz jest lepiej...tylko katar zostal i potworne zmeczenie...

ale jeszcze musze przezyc caly przyszly tydzień i bedzie git...
tak wiec, prosze o kciuki na przyszly tydzień, bo to same egzaminy, a do glowy nie wchodzi, oj nie wchodzi :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

A, jeszcze Wam tylko napisze, ze mój maz byl tak przestraszony moja choroba, ze wczoraj musialam spakowac torby do szpitala...Bo stwierdzil, ze on sobie z tym nie da rady:)))

pozdrawiam Was serdecznie! Sorki, ze tak z doskoku, niech no sie te egzaminy skoncza to i mnie tu bedzie wiecej:)))

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 gru 2011, 18:04

Mnie też pytają kiedy, jak mówię że termin na styczeń to eeeee to długo jeszcze. Maszyną do rodzenia to ja nie jestem. By na zawołanie...
swieta prawda :ico_sorki:

martam
zdrowka

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”